Κυριακή 16 Ιουνίου 2019

«Τελετή Αφής Φλόγας Του Πνεύματος Και Των Τεχνών» Με συνοδό Τελετουργική Επίκληση Στη Μητέρα Των Μουσών Μνημοσύνη, σε ένα Παγκόσμιο Φιλοσοφικό Forum


ΤΕΛΕΤΗ ΑΦΗΣ ΦΛΟΓΑΣ – ΠΑΡΙΣ ΚΑΤΣΙΒΕΛΟΣ
''Για να μην ξεχνάμε την προσφορά του κύριου Πάρι Κατσίβελου ''



''Μιας και Τα βρήκα στα Αρχεία μου , να σας παραθέσω το Ρεπορτάζ Μου'''





Για Την Ένωση Συντακτών : Ρεπορτάζ από Αρχεία : Παναγιώτα Βασιλοπούλου : Αξιωματούχος Δημοσιογράφος Ένωσης Συντακτών Διαδικτύου : Αστυνομικός και Δικαστικός Ρεπόρτερ στην Εγκληματολογία 

Ήταν μια σπουδαία Ιστορική Εκδήλωση Πολιτισμού , ήταν Τιμή μου που ήμουν εκεί . Αυτό που έζησα ήταν υπέροχο και παράλληλα μαγικό !!
Ο κύριος Πάρις Κατσίβελος Βετεράνος του Πολιτισμού μας , και ο κύριος ΙΓΚΟΡ ΚΟΝΤΡΑΣΙΝ γεννήτορα του Παγκοσμίου Φιλοσοφικού Forum , ήταν οι άνθρωποι που πήρε σάρκα και οστά η σπουδαία για τον Πολιτισμό μου , '' Τελετή Αφής Φλόγας Πνεύματος και Των Τεχνών '''
Υπό την Αιγίδα του Ομίλου για την UNESKO Τεχνών ,Λόγου και ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
Ο Πάρις Κατσίβελος επί την Τελετουργική Επίκληση Στη Μητέρα Των Μουσών Μνημοσύνη,σε ένα Παγκόσμιο Φιλοσοφικό Forum

Στην Ακαδημία Του Διδασκάλου Πλάτωνος
την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 18:30 , έλαβε χώρα η Παγκοσμίως «Τελετή Αφής Φλόγας Του Πνεύματος Και Των Τεχνών» Με συνοδό Τελετουργική Επίκληση Στη Μητέρα Των Μουσών Μνημοσύνη, σε ένα Παγκόσμιο Φιλοσοφικό Forum . Μια ιδέα του γεννήτορα του Παγκοσμίου Φιλοσοφικού Forum , κύριου ΙΓΚΟΡ ΚΟΝΤΡΑΣΙΝ , που υλοποιήθηκε από τον ΗΘΟΠΟΙΟ- ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ –ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ – ΚΥΡΙΟ ΠΑΡΙ ΚΑΤΣΙΒΕΛΟ , υπό την Αιγίδα του Ομίλου για την UNESKO Τεχνών ,Λόγου και ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ .


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ 1. 


Παναγιώτα Βασιλοπούλου- 
Πάρις Κατσίβελος  
Μια σπουδαία «Τελετή Αφής Της Φλόγας Του Πνεύματος και των Τεχνών» , έλαβε χώρο στην Πατρίδα μας , και είναι Παγκοσμίως κατοχυρωμένη να γίνεται και να παίρνει σάρκα και οστά στην Ελλάδα και μόνον στην Ελλάδα. Ο Αξιότιμος κύριος Πάρις Κατσίβελος, Ηθοποιός- Σκηνοθέτης – Καθηγητής Δραματικής Τέχνης , οργάνωσε , επιμελήθηκε και σκηνοθέτησε και ενσάρκωσε ως προθιερεύς και τελετουργός την ιδέα του γεννήτορα Ιγκόρ Κορντασίν σε ένα Παγκόσμιο Φιλοσοφικό Forum .








ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ- 
Παναγιώτα Βασιλοπούλου  
Τι μεγάλη Τιμή για την Πατρίδα μου , πατρίδα μας . Πόσο μεγαλειώδης ήταν η όλη Τελετή , και όσοι συνεργάστηκαν για να υλοποιηθεί η όλη Τελετή , και πως αλλιώς ο κορυφαίος Έλληνας εκπρόσωπος της Τέχνης θα δεχόταν να αναλάβει την εκπλήρωση μιας τόσο σπουδαίας τελετής.
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ 2 



Θα αναφέρω τους συνεργάτες του , όπου συνέβαλλαν ώστε να τελεσθεί με τον υπευθυνότητα και σεβασμό η όλη Επίκληση Στην Μητέρα των Μουσών , Μνημοσύνη.
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ- 
Παναγιώτα Βασιλοπούλου  
Να προσθέσω τα ονόματα όσων συνέβαλλαν στην εκπλήρωση του στόχου ,και να τονίσω πως συνεργάστηκαν με ζήλο και κόπο. Με άριστη δεξιοτεχνία , συνέβαλαν ώστε να ανάψει η πιο Μεγάλη , η πιο σπουδαία , η πιο φωτεινή , η πιο λαμπρή φλόγα του Κόσμου , άναψε στην Πατρίδα μου κι είμαι περήφανη για τον Πολιτισμό μου , όσο, και το επισημαίνω κι όσο , υπάρχουν άνθρωποι της Τέχνης που η προσφορά τους ισοδυναμεί με την καταξίωση της Χώρας μου , σε ανώτερα επίπεδα του δικού μου πολιτισμού.
Να αναφέρω όμως τους συνεργάτες του κύριου Πάρι Κατσίβελου , που εργάστηκαν με πολύ αγάπη για το συναρπαστικό αυτό αποτέλεσμα.
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ 3 

ΟΡΓΑΝΩΣΗ – ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ – ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ : ΠΑΡΙΣ ΚΑΤΣΙΒΕΛΟΣ
ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΜΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟ
ΠΡΟΘΙΕΡΕΥΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΟΣ: ΠΑΡΙΣ ΚΑΤΣΙΒΕΛΟΣ
ΤΡΑΓΟΥΔΑ Η ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΗΜΗΣ ΣΟΠΡΑΝΟ :ΣΟΝΙΑ ΜΙΛΕΝΚΟΒΙΤΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ :ΝΙΚΟΣ ΦΥΛΑΚΤΟΣ
ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ ΣΚΗΝΙΚΑ :ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ
ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗΣ :ΠΕΓΚΥ ΧΡΙΣΤΟΦΗ
ΚΕΙΜΕΝΑ –ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ :ΠΑΡΙΣ ΚΑΤΣΙΒΕΛΟΣ
ΣΟΝΙΑ ΜΙΛΕΝΚΟΒΙΤΣ- ΙΓΚΟΡ ΚΟΝΤΡΑΣΙΝ- Παναγιώτα Βασιλοπούλου  -  ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ  

Συμμετείχαν :
Η ομάδα Μελέτης Αρχαίας Όρχησης Θεάτρου : ΔΩΡΑ ΣΤΡΑΤΟΥ
Υπό την Επιμέλεια Της Λέκτορος της Φιλοσοφικής Σχολής Του Πανεπιστημίου Αθηνών : Άννας Λάζου
Η χορωδία του Δήμου Νέου Ηρακλείου – Υπό τη Διεύθυνση Του Μουσικοσυνθέτη :Νίκου Φυλακτού
-Ο Βασίλης Νούσιας : Με αρχαία Λύρα
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ 4- Ο Χορός  





ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ 5 




2 σχόλια:

  1. Ρε Παναγιώτα, τι αξιωματούχος είσαι ρε? Λέμε τώρα, γιατί στις "ιστιοσελίδες" και στα "ιστιολόγια" που γράφεις τις μακακίες σου, λες πάντα ότι είσαι "αξιωματούχος"! Τι κρίμα που το "χόαχες" ούτε να ασχοληθεί στα σοβαρά μαζί σου δεν ενδιαφέρεται, θα γελάγαμε ακόμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχω ψηφιστεί από την Ένωση Αξιωματούχος εγώ κι άλλοι οχτώ συνάδελφοι. Όσο για τους Hoaxes τα παιδιά έχουν χιούμορ και κάνουν πολύ καλή δουλειά!!! Δεν έχουμε να χωρίσουμε με τα παιδιά τίποτα, και σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!Χαλάλι, έχεις την επιλογή να επισημάνω να μην διαβάζεις όσα γράφω εφόσον δεν νιώθεις πως έχουν νόημα, επένδυσε το χρόνο σου καλύτερα, πιο δημιουργικά. Τα Σέβη μου.

      Διαγραφή