Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

Παταγώδης ΑΠΟΤΥΧΙΑ στο Δημοψήφισμα των Σκοπίων, αλλά....

30 ΣΕΠ 2018

Θα πούνε ότι το δημοψήφισμα είχε "συμβουλευτικό χαρακτήρα", θα κρατήσουν μόνο την πλειοψηφία του "Υπερ", έστω και με συμμετοχή 35% μόνο και θα πάνε τη συμφωνία στη Βουλή, όπου θα περάσει.
Στα χνάρια του Τσίπρα ο Ζάεφ, δήλωσε πριν από λίγα λεπτά, ότι ...η αντιπολίτευση (το VMRO) πρέπει να σεβαστεί το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, ανεξάρτητα από τον αριθμό των ψηφισάντων !!!!

"αν εκείνοι που ψήφισαν (!!!) δώσουν ισχυρή πλειοψηφία στο ΝΑΙ και το VMRO δεν σεβαστεί αυτή την πλειοψηφία, θα πάμε σε εκλογές τον Δεκέμβριο", είπε ο Ζάεφ,
(ако навистина има огромно мнозинство што гласале „за“ од излезените, тогаш, , јасна е иднината, είναι η ακριβής του φράση)

προκαλώντας γέλιο με την κουτοπονηριά του να αναφερθεί στο αποτέλεσμα επί των ψηφισάντων (που θα είναι σίγουρα ΥΠΕΡ), παραβλέποντας την αποχή που θα είναι πάνω από 60%, αφού οι οπαδοί του ΟΧΙ, απλώς απείχαν.
Έτσι, με 400.000 ΥΠΕΡ ("за"), επί 1.806.000 ψηφοφόρων, ο Ζάεφ απαιτεί από την αντιπολίτευση να δεχθεί ότι ο λαός αποφάσισε υπέρ της συμφωνίας !

Τι θα γίνει στο εξής;
Είναι πολύ απλό: ΜΜΕ των Σκοπίων, αλλά και της Ελλάδας, θα σας κάνουν πλύση εγκεφάλου με τη λέξη ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ. Καταλαβαίνετε γιατί, έτσι;

"will be a lot of yes and that is counting", θα είναι η πλύση εγκεφάλου.

Κρατήστε το, θα κουραστείτε να ακούτε αυτό το επιχείρημα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου