Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

Ο Μανώλης Ισχάκης, Holistic Result Coaching , σε μια πρώτη μας συνέντευξη , που θα αναλύσουμε για το πώς : 'Όλα εξαρτώνται από τη Συναισθηματική Νοημοσύνη και την Αξιοποίηση του Μυαλού Μας ''


'''Μοιάζει σαν ένα ολόκληρο Σύμπαν από μόνος του ''''

https://www.manolisischakis.gr/




https://www.manolisischakis.gr/manolis-ischakis-nlp/

Το HRC ® είναι Ένας Aποδεδειγμένος Τρόπος για να Πετύχεις τους Στόχους που Θέλεις και Αξίζεις.
Ο Μανώλης Ισχάκης,
Holistic Result Coaching , σε μια πρώτη μας συνέντευξη , που θα αναλύσουμε για το πώς :
λα εξαρτώνται από τη Συναισθηματική Νοημοσύνη και την Αξιοποίηση του Μυαλού Μας ''

NLP Life Coaching


Πόσα να χωρέσω σε μια πρώτη συνέντευξη κι έχω να πω, Γιατί ο Μανώλης Ισχάκης,
'''Μοιάζει σαν ένα ολόκληρο Σύμπαν από μόνος του ''''
Τον ευχαριστώ Ολόψυχα ....... 




Αποκλειστική Συνέντευξη Για την Ένωση Συντακτών Διαδικτύου:
Παναγιώτα Βασιλοπούλου : Αξιωματούχος Δημοσιογράφος της ΕΣΔ Αστυνομικός και Δικαστικός Ρεπόρτερ στην Εγκληματολογία



Μανώλης Ισχάκης :
"Εάν μπορείς να το ονειρευτείς, μπορείς να το κάνεις" Walt Disney

Πώς θα ήταν εάν μπορούσες να Αποκτήσεις Απόλυτη Αυτοπεποίθηση και να Γίνεις τόσο Ικανός ώστε να Πετύχεις τους Στόχους σου που Θέλεις και Αξίζεις;

Πώς θα Ένιωθες εάν Μπορούσες να Μάθεις Έναν Αποτελεσματικό και Απλό Τρόπο να Ενεργοποιείς το Μυαλό σου και να Πετυχαίνεις τους Στόχους που Θέλεις και Αξίζεις;


Τι θα Σήμαινε για Εσένα να Μπορούσες να Πάρεις τον Έλεγχο της Ζωής στα Χέρια σου Ώστε να Πετύχαίνεις τους Στόχους που Θέλεις και Αξίζεις;





Πώς να σχεδιάσεις τη ζωή που πάντα ονειρεύσουν εφαρμόζοντας τα #7 βήματα της επιτυχίας
ΕΡΩΤΗΣΗ 1: Παναγιώτα Βασιλοπούλου :
Να σας ευχαριστήσω πρώτα για την χαρά της αποδοχής να έχω μια συνέντευξη σας , και να σας καλωσορίσω γιατί τρόπον τινά είστε φιλοξενούμενος μου στην συνέντευξη μας . Σας ακολουθώ καιρό στα Social Media , και ανακάλυψα πως η μέθοδος από το HRC ® μπορεί να βοηθήσει ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ γιατί όλα εξαρτώνται από τη Συναισθηματική Νοημοσύνη και την Αξιοποίηση του Μυαλού μας από κάποιον που είναι '' Προπονητής'' για μας , αρκεί να θέλουμε να βοηθήσουμε τον εαυτό μας . Σας δίνω τη σκυτάλη , να κάνω τη διαφορά κι αντί για πρώτη ερώτηση , να σας αφήσω εσάς να κατευθύνεται την αρχή της συνέντευξης μας !



ΑΠΑΝΤΗΣΗ 1: Μανώλης Ισχάκης :

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από την πλευρά μου για την τιμή που μου κάνατε και να βρίσκομαι εδώ μαζί σας.

Εάν θα ξεκινούσα τη συζήτηση θα έλεγα πως πραγματικά μπορούμε να αποκτήσουμε ότι θέλουμε στη ζωή μας... Υπάρχει ένα μεγάλο αλλά!

Για όλα υπάρχει ένα τίμημα. Έτσι αναρωτιέμαι ο καθένας από εμάς ποιο τίμημα θα ήταν διαθέσιμος να πληρώσει ώστε να πετύχει αυτά που αξίζει;



ΕΡΩΤΗΣΗ 2: Π.Β.:
Το να προπονούμε το σώμα μας για να έχουμε μια καλύτερη σωματικά φυσική κατάσταση , είναι υγιές , συνεπώς εφόσον και σώμα ψυχή είναι δυάδα , κατανοώ τον όρο '' προπονητής μυαλού'' που έχει να κάνει με διφορούμενη έννοια '' ψυχική ευεξία και στρατηγικές μυαλού '' ώστε να ''προπονήσουμε ''' το μυαλό μας να ξεκλειδωθεί και φυσικά λογικό αποτέλεσμα είναι και η ψυχική μας ευεξία . ''Το HRC ® είναι Ένας Aποδεδειγμένος Τρόπος για να Πετύχεις τους Στόχους που Θέλεις και Αξίζεις''' όμως πόσο νέα μέθοδος είναι και θέλω να μας το αναλύσετε ώστε το αναγνωστικό κοινό να μάθει περισσότερα .





                                     Βίντεο με τον Μανώλη Ισχάκη
                                          Αξίζει να το δεις ...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ 2:Μ.Ι:
Το HRC ® που σημαίνει Holistic Result Coaching έχει δημιουργηθεί πάνω από ένα χρόνο.

Πως έφτασα ως εδώ;

Ας μοιραστώ ένα παράδειγμα:

Εάν κάποιος τρακάρει το αμάξι του , γιατί δεν έχει μάθει να οδηγεί και το πάει στον φανοποιό , μετά από μερικές μέρες θα τον χρειαστεί τον φανοποιό.

Έτσι ακριβώς συμβαίνει και με τη ζωή μας.

Πολλοί άνθρωποι ασχολούνται με τα συμπτώματα. Ψάχνουν ειδικούς. Κάποιες φορές δεν βρίσκουν ποτέ λύσεις. Κάποιες άλλες φορές οι λύσεις είναι παροδικές;

Γιατί;

Γιατί εάν ρίχνω βενζίνη στο τζάκι και πάρει φωτιά το σπίτι , είναι μάταιο να ξεκινήσω να σβήνω τη φωτιά από το τελευταίο δωμάτιο που έχει εξαπλωθεί.

Χρειάζεται να πάω στην εστία και να διευθετήσω την αιτία.

Αυτή η αιτία, όσο αφορά τη ζωή μας, έχει να κάνει με τον ασυνείδητο νου και τη συναισθηματική μας νοημοσύνη.

Έτσι δημιούργησα μια μέθοδο που στην ουσία βλέπει τον άνθρωπο ολιστικά.

Δουλεύουμε στα #3 επίπεδα συνείδησης, με τους #3 εγκεφάλους, στις #3 πιο σημαντικές περιοχές της ζωής ενός ανθρώπου.
Γνωρίζοντας ότι θα συναντήσει κάποιος όλα τα καιρικά φαινόμενα σε αυτό το ταξίδι, όπως συμβαίνει σε όλα τα ταξίδια, έτσι υπάρχει ένα σύστημα υποστήριξης και βοήθειας μέχρι να πετύχει κάποιος.

Αυτό σε συνδυασμό κάποιες καινοτομίες τα αποτελέσματα είναι μόνιμα και τα πρώτα δείγματα επιτυχίας φαίνονται από τις πρώτες εβδομάδες.

Αυτό είναι που ενθουσιάζει τους ανθρώπους και δεσμεύονται για ακόμη περισσότερα και καταλήγουν να πετύχουν πολλά


από αυτά που ήθελαν στην αρχή. 

ΕΡΩΤΗΣΗ 3: Π.Β:
Όταν σας ζήτησα συνέντευξη , είδα πως πέρα από την επιστήμη, τις σπουδές και τις μεθόδους υπάρχει σε σας κάτι , που δεν θα το βρει κανείς σε σπουδές ή γνώσεις κι αυτό είναι η ''Αγάπη'' που πλημμυρίζει την ψυχή σας , για τον ίδιο τον άνθρωπο. Ξέρω πόσο θεραπευτικό είναι αυτό από μόνο του . Με πολύ αγάπη λοιπόν , προσφέρετε την καλοσύνη σας απλόχερα . Καλοσύνη και Αγάπη , είναι δυο λέξεις που δημιουργούν αίσθημα ασφάλειας και εμπιστοσύνης ;



ΑΠΑΝΤΗΣΗ 3: Μ.Ι:

Θα μπορούσα να πω, ότι αυτό που κάνω είναι η ίδια μου η ζωή.

Βεβαίως και πληρώνομαι από την παροχή υπηρεσιών μου αλλά για εμένα η πραγματική πληρωμή έρχεται ότι με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε:

Σε ευχαριστώ.

Πριν λίγες μέρες μου έστειλε μήνυμα μια κοπέλα και έκανε τόσες αλλαγές μέσα από ένα online Πρόγραμμα #10 εβδομάδων που έχω, που πραγματικά με έκανε να δακρύσω από συγκίνηση και χαρά.

Αυτό είναι το παν για εμένα.


ΕΡΩΤΗΣΗ 4: Π.Β:
Θα είμαι όπως πάντα ειλικρινής , όσα θέλω να ρωτήσω δεν μπορούν να χωρέσουν σε μια πρώτη συνέντευξη μας . Κοινότοπη ερώτηση μεν , ουσιαστική δε, τελικά μήπως μας φοβίζει η ευτυχία και η επιτυχία; Τελικά,  παρόλο την τόση πληροφόρηση για να κατακτήσουμε την ευτυχία, την επιτυχία ,θα γίνουμε ποτέ ευτυχισμένοι με μας και να νιώσουμε πως πετύχαμε ;





ΑΠΑΝΤΗΣΗ 4: Μ.Ι :

Δεν πιστεύω ότι μας φοβίζει η ευτυχία και η επιτυχία. Αυτό που μας φοβίζει είναι η άγνωστη διαδρομή προς τα εκεί. Μια άγνωστη διαδρομή που πολλοί άνθρωποι ισχυρίζονται πως έχουν και έτσι μια τεράστια παραπληροφόρηση αποπροσανατολίζει τους ανθρώπους με αποτέλεσμα θέλοντας να μην χάσουν αυτό που ήδη έχουν.. αποφεύγουν να κινηθούν προς αυτό που αξίζουν.




ΕΡΩΤΗΣΗ 5: Π.Β :
Τι θα Σήμαινε για εμάς να Μπορούσαμε να Πάρουμε τον Έλεγχο της Ζωής στα Χέρια μας  Ώστε να Πετύχουμε τους Στόχους που Θέλουμε και Αξίζουμε ;



ΑΠΑΝΤΗΣΗ 5: Μ.Ι:

Για εμένα αυτό σημαίνει να απολαμβάνω ποιότητα στη ζωή μου. Όταν λέω ποιότητα εννοώ όπως ο καθένας την αντιλαμβάνεται. Για άλλους μπορεί να είναι μια Ferrari και να έχουν πισίνα στο σπίτι για άλλους να έχουν την υγεία τους και μια όμορφη σχέση και για άλλους όλα αυτά ή τίποτα από αυτά.. Ο καθένας ξέρεις τι τον κάνει ευτυχισμένο!

Αυτό σημαίνει ότι ελέγχο τη ζωή μου χωρίς να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και οι δύσκολες μέρες. Όλα μέσα στη ζωή είναι.


Το ζήτημα είναι πως μπορούμε να απολαμβάνουμε και τις δυσκολίες.. 


ΕΡΩΤΗΣΗ 6:Π.Β:
Πώς θα Νιώθαμε εάν Μπορούσαμε να Μάθουμε Έναν Αποτελεσματικό και Απλό Τρόπο να Ενεργοποιήσουμε το Μυαλό μας και να Πετυχαίναμε τους Στόχους που Θέλουμε και Αξίζουμε ;



                ΒΊΝΤΕΟ : Η αλήθεια που πρέπει να γνωρίζεις


ΑΠΑΝΤΗΣΗ 6:Μ.Ι :

Αυτή είναι μια ερώτηση που ο καθένας μας πρέπει να κάνει στον εαυτό του.. και από εκεί και πέρα να αποφασίσει τι θα κάνει στη ζωή του!




ΕΡΩΤΗΣΗ 7:Π .Β:

Τι Πετυχαίνουν οι Άνθρωποι Καθημερινά με το NLP Life Coaching; Επίσης να μας μιλήσετε για το βιβλίο σας Βιβλίο NLP, NLP! Το κλειδί του μυαλού μας





Βίντεο : Πώς να αντιμετωπίσεις όσους 

σε πληγώνουν;



ΑΠΑΝΤΗΣΗ 7: Μ.Ι:

Ότι και να πω θα είναι λίγο. Μπαίνοντας στο site https://manolisischakis.gr θα μπορούσε ο κάθε άνθρωπος να ανακαλύψει ότι υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν θαύματα.

Πραγματικά δεν έχω λόγια. Είμαι ευγνώμων που με εμπιστεύτηκαν και μου ζήτησαν μόνοι τους να το μοιραστούν με άλλους ανθρώπους για να τους εμπνεύσουν και να τους πουν πως μπορούν να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα. Μπορούν να πετύχουν τους στόχους τους.

ΕΡΩΤΗΣΗ 8:Π.Β :
Κύριε Ισχάκη , κάπου εδώ για να μην κουράσω το αναγνωστικό κοινό , θα σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αποδοχή μιας συνέντευξης μας , θα αναφέρω πως είναι μια πρώτη συνέντευξη , με τη μορφή γνωριμίας με το αναγνωστικό κοινό μας , και να ρωτήσω αν θέλετε να προσθέσετε κάτι που δεν ανάφερα ή μου διέφυγε να ρωτήσω . Θα παραθέσω πιο κάτω τους συνδέσμους των social media που έχετε δράση ώστε να διευκολύνω το αναγνωστικό κοινό να σας βρει και να σας ακολουθεί , και να σας πω κι εγώ ένα ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου . ! Καλή ανοδική πορεία και ευελπιστώ και σε μια ακόμα συνέντευξη μας !





ΑΠΑΝΤΗΣΗ 8: Μ.Ι :

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω με τη σειρά μου. Να ευχαριστήσω τους αναγνώστες που έχουν φθάσει ως εδώ. Αυτό δείχνει άνθρωπο με επιμονή. Αυτό είναι χαρακτηριστικό πετυχημένου ανθρώπου.

Κλείνοντας θα έλεγα ένα πράγμα:

Θέλεις κάτι στη ζωή σου; Κάνε ότι χρειάζεται για να το ζήσεις!

Η ζωή δεν είναι στίβος. Δεν έχεις δεύτερη ευκαιρία να τρέξεις ώστε να βελτιώσεις το χρόνο σου. Μια φορά ζεις. Ζήσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ζήσε με Πάθος!


Μανώλης
Ζήσε με Πάθος!


Μανώλης














Που θα τον βρείτε στα social media : 


https://www.facebook.com/manolisischakis 







Δες ποιες είναι οι δικές σου ανάγκες ,
δυνατότητες εξέλιξης και φυσικά
ο καθένας μας έχει τα δικά του θέλω ,
απτά κι όχι εξωπραγματικά . 















Αναπρογραμμάτισε Το Μυαλό Σου..
Ενεργοποίησε Τη Ζωή Σου &
Ζήσε Ευτυχισμένος!

HRC | Holistic Result Coaching ®





ΥΠΟΛΟΙΠΑ VIDEO Από Το ΜΑΝΩΛΗ ΙΣΧΑΚΗ

Τι είναι αυτό στο οποίο κάνεις πρακτική κάθε 

μέρα;


Γίνε Ο Coach Του Εαυτού Σου & Πάρε Τη Ζωή Στα Χέρια Σου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου