Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

ΜΙΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ... ΜΕ ΤΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...ΜΑ ΑΛΗΘΙΝΟ!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ  ΤΟΥ ΥΨΙΣΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ (θεου) ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΟΡΑ!

5ον ΜΕΡΟΣ

Όσο περνάει ο χρόνος τόσο και πιο πολύ αγωνιώ που δεν φεύγω. ΄Οχι για μένα βεβαίως...αλλά για τα παιδιά μου για τους άλλους που θα μείνουν να συνεχίσουν! Αλήθεια τι να συνεχίσουν; Τη φάρσα της ζωής, όπου μας φύτεψε ο Ύψιστος;

Αν ανακατέψω την τράπουλα θα βγάλω σκάρτες Όλες, σχεδόν, τις Θεϊκές εμπνεύσεις του...ΑΡΧΟΝΤΑ ΜΑΣ!  Και ποιός είμαι εγώ τάχατες που θα τολμήσω να σκαρτέψω το ΘΕΪΚΟ ΣΑΣ ΈΡΓΟ; ΄Οχι δεν είναι αυτό που με προβληματίζει... Είναι γνωστόν πως διαθέτω διαολικές δυνάμεις ...Με τον καλοκάγαθο Θεούλη μας δεν θα τα έβαζα;΄Ελάτε τώρα... Το θέμα δεν είναι αυτό. Αλλά τούτο:
--Είμαι ένας ανθρωπάκος όπως εσείς  ΟΛΟΙ οι ΠΛΑΣΤΙΚΟΙ..ευτυχείς ...Μα εγώ αισθάνομαι εντελώς άδειος!!! Ξεκρέμαστος!... Αν και ποτέ δεν επεδίωξα να κρεμαστώ σε κάποιον άλλο...έστω κι αν αυτός είχε ... ΠΤΥΧΙΟ ΘΕΟΥ! 

Πτυχίο; Ποιός του το έδωσεΘΕΕ ΜΟΥ; Αν μπορεί κάποιος ...ας με φωτίσει.Σπουδάζω ακόμη τα μυστήρια της περίεργης αυτής εκδοχής, που χωρίς να με ερωτήσει κανείς ..κουβαλήθηκα εδώ. Με φύτεψαν εδώ επί γής!Και μα την πίστη...δεν πρόκειται τον δράστη να τον αφήσω σε ησυχία!!..ΕΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ... ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ ΣΕ ΗΣΥΧΙΑ! 

ΜΕ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕΣ Σ΄ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΝΑΘΛΙΑ ΖΩΗ...ΚΥΡΙΕ που ωστόσο κι ΕΤΣΙ στραβά θα μπορούσε όντως να είναι ενδιαφέρουσα...

Εν τάξει ήλθαμε άπαντες -χωρίς να μας ερωτήσει κανείς-...Κουβαληθήκαμε εδώ επί γης και τώρα εγώ ψάχνομαι και δεν ξέρω εσείς οι επίσης αποχαμένοι τι κάνετε! Πάντως το βέβαιον είναι ότι χάρηκαν χαράν μεγάλη για την έλευσή μας οι γεννήτορές μας ...αλλά ΟΧΙ για πολύ χρόνο ...διότι μετά άρχισαν τα απίστευτα παρατράγουδά τους ωσπού γίναμε ΟΛΟΙ μας μαλλιά-κουβάρια και διαλυθήκαμε εις τα εξ ων συνετέθημεν! ΚΟΠΑΝΑΓΑΝΕ ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΤΟΥ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΤΟΥ! Αυτός είναι ο κανών...Και βέβαια υπάρχουν ευτυχείς εξαιρέσεις... Αλλά γινικώς και ειδικώς και ορισμένως ΙΔΙΟΤΕΛΩΣ... ελάχιστες. 

Βασικά ο Ύψιστος κι ανεπανάληπτος ΔΗΜΙΟΥΤΓΌΣ ΜΑΣ τα έκανε σαλάτα... Και να με συμπαθάει η μεγαλοσύνη του...αλλά υπάρχουν πολλά και σοβαρά ΑΛΛΑ... στην εμπλοκή του με τα ανθρώπινα. Συμβαίνουν και τέτοια τροχαία Κύριε... Άλλωστε μου το ομολόγησε: 
Στο πλάσιμό μας ..σου έπεσε μεγαλύτερη δόση σε άχυρο..ΛΑΣΠΗ ΚΙ ΑΧΥΡΟ ...αυτό ήταν το μίγμα σου για την κατασκευή μας... ΄Ετσι;
Σου ξέφυγε είπες... Και σε μας ξεφεύγοτν πολλά.

Αλλά τι κάνουμε; Πάνω από 2000 χρόνια είσαι ξέμακρος-φευγάτος από τα τέκνα σου... ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΧΤΥΠΙΟΜΑΣΤΕ...χωρις λόγο! Αντί ως πατήρ μας  ΜΕΓΙΣΤΟΣ -και περιέργως απο μας ΑΠΟΔΕΚΤΟΣ...εσυ κυριε ΕΙΣΑΙ ΑΠΩΝ ΕΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ!
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ...ΥΨΙΣΤΕ ...ΕΠΟΥΡΑΝΙΕ ..τι νογάω; Το εύχομαι!

ΘΕΟΣ:--Σίγα φίλε Τόλη παρά πήρες φόρα και λες ότι σου κατέβει...Δεν είναι ακριβώς όπως τα λες...
*** Δηλαδή Ύψιστε  πως μπορεί να είναι αλλοιώς;




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου