Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

ΚΡΙΜΑ... ,ΜΟΛΙΣ ΒΑΦΤΙΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΊ ΤΟΥ... ΞΑΦΝΟΥ ΈΦΥΓΕ ΑΠΟ ΑΝΑΚΟΠΗ...



Tα κόμματα και η ΕΣΗΕΑ για τον θάνατο του δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη

Τα συλληπητήριά τους εκφράζουν ο πρόεδρος της Βουλής, πολιτικά κόμματα και η ΕΣΗΕΑ για τον θάνατο του δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 43 ετών, λόγω ανακοπής καρδιάς.


«Ένας νέος άνθρωπος, μέλος της δημοσιογραφικής οικογένειας, πολιτικός συντάκτης επί σειρά ετών, που υπηρέτησε με ήθος και συνέπεια την επαγγελματική δημοσιογραφική του πορεία, ο Βασίλης Μπεσκένης έφυγε πρόωρα από τη ζωή σήμερα. Θέλω να εκφράσω τα θερμά συλλυπητήρια μου στους οικείους του», τόνισε ο πρόεδρος της Βουλής, Ν. Βούτσης.
«Η αιφνίδια απώλεια του δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ, Βασίλη Μπεσκένη, γέμισε με θλίψη τον δημοσιογραφικό κόσμο. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συναδέλφους του» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Όταν φεύγει ένας νέος άνθρωπος τόσο πρόωρα και τόσο ξαφνικά, είναι δύσκολο να βρεις λόγια. Ο δημοσιογραφικός κόσμος, αλλά και όσοι τον γνώριζαν προσωπικά είναι σοκαρισμένοι από το θάνατο του Βασίλη Μπεσκένη», σημειώνει η Νέα Δημοκρατία.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εξέφρασε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β.Λεβέντης, επισημαίνοντας πως το ήθος του, η εργατικότητα και η ευγένεια του θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στη μνήμη όλων.
Όπως υπογραμμίζει το Ποτάμι, «ο ξαφνικός θάνατος του Βασίλη Μπεσκένη προκαλεί πραγματικό σοκ. Όσοι τον γνωρίσαμε εκτιμήσαμε, την εργατικότητά του, τον επαγγελματισμό του και την κριτική του σκέψη. Συλλυπητήρια και δύναμη στους δικούς του για να αντέξουν τη μεγάλη απώλεια».
Σε ανακοίνωσή το Γραφείο Τύπου της ΔΗΜΑΡ τονίζει: «Ο Βασίλης, έμπειρος πολιτικός συντάκτης διακρίθηκε για την μαχητικότητα και το τεκμηριωμένο ρεπορτάζ του. Έφυγε πρόωρα κι ενώ είχε πολλά ακόμη να προσφέρει στην ελληνική δημοσιογραφία. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.»
Η ΕΣΗΕΑ
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών «με μεγάλη θλίψη ανακοινώνει τον ξαφνικό θάνατο του δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη, ο οποίος απεβίωσε σήμερα, σε ηλικία 43 ετών.
Ο Βασίλης Μπεσκένης γεννήθηκε το 1974 στην Αθήνα και αφού συμπλήρωσε τις λυκειακές του σπουδές φοίτησε σε ΙΕΚ Δημοσιογραφίας, ενώ αργότερα, απέκτησε πτυχίο Ευρωπαϊκού Πολιτισμού από το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.
Το 1993 σε ηλικία μόλις 19 ετών αρχίζει τη δημοσιογραφική του σταδιοδρομία στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», στο ελεύθερο ρεπορτάζ.
Το 1999, παράλληλα με την απασχόλησή του στον «Ελεύθερο Τύπο», ξεκινά να εργάζεται και στο «Mega Channel», ενώ ήδη καλύπτει το πολιτικό ρεπορτάζ.
Στην συνέχεια, εργάστηκε στην «ΕΡΤ» και στον «ΣΚΑΙ» μέχρι τον ξαφνικό θάνατό του.
Στον «ΣΚΑΙ» ασχολήθηκε με το πολιτικό ρεπορτάζ, το σχολιασμό των γεγονότων και την αρχισυνταξία δελτίων ειδήσεων.
Επίσης, ο ίδιος είχε συνεργαστεί με πολλά περιοδικά.
Ο Βασίλης Μπεσκένης υπήρξε ένας συνάδελφος, ο οποίος υπηρέτησε την ελληνική δημοσιογραφία με ήθος, σεβασμό και ευπρέπεια.
Ήταν παθιασμένος με το αντικείμενό του και εργάστηκε σκληρά και αποδοτικά για να καθιερωθεί και να διακριθεί.
Πιστός στην δεοντολογία, κρατήθηκε μακριά από κραυγές και αφορισμούς, φροντίζοντας να παρέχει έγκυρη και τεκμηριωμένη ενημέρωση.
Με τον τρόπο αυτό, ο ίδιος έγινε αποδεκτός και σεβαστός από όλους.
Ο τραγικός θάνατός του, λίγες ώρες μετά τη βάπτιση του παιδιού του, κάνει τα λόγια φτωχά, καθώς δεν μπορούν να παρηγορήσουν κανέναν.
Ο Βασίλης Μπεσκένης «έφυγε» για πάντα, αφήνει, όμως, πίσω του παρακαταθήκη ευπρέπειας, ευγένειας και επαγγελματισμού για τους νεώτερους συναδέλφους.
Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται την αγαπημένη του σύζυγο, τους συγγενείς και τους πολλούς φίλους και συναδέλφους του, οι οποίοι δεν πρόκειται να τον ξεχάσουν.
Οι λεπτομέρειες της κηδείας του αξέχαστου συναδέλφου θα γίνουν γνωστές με νεώτερη ανακοίνωση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου