Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ...ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:


Ο..Έρως σε μωσαϊκό βρέθηκε στα Αδανα! ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ!Μοιραστείτε το στο LinkedIn

Η αλιεία Έρως μωσαϊκό λέγεται ότι είναι το ένα και μοναδικό στον κόσμο.  DHA φωτογραφία
Η αλιεία Έρως μωσαϊκό λέγεται ότι είναι το ένα και μοναδικό στον κόσμο. DHA φωτογραφία
Ένα θαυμάσιο  μωσαϊκό  του Έρωτα πάνω σε άλογο..βρέθηκε στη νότια επαρχία των Αδάνων στην περιοχή Yumurtalık  Το μισό-μισό είναι ψάρι άλογο= Έρωτας, που ονομάζεται Hippocampus στην ελληνική μυθολογία, φέρεται να είναι το ένα και μοναδικό, μωσαϊκό στο  κόσμο τέτοιου είδους καλλιτέχνημα.

 Απαρτίζεται από μάρμαρο, γυαλί και πέτρα. Το ψηφιδωτό εκτιμάται ότι χρονολογείται από την ύστερη Ρωμαϊκή ή πρώιμη βυζαντινή εποχή κατά τις εκτιμήσεις  των αρχαιολόγων της διεύθυνσης του Μουσείου Αδάνων! 

 Το ψηφιδωτό του έρωτα  ανακαλύφθηκε σε βίλα,  όταν ένα μέρος της βίλας ανασκάφηκε στο Yumurtalık .Ο Αντιδήμαρχος κ. Ερντέν.δήλωσε ότι το ψηφιδωτό είναι μοναδικό στον κόσμο!

ΣΧΟΛΙΟ Η.Ν.Α  Να συνεχίσουν να σκάβουν οι Τούρκοι ..θα βγάζουν πολλά μοναδικά και πάντα ελληνικά!.Γιατί οι ίδιοι..δεν έχουν ΟΥΔΕΝ να επιδείξουν... Οι αρχαιολόγοι τους, απλά Ελλάδα σκάβουν.. Με λίγη προσπάθεια ...θα καταλάβουν ότι στο βάθος είναι ΄Ελληνες, ανεξάρτητα από την χατζάρα που έπεσε  επί των προγόνων τους ..για να δηλώνουν σήμερα ότι είναι Τούρκοι!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου