Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο , σε τροχαίο με την μηχανή του ο Πάνος Ζάρλας , ( ο νικητής, του πρώτου Power Of Love )

Έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο , σε τροχαίο με την μηχανή του ο Πάνος Ζάρλας ,
( ο νικητής, του πρώτου  Power Of Love  ) 
''Τόση ομορφιά στην άσφαλτο'' 



Ρεπορτάζ Για την Ένωση Συντακτών Διαδικτύου :Παναγιώτα Βασιλοπούλου : Αξιωματούχος Δημοσιογράφος της ΕΣΔ , Αστυνομικός και Δικαστικός Ρεπόρτερ στην Εγκληματολογία 




Τα social media , instagram , facebook και sites,γέμισαν συλλυπητήρια στην είδηση , πως ο περσινός νικητής του τηλεοπτικού παιχνιδιού Power Of Love , έχασε το ξημέρωμα της σημερινής Παρασκευής τη ζωή του στην άσφαλτο, σε τροχαίο με τη μηχανή του. Πληροφορίες λένε πως δεν φορούσε κράνος . 

Η πρώτη ενημέρωση ήρθε με την είδηση πως το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε ενώ ο 28χρονος οδηγούσε με την μηχανή του στη λεωφόρο Συγγρού .
Ξεχώρισε στην καρδιά του νεανικού ειδικά κοινού από το reality του ΣΚΑΪ Power Of Love και ήταν πολύ αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό. Χιλιάδες followers στο instagram , γράφουν σχόλια για συλλυπητήρια , για τον αγαπημένο τους Ζάρλα. Οι συμπαίχτες του είναι σοκαρισμένοι για τον ξαφνικό και άδικο χαμό του και το τραγικό είναι πως την ώρα του σκοτωμού του , του έστελναν ευχές για τη σημερινή μέρα που θα είχε γενέθλια του .


Η Παρουσιάστρια και του περσινού Power Of Love Μαρία Μπακοδίμου αποχαιρέτησε ταπεινά , με ουσιαστικό και λιτό σχόλιο για το ξαφνικό συμβάν.







Δεν θα δείξω φωτογραφίες από τον τόπο του ατυχήματος, θέλω να παραμείνει η εικόνα του ως αγγελούδι που έφυγε νωρίς και το κοινό είναι σοκαρισμένο .
Τα ταπεινά μου Συλλυπητήρια  

« Aχ ρε Πάνο... Πόνεσε η ψυχή μου. Είχες μόνο ζωή πάνω σου,τίποτα σκοτεινό. Δεν...».  




Ο Πάνος Ζάρλας είχε σήμερα τα γενέθλιά του, συμπλήρωνε το 28ο έτος της ηλικίας του.
Φωτογραφία από το reality ,
Πάνος Ζάρλας – Στέλλα Μιζεράκη  





Το βίντεο από την νίκη του περσινού Power Of Love Πάνου Ζάρλα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου