Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

AΛΛΟ ΠΑΛΙ ΚΙ ΑΥΤΟ!...ΠΑΠΑΡΔΕΛΛΕΣ!


ΣΚΑΪ: Βασιλεύς Κωνσταντίνος: Ο μεγαλύτερος Έλληνας όλων των εποχών! Εε(παν)έρχεται!

ΣΚΑΪ:
Βασιλεύς Κωνσταντίνος
(Όχι Γλίξμπουργκ): 
Ο μεγαλύτερος Έλληνας  
όλων των εποχών! 
  
Εε(παν)έρχεται!

Τα άστρα, η Αριστερά, και οι 
Μητσοτάκης-Βενιζέλος-Λαφαζανισμός!
 

Ο Μέγας Αλέξανδρος χάνει την 1η θέση και την καταλαμβάνει ο Βασιλεύς της Ελλάδος,  Κωνσταντίνος!

Το 2009, ο Βασιλεύς ικέτεψε, λόγω μετριοφροσύνης, να μην συμπεριληφθεί στο μεγάλο διαγωνισμό του ΣΚΑΪ.
Οι  ΣΚΑΪ-Ηγέτες όμως μετάνιωσαν γιατί τότε, ενώ ο Βασιλεύς τελικά συμπεριελήφθη μυστικά  στο διαγωνισμό,   υπέκυψαν  και δεν παρουσίασαν τα πραγματικά αποτελέσματα της λαϊκής ψηφοφορίας.

Έτσι σήμερα, συντετριμμένοι-δακρύβρεχτοι-χιλιομετανιωμένοι,   διορθώνουν αυτήν τη μεγάλη  αντιδεοντολογική στάση,συνεπέστατος  (ο ΣΚΑΪ) στη δημοσιογραφική δεοντολογία όπως καθημερινά και ολοήμερα  την εκπέμπει και  διδάσκει. 


Η 31η Μαΐου  2016 είναι η πλέον σημαντική στη συνολική  ελληνική ιστορία αφού το ΣΚΑΪκαναλοράδιο   θα αποκαλύψει  τον,ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ, Μεγαλύτερο Έλληνα όλων των εποχών , παρουσιάζοντάς τον Κωνσταντίνο Βασιλέα ενώπιον του λαού.
Θα δικαιολογήσει δε την καθυστέρηση, παρά τη συνεπή συνολική  δεοντολογική δημοσιογραφία, στην άρνηση του Βασιλέως, λόγω ταπεινότητας.  

Ό λαός ετοιμάζεται να πανηγυρίζει.

Όλοι, το 2009, είχαμε καταλάβει ότι κάτι συμβαίνει με το διαγωνισμό.
Οι κακεντρεχείς μάλιστα συκοφάντησαν το ΣΚΑΪ  ότι νοθεύτηκε ο διαγωνισμός για να είναι ο άλλος Κωνσταντίνος, ο Καραμανλής, 4ος στην κατάταξη ενώ, υποστήριζαν, δε θα ήταν ούτε τελευταίος σε ένα εκατομμύριο διαγωνιζόμενων.
Ακούστε συκοφαντία: Ούτε... τελευταίος!


Σήμερα όμως όλα αποκαθίστανται αφού γίνεται γνωστό ότι αυτό το κάτι νοθευτικό,  που όλοι υποψιαζόμασταν το 2009,   δε σχετιζόταν με την τέταρτη θέση του Εθνάρχη.
Άκου, ο Εθνάρχης μόνο στην 4η  θέση. 
Τι κατάντια! 

Σήμερα λοιπόν   δικαιώνονται  εκείνοι που υποστήριζαν  ότι ο μέγιστος Εθνάρχης, ο Καραμανλής (ο συκοφαντημένος και ως κομμουνιστικοφάγος που έφερε και τη Χούντα που όρκισε ο Βασιλεύς),  έπρεπε να βγει πρώτος Έλληνας στο διαγωνισμό.
 Όμως,  η πικρία τους θα μετριαστεί  όταν θα διατυμπανιστεί ότι ο πραγματικός πρώτος νικητής το 2009 ήταν ο  Γιος της Φρειδερίκης, Κωνσταντίνος ο Βασιλεύς της Ελλάδος.

Όλοι θυμούνται τις "ιδιαίτερες σχέσεις" Καραμανλή-Φρειδερίκης. 
Αυτές οι σχέσεις είναι ικανές ώστε και ο (4ος Μαγαλοέλληνας)  Καραμανλής να είναι (στον Ουρανό) υπερήφανος για τα συγκλονιστικά σημερινά νέα και θα συγχωρήσει τους ψηφοφόρους αλλά και το ΣΚΑΪ που τον αδίκησαν στην 4η θέση!

Κατά τις ΑΥΤΕΝΕΡΟΥ πληροφορίες, τα στοιχεία που εκτίναξαν το Βασιλέα στη θέση του Μεγαλύτερου Έλληνα όλων των εποχών  (τα οποία  θα παρουσιαστούν) είναι ότι:
-αγίασε τις θάλασσες ως ο πρώτος ανόθευτος ολυμπιονίκης,
-η Αλεξία γεννήθηκε στο  Μον Ρεπό Κέρκυρας
-απ' αυτό το ιδιόκτητο Παλάτι ο Βασιλεύς, αν και νεαρός,  πέταξε από πρωθυπουργό τον Γεώργιο  Παπανδρέου και,   
-το σημαντικότερο, όταν τον αδίκησαν και του έβγαλαν το στέμμα από το πηλήκιο, ο Βασιλεύς, χάριν του λαού του, πήρε μόνο 4 εκατομμύρια ευρώ αποζημίωση  για το Σπίτι του, 
το Μον Ρεπό, που του το άρπαξαν για να  το μολύνουν οι Κερκυραίοι!


Η  σημερινή μέρα  είναι μεγάλη και ιστορική!
Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος (όχι... Γλίξμπουργκ)  που η Αριστερά, ουσιαστικά, τον εκδίωξε και  έγινε αιτία να χάσει την, δια του βασιλικού ιδρώτα,  περιουσία του, επανέρχεται δικαιωμένος στο προσκήνιο!

Η συγκυρία, με Αριστερά στην κυβέρνηση, δεν είναι τυχαία: 
Ο αστρικός συνδυασμός του Καρκίνου που επηρεάζει το Σκορπιό καθόρισε να κυβερνά η Αριστερά και  ο Υιός Μητσοτάκης να παραμονεύει την εξουσία, όταν ο Εξαδάκτυλος επανέλθει.

Έτσι, ο Βασιλεύς   θα ηγείται  πλέον της νέας Δεξιάς εκστρατείας κατά της Αριστερής, πλέον, διακυβέρνησης αφού οι... άλλοι αποτυγχάνουν. 

Τα άστρα συμφώνησαν:
 Η  επάνοδος του αδικηθέντος Βασιλέως Κωνσταντίνου, να συσχετιστεί ώστε Μητσοτάκης να είναι εκείνος που θα τον προϋπαντήσει.
Και βέβαια, αυτή τη φορά, ο Βασιλεύς θα αποκαταστήσει την αδικία του 1964 που ο πατήρ Μητσοτάκης, παρά τις άδολες προσφορές του,  έγινε μόνο υπουργός.
Έτσι, ο Κωνσταντίνος Βασιλεύς  θα χρίσει πρωθυπουργό τον υιόν Κυριάκον του Κωνσταντίνου και της Μαρίκας.   

Προσοχή Προσοχή:
Όταν απόψε,  εν τω μέσω της νυκτός,   χτυπούν όλες οι καμπάνες σε εκκλησιές και μοναστήρια του ορθόδοξου έθνους (με σύνθημα του Αιγιαλείας και Καλαβρύτων που έχει και την... επέτειό του)   , δε θα πρόκειται περί ελεύσεως του Νυμφίου Μεσσία (αργεί... ακόμη).
Ο Βασιλεύς επανέρχεται στη Δεύτερη Βασιλεία του!

Μεγάλη η χάρη σου ΣΚΑΪ μου!
Μετά τον 4ο Καραμανλή, τώρα ο 1ος Μεγάλος Έλληνας: Κωνσταντίνος  ο Βασιλεύς των Ελλήνων!

Ευχόμαστε: Γρήγορα, ξανά,   στο θρόνο με παντοδύναμη τη Δεξιά και την  Αριστερά, επιτέλους, στα ξερονήσια!


(Τελευταίες,  ΑΥΤΕΝΕΡΓΕΣ, πληροφορίες αναφέρουν πως ο Βενιζέλος (όχι ο Ελευθέριος), πιστός αγωνιστής  για τη  Δεξιά παλινόρθωση και ως ο μέγιστος συνταγματολόγος, ετοίμασε το νέο βασιλικό Σύνταγμα. Μάλιστα, ως εξπέρ, θα συνταγματολογήσει ότι ο Βασιλεύς  δεν είναι Γλίξμπουργκ και, όχι μόνο δε διέπραξε εγκλήματα κατά του λαού και της Ελλάδος αλλά θυσιάστηκε για χάρη τους. Ακόμη, θα του επιστρέψει, συνταγματικά, τα Μον Ρεπό-Τατόι για   να συμβολίσει και την πτώση της Αριστερής Αυτοδιοίκησης και την τιμωρία των αγωνισθέντων κατά της βασιλικής περιουσίας. 
   Επίσης, ο Λαφαζανισμός διαβεβαίωσε ότι θα οργανώσει  πανηγυρισμούς για την πτώση της προδοτικής Αριστεράς και θα κηρύξει επανάσταση για νέα μεταθανάτια, συν Δεξιά, ανάσταση). (Από το ΚΟΟΚ FAMILYΙ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου