Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

ΛΗΣΤΕΣ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΔΕΣΑΝ

Νύχτα τρόμου για γνωστό ογκολόγο στο σπίτι του στη Νέα Ερυθραία

Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια τριών αδίστακτων κακοποιών έζησε την Τετάρτη το βράδυ ο διευθυντής της Ογκολογικής Κλινικής του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών Ν.Σ ,

  • ΕΘΝΟΣ On Line

Νύχτα τρόμου για γνωστό ογκολόγο στο σπίτι του στη Νέα Ερυθραία
Ήταν λίγο μετά τις 10 το βράδυ και ο 68χρονος κορυφαίος ογκολόγος βρισκόταν στο καθιστικό της μεζονέτας του, στη Νέα Ερυθραία.

Έτσι, δεν αντιλήφθηκε τους τρεις κουκουλοφόρους οι οποίοι πήδηξαν την καγκελόφρακτη μάντρα και αφού διέσχισαν την αυλή κινούμενοι μέσα στο σκοτάδι, εισέβαλαν στο σπίτι από μια ανοικτή μπαλκονόπορτα.


Έκπληκτος ο Σύριος ογκολόγος είδε μπροστά του τρεις ένοπλους κουκουλοφόρους να τον απειλούν, να τον κτυπούν με γροθιές και με τις λαβές των όπλων και να τον ακινητοποιούν, δένοντας τον και ζητώντας του επιτακτικά να τους αποκαλύψει που έκρυβε τα χρήματα και τα κοσμήματα.

Εκείνος αρχικά αρνήθηκε, βλέποντας όμως πως οι τρεις ληστές ήταν αποφασισμένοι για όλα, τους υπέδειξε που έκρυβε μεγάλο χρηματικό ποσό.


Οι επαγγελματίες στο αντικείμενο κακοποιοί όμως,  δεν αρκέστηκαν σε αυτά και ερεύνησαν όλα τα δωμάτια της μεζονέτας. Εν τέλει βρήκαν 3.000 ευρώ, κοσμήματα μεγάλης αξίας, κινητά τηλέφωνα και τάμπλετ. Ικανοποιημένοι από τη λεία τους οι δράστες ....καληνύχτησαν τον τρομοκρατημένο 68χρονο και έφυγαν, παίρνοντας μαζί τους και το καταγραφικό από τις κάμερες ασφαλείας !

Όταν ο ιατρός αντιλήφθηκε ότι ήταν ασφαλής, κατάφερε να λυθεί και έντρομος να καλέσει την Άμεση Δράση.
Ήταν όμως ήδη αργά αφού οι ληστές είχαν γίνει καπνός.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας εκτιμούν ότι έχουν να κάνουν με καλά οργανωμένη σπείρα αλλοδαπών διαρρηκτών και ληστών, οι οποίοι από τον περασμένο Μάρτιο έχουν ρημάξει πολλές πολυτελείς κατοικίες στα Βόρεια Προάστια.

Μάλιστα, φαίνεται ότι έχουν τη δυνατότητα να εναλάσσονται ανάλογα με τη «δουλειά» που έχουν βάλει στα σκαριά και είναι αυθεντίες στην απενεργοποίηση συναγερμών και θωρακισμένων θυρών.

Μιχάλης Λαγάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου