Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

Διά Του Λόγου Του Αληθές .................................

Ποιος είναι αυτός με τον μασωνικό χαιρετισμό; Γνωρίζεις ρε Έλληνα;; ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ! Ο πρωθυπουργός σίγουρα ξέρει ποιον χαιρετούσε-Μια ζωή προδότες (ΦΩΤΟ)



Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΝ …. ΧΑΙΡΕΤΑΕΙ….!!!!   ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ  ΕΣΕΝΑ….. ΛΕEΙ ΝΑ ΣΟΥ  ΚΡΥΨΕΙ ΚΑΤΙ, Η ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ..  ΕΚΠΛΗΞΗ…????? ΡΕ  ΕΛΛΗΝΑ…??? 




ΞΕΡΩ  ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ  ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ…ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ…!!!!  ΑΛΛΑ  ΟΥΤΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ….ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΙΠΟΤΑ….ΓΙΑΤΙ..???  ΓΙΑΤΙ  ΤΟ  ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ..ΤΕΛΟΣ….!!  ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ…ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ  ΕΙΣΑΙ ΣΕ …ΥΠΝΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙΣ…ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ…!!!!!!
ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ…..!!!!
Αυτός λοιπόν ό Κύριος =  Ο πρόεδρος του ΙΝΕΧ, κος Byrde, συνηθίζει να φωτογραφίζεται σχηματίζοντας με τα χέρια του το ανεστραμμένο τρίγωνο. Κάνει δηλαδή την γνωστή ως «χειρονομία Μέρκελ». Η χειρονομία αυτή είναι το σύμβολο της Νέας Τάξης (το σχήμα των χεριών είναι για την θεά Auramoth > θεά του νερού > εποχή του Υδροχόου > ΝΤΠ. Είναι γνωστά αυτά).
Ο Κύριος Τσίπρας τόν δέχθηκε σάν ..ανεπίσημο πρεσβευτή τών ..Τσάμηδων….!!!!! ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΕΣ…!!!!
Μά  δέν έχουν Κυβέρνηση καί Κράτος οί Τσάμηδες..???    Τί λές,  έχουν Κυβέρνηση επισήμως,  εσύ δέν τό γνωρίζεις  `Ελληνα, καί θά τό μάθεις στό  ΤΕΛΟΣ. όταν θά είναι πλέον αργά….!!!!! Δές τήν φωτό  μέ τήν Κυβέρνηση τους….!!!!!

Το «Τσάμικο έθνος», έτσι το αποκαλεί το ΙΝΕΧ τους Τσάμηδες πλέον, έχει και κυβέρνηση που αποτελείται από τους: Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Τσαμουριάς: Festim Lato, πρωθυπουργός: Ali Aliu, υπουργός εσωτερικών: Rrustem Geci, υπουργός δικαιοσύνης: Elena Kocaqi, υπουργός οικονομικών: Idajet Jajaj, υπουργός παιδείας και κοινωνικών υποθέσεων: Ilda Prifti, υπουργός εξωτερικών: Jona Mustafa, και ειδικός σύμβουλος, γραμματέας εξωτερικών και πρέσβης: Yohan Byrde, δηλαδή ο πρόεδρος του ΙΝΕΧ.

Αυτός είναι ό πρωθυπουργός   Festim Lato

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου