Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

Πήρε το δίπλωμα και του το αφαίρεσαν σχεδόν μια ώρα μετά!

Πήρε το δίπλωμα και του το αφαίρεσαν σχεδόν μια ώρα μετά!
Ένας άτυχος έφηβος κατάφερε να χάσει το δίπλωμα οδήγησής του μόλις 49 λεπτά αφού το πήρε, όπως ανέφερε η γερμανική αστυνομία.

Ο 18χρονος επέστρεφε από την επιτυχημένη εξέτασή του για το δίπλωμα, όταν αστυνομικοί στην πόλη Hemer ήλεγξαν το αυτοκίνητό του με το ειδικό μηχάνημα μέτρησης της ταχύτητας, με ακτίνες λέιζερ, όπως αναφέρει το BBC.


Μετρήθηκε να τρέχει με ταχύτητα σχεδόν διπλάσια από το όριο – 95 χιλιόμετρα την ώρα – που είναι ορισμένο στα 50 χιλιόμετρα/ώρα.

«Κάποια πράγματα κρατάνε για πάντα, άλλα ούτε για μια ώρα», έγραψε η γερμανική αστυνομία σε ανακοίνωσή της. Μάλιστα ο νεαρός είχε μαζί του τέσσερις φίλους του στο αυτοκίνητο, τους οποίους πιθανόν να προσπαθούσε να εντυπωσιάσει. Αντ’ αυτού εξασφάλισε μια βαριά τιμωρία.

Επισήμως τιμωρήθηκε με αφαίρεση διπλώματος για τέσσερις εβδομάδες, σύμφωνα με την αστυνομία όμως, θα μπορέσει να το επανακτήσει μόνο με «ακριβή επανεκπαίδευση». Επιπλέον αντιμετωπίζει πρόστιμο 200 ευρώ, δύο πόντους από το δίπλωμά του εφόσον το επανακτήσει και η δοκιμαστική περίοδός του ως νέος οδηγός επιμηκύνθηκε από δύο σε τέσσερα χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου