Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

AMEΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.

Δεν πέρασαν 24 ώρες από τις ευφάνταστες και ασυνάρτητες εξαγγελίες του Βενιζέλου για αποδείξεις που πρέπει να προσκομίζονται στην εφορία που να καλύπτουν το 50% του δηλούμενου ποσού των εσόδων του φορολογουμένου. κι οι άνθρωποι της πιάτσας βγήκαν εντελώς ...χριστιανικά να βοηθήσουν τον καταδιωκόμενο πελάτη της εφορίας.. Γράφει η αγγελία που διαβάσαμε στην press-bank

"ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ σε τιμή συμβολική αποδείξεις -τιμολόγια, ανεξαρτήτως ποσού, για τις νέες ανάγκες σας να καλυφθείτε στην εφορία. Σε περιπτώσεις έκδοσης τιμολογίων, απλώς θα επιβαρυνθείτε το Φ.Π.Α.
Οι αποδείξεις προέρχονται από νόμιμες και γνωστές εταιρίες, όλων των βαθμίδων των προϊόντων.
Επίσης παρέχονται χρηστικές υπηρεσίες για θέματα φοροτεχνικά, κυρίως για το πως θα απαλαγείτε από το βραχνά της εφορίας και του κάθε κατεργάρη φορομπηχτικού πολιτικού, που έχει ανορθόδοξες φαντασιώσεις!
Πλήρης εχεμύθεια. Τηλέφωνο: 6943464957"

Το Πρακτορείο ειδήσεων H.N.A έψαξε το θέμα και διεπίστωσε τα εξής. α) Το τηλέφωνο είναι υπαρκτό β) Ο άνθρωπος με τον οποίο συνομιλήσαμε είπε τα εξής:
--΄Οχι δεν παρανομούμε.. Προσφέρουμε ύψιστες υπηρεσίες προς τους καταδιωκόμενους πολίτες από το κράτος-εχθρό τους. Αποδείξεις δεν ζητάει το κράτος;Εμείς του τις προσφέρουμε... για λογαριασμό του φορολογούμενου... Από κει και πέρα ...ας ψάχνεται το κράτος... Θα πελαγώσει και δεν θα ξέρει τι του γίνεται...Κι αυτό το εγγυόμαστε!
--Επεμβαίνετε εδώ ως ..πολιτική;...έτσι φαίνεται...
--Ναι σίγουρα έχουν γνώση οι φύλακες πως η επέμβασή μας θα έχει συνέπειες στην ασκούμενη παιδαριωδώς πολιτική φορολογίας... Ας βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά ο Παπανδρέου και το σαϊνι  του, ο  Βενιζέλος!
--Και τι ζητάτε ως αμοιβή για τις παράδοξες υπηρεσίες σας;
Το γράφουμε στην αγγελία... συμβολικές είναι οι τιμές μας, αν και το έργο μας πολυσύνθετο... Καλύπτουμε απλά τις δαπάνες του απασχολούμενου υπαλλήλου μας.. ΄Ητοι 50 ευρώ.. στις απλές αποδείξεις και 100 ευρώ σε πολυσύνθετες και περίπλοκες  περιπτώσεις ..Τιμολογίων...
Και δεν φοβόσαστε με την καραμπινάτη αυτή παρανομία;
--Προσέχετε τις λέξεις που χρησιμοποιείτε... Δεν είμαι εγώ ο παράνομος, αλλά το κράτος που επιτίθεται ληστρικά προς τον πολίτη.. Εγώ απλά αντιστέκομαι πρακτικά-χρηστικά προς την παρανομία του!
΄Ως προς τον φόβο... τι να φοβηθώ μην ...μας πιάσουν;.. ΄Εχουμε λάβει όλα τα μέτρα θόλωσης των πάντων... και χαιρετίσματα στον φαφλατά..χοντρούλη Βενιζέλο... Αλήθεια μήπως τον λένε Τούρκογλου κι απλά μετονομάστηκε... σε Βενιζέλο;
Και μπαμ.. ο συνομιλητής μας κατέβασε το ακουστικό...
Αυτά, ..αν έχετε απορίες , επικοινωνείστε με τον πωλητή..αποδείξεων για την εφορία!
Σημείωση:Από την έρευνα διαπιστώθηκε , πως ο εν λόγω δεν είναι ο μόνος, αλλά και πολλά μικρομάγζα (αυτό επισημάναμε) ευχαρίστως δίνουν σε πελάτες τους αποδείξεις...χωρίς να αγοράσουν ουδέν, έτσι για να τους εξυπηρετήσουν με την εφορία και δωρεάν μάλιστα...
΄Αρα το σύστημα των αποδείξεων που σκαρφίστηκαν οι ανεγκέφαλοι της πελαγωμένης-πανικοβλημένης κυβέρνησης..μπάζει σε πολλά σημεία... Θα το κοιτάξουμε κι αυτό.








  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου