Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017


KAI ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 500 ΕΥΡΩ

Υπό την απειλή κατασχέσεων 733.136 οφειλέτες της εφορίας


Υπό την απειλή κατασχέσεων 733.136 οφειλέτες της εφορίας

Αντιμέτωποι με τον κίνδυνο κατασχέσεων σε μισθούς, συντάξεις, λοιπά εισοδήματά τους και τραπεζικές καταθέσεις τους βρίσκονται αυτή τη στιγμή περισσότεροι από 730.000 φορολογούμενοι με ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο.
Οσοι μάλιστα από αυτούς χρωστούν στις ΔΟΥ ποσά μεγαλύτερα των 500 ευρώ κινδυνεύουν ακόμη και με κατασχέσεις σε κινητά και ακίνητα περιουσιακά στοιχεία τους. Οπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» η ίδια η ισχύουσα νομοθεσία, ωστόσο, δίδει τη δυνατότητα στους οφειλέτες να αμυνθούν με τέσσερις τρόπους προληπτικού χαρακτήρα.

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΝΟΙΓΜ,ΑΤΑ...ΟΧΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ!

Οι 20 ελληνικές επενδύσεις στην Ινδία


Αυξημένοι και οι Ινδοί τουρίστες, φωτογραφία: AP images
Αυξημένοι και οι Ινδοί τουρίστες, φωτογραφία: AP images

Αύξηση των ελληνικών εξαγωγών προς την Ινδία ύψους 2,7% (από 10,6% το 2015) σημειώθηκε το 2016 και ταυτόχρονη αύξηση των ινδικών εξαγωγών προς τη χώρα μας ύψους 4,3% (από μείωση -11,8% το 2015). 
Ωστόσο, γενικότερα, με εξαίρεση τον τομέα του τουρισμού, οι οικονομικές σχέσεις Ελλάδας - Ινδίας παραμένουν σε χαμηλό επίπεδο και το ισοζύγιο εμπορικών συναλλαγών παραμένει εδώ και χρόνια αρνητικό για την Ελλάδα.

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΕΚΟΡ!

ΜΑ...ΦΑΙΝΕΤΑΙ....ΑΥΤΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ ...ΣΕ ΌΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ!

Βρετανία: Οι Ελληνες γιατροί το Νο2 του συστήματος υγείας -1.700 στη χώρα

1.700 Ελληνες γιατροί εργάζονται στο NHS (Φωτογραφία αρχείου: EUROKINISSI-ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)
1.700 Ελληνες γιατροί εργάζονται στο NHS (Φωτογραφία αρχείου: EUROKINISSI-ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)
Διπλασιάστηκαν, από το 2009, οι Ελληνες γιατροί που εργάζονται στη Μ. Βρετανία και πλέον είναι στη δεύτερη θέση μεταξύ των κρατών-μελών της ΕΕ, στο Εθνικό Σύστημα Υγείας της Αγγλίας.
Αυτό αναφέρει πρόσφατο συνοπτικό σημείωμα της Βουλής των Κοινοτήτων, αναφορικά με τον αριθμό προσωπικού στο Εθνικό Σύστημα Υγείας της Αγγλίας (NHS), που δεν είναι Βρετανοί υπήκοοι. Μάλιστα, το 80% από τους Ελληνες γιατρούς που δουλεύουν εκεί, έχουν σπουδάσει στην Ελλάδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου