Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ....ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!

«EΣΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΗ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΑ ΑΦΓΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ». 


ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ. ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ Ο ΠΟΠΟΛΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΞΕΡΟΚΟΜΜΑΤΟ

maximouAmirou30-1024x683
ΤΑ «ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ!» Διαβατήριο (για την Γερμανία) μετά την επίθεση στον Αμίρ;
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΙΑΒΑΤΉΡΙΑ έστησαν την απάτη της «ρατσιστικής επίθεσης»!!!!
Μια νέα «πρακτική» νομίζω πως εγκαινιάστηκε αυτές τις μέρες από ΜΚΟ προκειμένου να αρπάζουν οι λαθρομετανάστες, ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ στην Ελλάδα, ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ και φυσικά Ελεύθερη μετακίνηση στις Ευρωπαικές χώρες!

ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Ο ΣΦΑΓΕΑΣ ΤΗΣ ΔΩΡΑΣ

«ΠΡΕΖΟΝΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ» Ο 58ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΑΤΥΧΗ ΔΩΡΑ ΣΤΟ Β’ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ; 

ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ. «ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΣΦΑΞΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ I PHONE».

ZEBERI5
Ραγδαίες εξελίξεις τα τελευταία λεπτά με τη δολοφονία της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη στο Β΄ Νεκροταφείο στις 18 Οκτωβρίου.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες στο τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΕΛΑΣ έχει προσαχθεί ένας Έλληνας.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες εξετάζεται αν έχει εμπλοκή στη δολοφονία της άτυχης 32χρονης εφοριακού.


Σκολίωση (από την αρχαία ελληνική λέξη σκολιός= στρεβλός) είναι η πλάγια κλίση του κορμού, σε ένα η περισσότερα επίπεδα. Διαχωρίζεται σε οργανική (αφορά τους σπονδύλους) και λειτουργική (κακή στάση του σώματος).
Η οργανική σκολίωση μπορεί να είναι γνωστής η αγνώστου αιτιολογίας. Γνωστής αιτιολογίας είναι οι για παράδειγμα οι συγγενείς σκολιώσεις. Σκολιώσεις που οφείλονται σε ατελή σχηματισμό (ημισπόνδυλοι) ή διαχωρισμό (μπλοκ) των σπονδύλων κατά την διάρκεια της κύησης. Δεν έχουν κληρονομικό υπόβαθρο και παρουσιάζονται ήδη κατά την νηπιακή ηλικία, όπου λόγω του κακού σχηματισμού τους δημιουργείται μια πλάγια κλίση με κορυφαίο σπόνδυλο της γωνίας τον προβληματικό σπόνδυλο.
Άλλες σκολιώσεις γνωστής αιτιολογίας είναι οι νευρομυϊκές σκολιώσεις, που δημιουργούνται συνεπεία ατροφίας ομάδων μυών του κορμού, σε ένα παιδί που πάσχει από μια νευρολογική πάθηση, όπως η εγκεφαλική παράλυση, η Νωτιαία ατροφία, η συριγγομυελία κ.ά., ή σκολιώσεις που οφείλονται σε άλλες παθήσεις όπως τα σφηνοειδή κατάγματα των σωμάτων των σπονδύλων, η καταστροφή των σπονδύλων από μικροβιακές φλεγμονές ή όγκους κλπ. Οι σκολιώσεις γνωστής αιτιολογίας αποτελούν μόνο το 20% περίπου των σκολιώσεων γενικά. .....................

ΩΠΑ...ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΛΑΥΡΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ....

ΕΞΙΧΝΙΆΣΤΗΚΕ Η ΔΟΛΟΦΟΝΊΑ ΤΗΣ ΔΏΡΑΣ ΖΈΜΠΕΡΗ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ
ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Ταυτοποιήθηκε την Τρίτη από την ΕΛ.ΑΣ ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη που είχε βρεθεί δολοφονημένη στο Δεύτερο Νεκροταφείο Αθηνών.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι αρχές έχουν στα χέρια τους έναν Ελληνα που είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και ο οποίος κρατείται και ανακρίνεται ως βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της εφοριακού.
Η αστυνομία έχει ακράδαντα στοιχεία για την παρουσία του φερόμενου ως δράστη στον χώρο της δολοφονίας ενώ η ενοχή του αποδεικνύεται κι από το ότι εμφανίζεται στο κλειστό κύκλωμα καταστήματος στην οδό Μενάνδρου όπου είχε επιχειρήσει μια ώρα μετά το φόνο να πουλήσει το κινητό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου