Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

ΒΑΘΕΙΑ Η ΔΙΑΒΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ...ΑΠΟ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

ΤΕΛΙΚΑ  Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΙΔΗΣΗ ΟΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΝΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ.. ΠΑΤΑΤΑ!

ΟΙ παρδαλές δυνάμεις του ..προοδευτισμού: ΣΥΡΙΖΑ -ΔΗΜΑΡ-ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ  κ.α άλλοι γκρίζοι εμπόδισαν την ψήφιση του σχεδίου που υπέβαλαν 84 βουλευτές της Ν.Δ.

Μια ακόμη μαλακία ηλιθίων , στη στιγμή που η Ελλάς βάλλεται πανταχόθεν.. Θα ήταν δυνατόν βέβαια να μπαίνουν σε στρατιωτικές σχολές  και αλλοδαποί, αλλά όταν έχει αποδειχθεί, πως οι περισσότεροι είναι πρακτορίσκοι, τότε θα πρέπει να είμαστε φειδωλοί σε τέτοια ανοίγματα .. Τελικά απολαύστε και κατανοείστε σε ποιούς... προοδευτικούς έχει παίσει η τύχη της Ελλάδας!


ΕΝΤΡΟΜΗ Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΚΑΝΕ ΟΠΙΣΘΕΝ. Σε απόσυρση της  βουλευτικής τροπολογίας που προβλέπει την εισαγωγή σε στρατιωτικές, αστυνομικές και λιμενικές σχολές μόνο όσων είναι Έλληνες στο γένος προχώρησαν οι 84 βουλευτές της ΝΔ που την είχαν καταθέσει με την αιτιολογία ότι είχε εισαχθεί σε υπο κύρωση συμφωνία και όχι κανονικό νομοσχέδιο. Πάντως, πρέπει να σημειωθεί ότι η εν λόγω τροπολογία έχει προκαλέσει έντονους κλυδωνισμούς στον κυβερνητικό συνασπισμό και αυτό γιατί η ΚΟ της ΔΗΜΑΡ την έχει χαρακτηρίσει «μνημείο μεσαιωνικού σκοταδισμού» ενώ το ΠΑΣΟΚ «φοβική και μικρόψυχη»....
Σύμφωνα με πληροφορίες οι βουλευτές της ΝΔ θα επανακαταθέσουν την τροπολογία σε νέο νομοσχέδιο και αφού πρώτα υπάρξει συνεννόηση των πολιτικών αρχηγών.
Πάντως, η απόσυρση προκάλεσε την σφοδρή αντίδραση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη ο οποίος επιτέθηκε με οξείς χαρακτηρισμούς κατά του πρωθυπουργού και του προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Συγκεκριμένα ο κ. Κασιδιάρης είπε μεταξύ άλλων ότι «αφήνουμε να χειριστούν θέματα του στρατού τον κ. Σαμαρά που είναι λουφαδόρος και εξαγόρασε 21 μήνες στρατιωτικής θητείας και τον Βενιζέλο που ήταν Ι3 για παχυσαρκία». ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ :
ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/03/stratos-nomos-ithageneias.html#ixzz2MGqLoalD


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου