Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ -εταιροι μας- από καιρό τώρα έχουν δικό τους μπαϊράκι!


Αλ. Τσίπρας: «Βόμβα στα θεμέλια της λειτουργίας της ΕΕ η συμπεριφορά ορισμένων χωρών-μελών»Αλ. Τσίπρας: «Βόμβα στα θεμέλια της λειτουργίας της ΕΕ η συμπεριφορά ορισμένων χωρών-μελών»


«Βόμβα στα θεμέλια της λειτουργίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης», χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας τη στάση ορισμένων χωρών-μελών που αρνούνται να αναλάβουν τις ευθύνες τους στο ζήτημα της αντιμετώπισης του προσφυγικού.

Τόνισε ότι ήταν "άστοχη" η η επιστολή του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ και σημείωσε: «Δεν μπορεί κάποιοι σήμερα με την αιτιολογία ότι το προσφυγικό δεν τους αγγίζει, δεν τους ακουμπά, να επιβάλουν την αλλαγή στον τρόπο σκέψης, συζήτησης και αποφάσεων που εδώ και πολλά χρόνια έχει καθιερώσει η Ευρωπαϊκή Ένωση και αποτελεί και καταστατική της αρχή. Αυτό είναι βόμβα στα θεμέλια της λειτουργίας της ΕΕ. Αυτό ήταν το πλαίσιο της ουσιαστικής διαφωνίας που έθεσα και νομίζω ότι είναι μια διαφωνία την οποία θα τη βρούμε μπροστά μας στο μέλλον. Διότι πιστεύω πως πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάποια στιγμή ότι δεν μπορεί να υπάρχει Ευρώπη αλά καρτ. Δεν μπορεί κάποιοι να πιστεύουν ότι θα έχουν μόνο δικαιώματα χωρίς υποχρεώσεις».
ΟΡΘΟΝ...ΟΡΘΟΤΑΤΗ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΤΟΎ...ΜΕΡΙΚΟΊ ΗΓΈΤΕΣ ΤΗΣ ΦΆΒΑΣ...ΌΠΩΣ; ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΙ ΕΥΡΩΠΑΊΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟ ΜΠΑΪΡΆΚΙ...

1 σχόλιο: