Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Π[ΡΟΣΟΧΗ ΠΟΥΛΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤV ...ΣΟΜΠΕΣ ΣΕ ΥΠΕΡΤΡΙΠΛΑΣΙΑ ΤΙΜΗ !

Μην αγοράζετε θερμάστρα χαλαζία από την τηλεόραση !

Πρώτον, γιατί ΔΕΝ ζεσταίνει και θα κλαίτε τα λεφτά σας και
Δεύτερον, επειδή ....

στην τηλεόραση σας την πουλάνε 59 - 69 ευρώ και στα μαγαζιά θα βρείτε παρόμοιες ή και καλύτερες από 25 ευρώ.            

Μην παρασύρεστε από την πλύση εγκεφάλου που σας κάνει ένα διαφημιστικό σποτ ...μισής ώρας, με δήθεν ευχαριστημένους πελάτες. Μην πετάτε τα λεφτά σας σε απατεώνες που θέλουν να ΄κονομήσουν σε βάρος σας. Με 25 - 30 ευρώ θα βρείτε σε μαγαζιά, χιλιάδες παρόμοια μοντέλα !

Υ.Γ. με βάση σχόλιο: Οι σόμπες που διαφημίζουν είναι 2400-2800 βατ, δηλαδή σε 1 ώρα καίνε 2,4 έως 2,8 κιλοβατώρες, επί 0,2 ευρώ περίπου που είναι το κόστος μαζί με ΦΠΑ, ΥΚΩ κλπ = 0,5 ευρώ την ώρα. Αν την καίτε 10 ώρες την ημέρα (από το πρωί μέχρι το βράδυ) είναι 5 ευρώ την ημέραΧ120 μέρες = 600 ευρώ την τετραμηνία στο λογαριασμό της ΔΕΗ ! Με τόσα λεφτά ...παίρνετε αμάξι !

Για να μη γίνεται αυτό που λέει το βίντεο:



(η εικόνα είναι ενδεικτική, το άρθρο δεν αφορά συγκεκριμένο μοντέλο, αλλά το "φέσι" που βάζουν οι τηλε-έμποροι στους ανυποψίαστους καταναλωτές, που "ναρκώνονται" από την TV)
Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου