Κυριακή 10 Ιουνίου 2018

ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΔΙΩΧΝΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ 1964! ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ...

Οι απελάσεις των Ελλήνων από την Τουρκία το 1964, τώρα στο YouTube!

«Η λήθη του κακού είναι η άδεια για την επανάληψη του»

Επιτύμβια επιγραφή πάνω στην ελληνική στήλη του Μαουτχάουζεν

Το 2014, με την ευκαιρία συμπλήρωσης 50 χρόνων από τις απελάσεις του...

Ελληνισμού από την Κωνσταντινούπολη (1964-2014) το «Σωματείο Ελλήνων Υπηκόων Απελαθέντων εκ Τουρκίας», προχώρησε στην παραγωγή ενός συγκινητικού ντοκιμαντέρ με τίτλο «50 χρόνια από τις απελάσεις των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης», διάρκειας 22 λεπτών.

Τι ισχύει για το επίδομα αδείας και την καλοκαιρινή άδεια .....

thumbnail 1 summary
Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την καλοκαιρινή άδεια. Πώς να υπολογίσετε το καλοκαιρινό επίδομα αδείας.

Προ των πυλών είναι το καλοκαίρι αφού  διανύουμε τον Ιούνιο και σε λίγες ημέρες θα κλείσουν τα σχολεία της χώρας. Όλοι, όσοι έχουν την δυνατότητα, ετοιμάζονται ήδη για την καλοκαιρινή τους άδεια, ενώ δεν είναι λίγοι και αυτοί που περιμένουν το επίδομα αδείας. Πως όμως υπολογίζεται πόση είναι η υποχρεωτική άδεια που πρέπει να χορηγήσουν οι εργοδότες;

Σε συνεργασία με το Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων και Ανέργων (ΚΕΠΕΑ), η Συνομοσπονδία παρέχει πληροφορίες για τον τρόπο χορήγησης της άδειας, για την κατάτμησή της, καθώς επίσης και για το επίδομα αδείας που μπορεί να λαμβάνει ο δικαιούχος – εργαζόμενος. Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να γνωρίζουν ότι υπάρχει πλέον και on line εφαρμογή στο ΚΕΠΕΑ, από την οποία οι εργαζόμενοι μπορούν να υπολογίσουν μόνοι τους την άδεια που δικαιούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου