Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

Ο ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ. ΒΙΝΤΕΟ

ΠΡΟΣ ΚΑΛΟΠΙΣΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΣΠΟΝΔΟΥΣ «ΦΙΛΟΥΣ», ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΝΙΝΤΖΑ, ΚΟΥΣΟΥΡΑΤΟΥΣ, ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ «ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ» ΚΑΙ ΙΖΝΟΓΚΟΥΝΤ

Γράφει ο Ηλίας Παναγιώταρος

Αφού δεν τους βγήκε το θέμα που πήγαν να δημιουργήσουν με την...
δήθεν… μυστική συνάντηση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής με τον πρέσβη του Πακιστάν στην Αθήνα, με φόντο δύο σημαίες του Πακιστάν (προϊόν φωτομοντάζ της πλάκας!), οι γνωστοί κύκλοι «ανακάλυψαν» την παρουσία μου σε «γιορτή» που έγινε στην πρεσβεία του Πακιστάν κι έκαναν λες και ανακάλυψαν το… αυγό του Κολόμβου. Μάλιστα, παρουσιάζουν κι ένα βίντεο, με την γνωστή μέθοδο της… κοπτοραπτικής (όχι ολόκληρο, αλλά με κάποια σκοπίμως επιλεγμένα σημεία του – τα οποία ούτως ή άλλως δεν έχουν κάτι μεμπτό…), για να δείξουν πως δήθεν η Χρυσή Αυγή… άλλαξε θέσεις στο θέμα της λαθρομετανάστευσης!!!

Εις ότι με αφορά, η παρουσία μου στην πρεσβεία του Πακιστάν στην Αθήνα έγινε κατόπιν προσκλήσεως, όχι για κάποια «γιορτή», αλλά για μια εκδήλωση για την γεωπολιτική. Φυσικά, η εκδήλωση δεν ήταν… κρυφή, μιας και παρέστησαν σ’ αυτήν πρεσβευτές διαφόρων χωρών, ειδικοί αναλυτές επί της γεωπολιτικής και βέβαια δημοσιογράφοι με κάμερες. Να τονίσω, πως παρόμοια πρόσκληση για να στείλουν εκπροσώπους τους έλαβαν ΟΛΑ τα κόμματα της βουλής, αλλά προφανώς την σνομπάρισαν, γιατί δεν είχε «κοκό» (ξέρουν αυτοί τι εννοώ…). Ας ήταν από την αμερικανική, την γερμανική, ή την ισραηλινή πρεσβεία, και θα βλέπατε πως θα σκοτώνονταν ποιος θα πρωτοπάει, έστω κι αν απαιτείτο να φτάσει μέχρις εκεί… μπουσουλώντας!

Στην εκδήλωση, παρουσίασα τις πάγιες θέσεις της Χρυσής Αυγής για τα θέματα της γεωπολιτικής, αλλά κι αυτές που αφορούν θέματα λαθρομετανάστευσης, χωρίς… εκπτώσεις. Φυσικά και δεν… απολογήθηκα για τίποτα, διότι η Χρυσή Αυγή δεν έχει κάνει κάτι μεμπτό για να απολογείται. Αδιάψευστος δε μάρτυς μου, είναι το βίντεο. Ολόκληρο όμως το βίντεο, κι όχι το κομμένο και ραμμένο που κυκλοφορούν οι λαθρόβιοι συκοφάντες της Χρυσής Αυγής!

(ΥΓ) 1: Ενώ γράφω αυτές τις γραμμές, πληροφορούμαι ότι και το ΚΚΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κατηγορεί την Χρυσή Αυγή για την συνάντηση του Αρχηγού με τον πρεσβευτή και την παρουσία μου στην εκδήλωση, αλλά για άλλους λόγους απ’ αυτούς που χρησιμοποιούν οι «εθνικοπατριώτες». Χέρι-χέρι, λοιπόν, κομμουνιστές και «εθνικοπατριώτες», κατά της Χρυσής Αυγής. Είναι το σύστημα, «ηλίθιε»!

(ΥΓ) 2: Όσον αφορά τους λαθρομετανάστες από το Πακιστάν, δεν τους στέλνει στην Ελλάδα η κυβέρνηση της Χώρας τους, αλλά τους χειραγωγεί προς μετανάστευση –τάζοντάς τους ψεύτικουςεπιγείους παραδείσους- η Νέα Τάξη Πραγμάτων, την οποία υπηρετούν με συνέπεια οι ποικιλόχρωμοι συκοφάντες της Χρυσής Αυγής!

(ΥΓ) 3: Ο εν λόγω κύριος με τον οποίο συνεντευξιάζομαι, είναι εξ’ αυτών που ήρθαν νομίμως στην Ελλάδα, με την διακρατική συμφωνία Ελλάδος-Πακιστάν, που είχε γίνει επί 21ης Απριλίου. Εντάξει «πατριώτες»;

πηγή: ethnikismos.net (τίτλος: δικός μας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου