Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

ΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ................


«Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΣΤΟ ΒΥΘΟ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ»


Δηλώσεις Του Παναγιώτη Ψωμιάδη Στην Ένωση Συντακτών Διαδικτύου : Παναγιώτα Βασιλοπούλου Αξιωματούχος Δημοσιογράφος στην ΕΣΔ

Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στα Σκόπια ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η αισχρή συνθηκολόγηση των Πρεσπών έχει ήδη μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Οι πολίτες της γειτονικής χώρας με την αποχή τους απέδειξαν πως παραμένουν προσκολλημένοι στα τιτοϊκά μυθεύματα, αντιστάθηκαν σθεναρά στον ξένο παράγοντα, κατήργησαν τη συμφωνία προτού τη ψηφίσουν –και με τα δυο χέρια- οι πρόθυμοι της Κυβέρνησης και οι υπόλοιπες πολιτικές παλλακίδες του «έντιμου συμβιβασμού».
Το οξύμωρο είναι, πως αυτοί που δεν είχαν το θάρρος να απευθυνθούν στον ελληνικό λαό προκηρύσσοντας δημοψήφισμα για το μείζον αυτό εθνικής σημασίας ζήτημα, κερδίζουν τώρα πολύτιμο πολιτικό χρόνο, έχοντας αποσπάσει παράλληλα την εύνοια των ξένων συμφερόντων με την αξιοθαύμαστη δουλικότητα που επέδειξαν.
Ήρθε η ώρα να αποκαλυφθούν οι προδότες και οι εφιάλτες, αυτούς που είναι πρόθυμοι να ξεπουλήσουν τα πάντα για να μείνουν μια μέρα παραπάνω στην καρέκλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου