Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

ΤΡΕΧΑ ΓΥΡΕΥΕ...ΜΑΣΤΟΡΑ!

Ποιος έσφαξε την Αγγλίδα βουλευτίνα;

Γραφει ο Γιωργος Κουρης...

Με τέτοιου είδους προβοκάτσιες και εγκλήματα δεν μπορεί να πείσει κανέναν ότι
κάνει καλό στους Άγγλους, η Γερμανοκρατούμενη Ευρωπαϊκή Ένωση
AYTΑ τα κόλπα και αυτές τις προβοκάτσιες με την ΕΚΤΕΛΕΣΗ αθώων πολιτών, προκειμένου να εξυπηρετηθούν τεράστια πολιτικά και οικονομικά, παγκόσμια εμβέλειας συμφέροντα, εμείς οι Έλληνες τα έχουμε ζήσει και τα έχουμε πληρώσει ακριβά και μας οδήγησαν κάποτε μέχρι και σε εμφύλιο.

ΜΙΛΑΜΕ για τη χθεσινή ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ της Αγγλίδας βουλευτίνας του Εργατικού Κόμματος Τζο Κοξ, η οποία υποστήριζε την παραμονή της Μεγάλης Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ της, ένας 52χρονος «μοναχικός» τύπος, όπως χαρακτηρίστηκε από τους γείτονές του, επετέθη με πιστόλι και με μαχαίρι στην Αγγλίδα βουλευτή που προσπαθούσε να χωρίσει δύο άνδρες που καβγάδιζαν στο δρόμο…
ΣΥΜΦΩΝΑ με τα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων ο δράστης του αποτρόπαιου αυτού εγκλήματος την ώρα που πυροβολούσε στο κεφάλι την άτυχη Τζο Κοξ φώναζε το σύνθημα των Άγγλων που θέλουν να φύγουν από την Ευρωπαϊκή Ένωση «Πρώτα η Βρετανία».
Η ΑΓΓΛΙΔΑ βουλευτής που ζούσε μόνιμα σ΄ ένα αγκυροβολημένο σκάφος στην Γέφυρα του Λονδίνου, είχε δουλέψει κοντά σε Πρωθυπουργούς και άλλους σπουδαίους επιχειρηματίες, γύριζε, δε, μαζί με τον άνδρα της όλο τον κόσμο για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Η ΚΑΗΜΕΝΗ η Τζο όπως περιγράφεται μας θυμίζει ολίγον… Γρηγόρη Λαμπράκη!
ΚΑΙ τώρα, πες τε μας, φίλοι αναγνώστες, ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΕΙ όλη αυτή η ιστορία και ΠΟΥ ΠΑΕΙ αμέσως το μυαλό σας…
ΔΥΟ άνθρωποι μάλωναν στον δρόμο (τυχαίως;) η βουλευτίνα σταμάτησε για να τους χωρίσει (ΓΙΑΤΙ;) και λίγο πιο πέρα ΠΑΡΑΦΥΛΑΓΕ ένας «μοναχικός» τύπος, κάποιος… ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΗΣ που μόλις ΕΙΔΕ τη βουλευτίνα (εκτός και την… ΠΕΡΙΜΕΝΕ) της άναψε τρεις πιστολιές, η μία στο κεφάλι, και για να είναι σίγουρος ότι έχει κάνει καλά τη… δουλειά του της έριξε και δυο τρεις μαχαιριές!..
ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΣ σαν αστακός ο δολοφόνος!..
Η ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ήταν μία ανερχόμενη αριστερή που αγωνιζόταν όμως υπέρ της παραμονής της Αγγλίας στην ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ της χώρας της από την ηττημένη Γερμανία και ο δολοφόνος, κι αυτός προφανώς αριστερός αλλά θα ψήφιζε υπέρ του BREXIT!..
ΕΜΕΙΣ όλα αυτά τα βλέπουμε πολύ ύποπτα και περίεργα πράγματα που μπορεί να βάλουν πάλι ΦΩΤΙΑ σε ολόκληρο τον κόσμο...
ΘΑ μας πείτε: πάλι μακριά το πάτε
ΝΑΙ, έχετε δίκιο, μόνο που δεν το πάμε εμείς, αλλά πάει μόνο του!..
ΔΕΝ αποκλείεται μέχρι τις 23 του μηνός που θα γίνει το κρίσιμο δημοψήφισμα, όχι μόνο για την Αγγλία αλλά για ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ να συμβούν και άλλα παρόμοια γεγονότα, μικρότερα ή μεγαλύτερα.
Ο,ΤΙ όμως και να συμβεί, πιστεύουμε ότι το ΠΟΤΑΜΙ της εξόδου της Αγγλίας από την …. Γερμανική Ευρώπη, καμία δύναμη δεν μπορεί να το σταματήσει!..
«Κ» (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΡΗΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου