Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ Ή ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΡΙΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΗΡΩΑΣ Η ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ 155( άβουλους βουλευτάδες ) ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΙΘΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ... ΠΑΝΕ ΣΟΥΜΠΙΤΟ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ!!!

ΑΥΡΙΟ... Η, ΒΥΘΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΓΙΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ, Η ΑΝΑΣΤΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!

AYΡΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΕΡΑ..
Συναντάται ο Γιωργάκης με τη Γερμανίδα Μέρκελ... επικυρίαρχο της Ευρώπης...

Ο Γέρο-Σοφός σε μια σπάνια
πρωτοδημοσιευόμενη εδώ, φωτογραφία..
Είναι σαν να λέει... Στην υγειά σου
Γιώργη και καλό ΓΟΥΔΙ!
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΕΡΟ ΣΟΦΟΣ: 
Η συνάντηση Γεωργάκη είναι κρίσιμη... Στο Βερολίνο θα ληφθούν αποφάσεις ταφής της Ελλάδας για τα επόμενα 40 χρόνια!Ο ΄Ελληνας πρωθυπουργός, όπως αποδείχτηκε μέχρις στιγμής απλά παζαρεύει καλύτερους όρους αφανισμού πολύτροπα, της Ελλάδας. Κύριος μοχλός του ενταφιασμού μας είναι η Γερμανία, η οποία μας απομυζά το αίμα από το 1940 έως σήμερα..Αν και την ταϊζουμε με δισεκατομμύρια για να μας στέλνει τα παλιοσιδερικά της... (άχρηστα υποβρύχια, μερσεντές, πολεμικό υλικό, SIEMENS κ.α) εμφανίζεται σήμερα περίπου πως πρέπει η Ελλάς να της χρωστάει και χάρη.. διότι λέει, θα αυξήσει τις δόσεις των δανεικών μας... για να μας απαλύνει...κάπως!
Παραμύθια και μέγα εγκληματικό λάθος του Παπανδρέου να κουβεντιάζει επί τόσον καιρό σε λάθος βάση. Η Ευρώπη σείεται συθέμελα...η Ελλάς είναι πιλοτικό πλάνο για να επικυριαρχήσει η Γερμανία στο Ευρωπαϊκό γίγνεσθαι. Οι Ούννοι, αυτοί οι Αλλεμάνοι ,δεν απέβαλαν ποτέ το UBER ALLES... Τώρα κατακτούν την Ευρώπη οικονομικά κι όχι με τα όπλα...
Αύριο, χτυπάει η καμπάνα της ιστορίας για τον Γιωργάκη. Και δεν έχει ιδέα!
Αύριο ο Γιωργάκης κρατάει στα χέρια τις τύχες της Γερμανίας , Φιλανδίας, και Ολλανδίας  (που παίρνουμε το γαλατάκι της) κ.λ.π. Με μια κίνησή του, τους κάνει φύλλο και φτερό...Να της πει μόνον τούτο:
--Φράου Άγκελα, μέχρις εδώ και μη παρέκει. Τέρμα .Οι κωλοθεωρίες των οικονομολόγων πως τα παζαρέματα που κάνουμε τόσο καιρό, ... είναι μονόδρομος, κρατείστε τα για πάρτη σας.Υπάρχει κι άλλος δρόμος.. Φεύγουμε από το Ευρώ, επιστρέφουμε στη δραχμή, (έτσι δεν λένε κάποιοι χαζοί...ανύπαρκτοι (Φιλανδοί, ακόμη και οι Τσέχοι..καλέ.. Ποιός ξέρει αυτές τις νομάδες;)... Γράφουμε στα παλιά μας παπούτσια τα μνημόνια και μνημόσυνα σε βάρος της χώρας μου κι άει πνιγείτε...εσείς και οι δανειστές μας .Δεν αρνούμαστε τα δάνεια ,αλλά και δεν μπορούμε να σας έχουμε και στο σβέρκο μας, διότι του ΄Ελληνος ο τράχυλος ζυγό δεν υπομένει . Κι αποθανέτο η ψυχή μου μετά των αλλοτρίων μαφιόζων, Αμερικανο-ευρωπαίων ... Αουφίντερζεν Φράου Άγκελα!!
.
Κι αυτόματα θα τον ακολουθήσουν ...τα κακά παιδιά των δανειστών...ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ, ΙΤΑΛΙΑ, ΙΣΠΑΝΙΑ,ΙΡΛΑΝΔΙΑ .κλ.π Θα γίνει η μεγάλη ανατροπή...Κυριολεκτικά της πουτάνας, μια και μπλέξαμε με το πουταναριό του Δ.ΝΤ. ,Σόρος..και Σία! Δεν είναι δυνατόν πια οι νταβατζήδες δανειστές να επιδιώκουν τόσο πρόστυχα να μπαίνουν κυρίαρχα στη ζωή των λαών.. της παγκοσμιοποίησης... Χρειάζεται να πέσει χατζάρα... Και δυστυχώς ο Χατζηαβάτης μας Γιωργάκης, ούτε χατζάρα διαθέτει ούτε όρχεις!

Ο Γεωργάκης έδωσε ήδη εξετάσεις ..βλακώδους επάρκειας και δεν προβλέπεται να πράξει κάτι το γενναίο.
Θυμίζουμε όμως ότι ο Γιάννης Μεταξάς σε ανάλογη περίπτωση το έπραξε. Στο δικαστήριο των Παρισίων που του έκαναν οι δανειστές μας τότε, είπε το ιστορικό:
--Υπεράνω των υποχρεώσεων μας προς τους δανειστές μας, είναι η υποχρέωση μου να προασπίσω τη ευτυχία του λαού μου...
Και η Ελλάς αθωώθηκε!
Και ο Σπύρος Μαρκεζίνης, τολμηρός και με φαντασία πολιτικός ως υπουργός Συντονισμού το 1952, έκοψε στη μέση το δολλάριο, υποτίμησε τη δραχμή και η Ελλάς πορεύτηκε ίσα με τις μέρες μας με τις  οικονομικές συνταγές Σπύρου Μαρκεζίνη, ευτυχούσα!
Υπάρχει λοιπόν προγούμενο. ΄Εχει φυσικά προβλήματα η επάνοδος στη δραχμή... αλλά οι δυσκολίες που θα προκύψουν θα είναι βραχύβιες κι όχι όπως η 40/χρονη σκλαβιά που πάει να μας βάλει ο Γιωργάκης.΄Εχει την ευκαιρία να μπει στην ιστορία με τα τσαρούχια και να αφήσει στη μπάντα τις θεωρίες των μαθητευομένων μάγων τύπου Δασκαλόπουλου (που τον υπερταϊσαμε κι αυτόν με το γαλατάκι του ΔΕΛΤΑ) Προέδρου των ψωροβιομηχάνων μας , που λέει ότι ο μόνος δρόμος είναι η τήρηση των συμφωνιών της 21ης Ιουλίου κ.λ.π.  Ούστ ρε καριόλη!
Διαφορετικά όλους  αυτούς του άρματος των θεωριών του δήθεν μονόδορομου.. θα τους πάρει ο διάολος ... Ο λαός ήδη είναι έτοιμος να υποστεί δεινότερα, αλλά ΟΧΙ και τη νέου τύπου σκλαβιά . Το σύνθημα της ανυπακοής -δεν πληρώνω" με όσους εκφοβισμούς κι αν επιστρατεύσει η Κυβέρνηση θα την κατακεραυνώσει και θα ανατινάξει τις εμετικές -δουλοπρεπείς συμφωνίες που υπέγραψε.. Και βέβαια σ΄αυτή την αντίσταση θα είναι μέσα και οι πραιτωριανοί της παιδαριώδους κυβέρνησής του (αστυνομικοί, φοραντζήδες κ.λ.π) που είναι κι αυτοί θύματα των μέτρων της.. που της υπαγορεύει το τρίο καντσόνε του Δ.Ν.Τ.

Καί τότε τι θα κάνεις Γιωργάκη; Διότι όταν σου βγάζουν το βρακί...θέλουν και τσιτσί.. Κι εσύ ατυχώς δίνεις το τσιτσί για να μας πηδάνε όλους ομαδόν...
Γιωργάκη με το νιονιό που κουβαλάς αύριο ή ξοφλάς ή γίνεσαι ήρωας.. 
Αυτός είναι ο μονόδρομος κι ΟΧΙ αυτός που σου λένε τα τζουτζέκια των νταβατζήδων των λαών δανειστών τους.
Γιωργάκη αύριο είναι η μέρα σου... ΄Η λές κάθετα όχι στη Μέρκελ... ή πας σούμπιτο στο Γουδί μαζί με τους 155 φοβισμένους κι άσκεπτους που σε ακολουθούν για να αλυσσοδέσεις αυτόν τόπο  για τον επόμενο μισόν αιώνα.!


Ο ΓΕΡΟ ΣΟΦΟΣ..
(κι ο ατυχής είχα προγραμματίσει να σας κάνω προβλέψεις... Τα γεγονότα με πρόλαβαν...)

Σχετικά με τα πιο πάνω σας παραπέμπω σ΄ένα μεστό άρθρο που διάβασα στη ιστοσελίδα του ΘΑΝΟΥ, που με βρίσκει σύμφωνον και  νομίζω ότι θα σας ενισχύσει στην κατανόηση των όσων αντιμετωπίζουμε σήμερα. Κάντε ΚΛΙΚ και  Ιδού:

http://koukfamily.blogspot.com/2011/09/blog-post_4799.html

Μας θέλουν με το στανιό στο Ευρώ..... Για να μας εξουσιάζουν...

Σόιμπλε: "Η παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη θα πρέπει να επιτευχθεί με οποιοδήποτε κόστος, επειδή η Αθήνα και η Ελλάδα αποτελούν και ιστορικά βασικό συστατικό στοιχείο της Ευρώπης».

απόσπασμα από την Deutsche Welle

Με νύχια και με δόντια προσπαθεί ο Γερμανός να μας κρατήσει μέσα στην ευρωζώνη.... επειδή μας "αγαπάει"....
Μέγιστη υποκρισία.

Οι Γερμανοί τα τελευταία δώδεκα χρόνια έχουν βάλει σε εφαρμογή το τελευταίο μέρος του σχεδιού τους να επικρατήσουν στην Ευρώπη.... δια παντός...
Κάτι που δεν πετυχαν με στρατιωτικά μέσα πριν από 70 χρόνια....

Η πρώτη τους κίνηση ήταν να δημιουργήσουν την τότε ΕΟΚ (Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα) και αργότερα Ευρωπαϊκή Ενωση.Συνέχεια με ΚΛΙΚ όπου βλέπετε μπλε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου