Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΝ ΣΑΜΑΡΑ!


Οι μάσκες που πέφτουν -με την εξόντωση ενός λαού- είναι της ανίκανης κυβέρνησης συγκάλυψης σκανδάλων Οι Ελληνοαμερικανοί είναι επίσης θυμωμένοι με τους Κυβερνώντες σήμερα Δεν τους χαρίζονται και γράφουν σήμερα



Πρωθυπουργέ Α. Σαμαρά
, μην καταστρέφεις άλλο την Ελλάδα, μην την οδηγείς σε εμφύλιο


Δυστυχώς, 4 μήνες τώρα, απόδειξες στην πράξη ότι είσαι ανίκανος να κυβερνάς. Εξαπάτησες τον λαό μη τηρώντας οτιδήποτε από όσα υποσχέθηκες, αποδείχτηκες δειλός γιά να κάνεις δομικές αλλαγές. Είσαι ολίγιστος γιά να χτυπήσεις διαπλοκή-διαφθορά (είσαι κι εσύ μέρος τους), κρατισμό, φοροδιαφυγή ''ημέτερων'' κ.ά. ''Πρωθυπουργεύεις'' μιάς ανίκανης κυβέρνησης αποτυχημένων, που λειτουργείτε ως ''μαφιόζοι'' -με ασυλία, παραγραφή, ατιμωρησία- εξευτελίζοντας Δημοκρατία, Βουλή, χώρα, 'Εθνος.


Αδιαφορώντας γιά την εξαθλίωση του λαού και το ξεπούλημα της χώρας. Φυσικά και δεν τολμάς να θίξεις το άθλιο κομματικό-πελατειακό σας ''κράτος''. Κορόϊδεψες λίγους γιά λίγο, γιά να κλέψεις την ψήφο τους, αλλά δεν μπορείς να εξαπατάς όλους γιά πάντα, ειδικά το 'Εθνος των Ελλήνων, γιατί μέσα σε αυτό είναι και η ελληνική Διασπορά. Πρωθυπουργέ, ισχυρίζεσαι, ψευδέστατα και χωρίς ίχνος ντροπής, ότι ''σώνεις την πατρίδα''. Σώνεις μόνο τις τράπεζες και το σάπιο πολιτικό-κομματικό σας ανήθικο σύστημα. Την χώρα την βυθίζεις στην ύφεση, στην ανεργία, στην φτωχοποίηση-εξαθλίωση, στην απελπισία. Την οδηγείς μοιραία σε εμφύλιο σπαραγμό. Δεν κυβερνάς, απλά εκτελείς εντολές, δανειστών, ''νταβατζήδων'', συμφερόντων, ''τρόϊκας'' κλπ. Σε μάθαμε. Αποδείχτηκες απελπιστικά ''μικρός'', συναγωνιζόμενος σε ψεύδη, αναξιοπιστία, πολιτική απατεωνιά, τον GAP. Δικαίωμά σου Αντ. Σαμαρά να νομίζεις ότι γεννήθηκες... πρωθυπουργός, αλλά στην πράξη αποδεικνύεσαι ένας δουλοπρεπής ''ηγετίσκος'', με εμφανές ''εγώ'' κι ελάχιστα σε ενδιαφέρoυν, η πατρίδα και οι επόμενες γενιές, που καταστρέφονται εξαιτίας των βρώμικων κομματικών συμμοριών σας. Εβδομήντα χρόνια μετά την Κατοχή, αυτή επιστρέφει στην Ελλάδα, εξαιτίας σας. Και ακούμε γιά ''έρευνες'' σκανδάλων, διαφθοράς κ.ά., αλλά δεν έχει τιμωρηθεί οποιοσδήποτε.
Aπόδειξη της αποτυχίας σας, ως ''κυβέρνηση εξυπηρέτησης ημετέρων'':
- UNICEF Ελλάδας: 439.000 παιδιά κάτω από το όριο της φτώχειας (τα παιδιά των πολιτικών-κομματικών συμμοριών σας όμως, δεν πεινάνε)
- Μόνο 19 εκατομμύρια ευρώ από τα 13 δισεκατομμύρια που είναι το σύνολο των σχετικών ληξιπρόθεσμων οφειλών της λίστας μεγαλοοφειλετώντου Δημοσίου, έχει καταφέρει να εισπράξει μέχρι τώρα το υπουργείο Οικονομικών. Τον κοσμάκη όμως τον τάραξαν στους φόρους και στις διώξεις.
Σημ.: ΓΙΑΤΙ ειδικά οι εφοπλιστές ΔΕΝ πληρώνουν φόρους στο...''κράτος δικαίου'' σας; Μήπως επειδή ''λαδώνουν'' τα διαπλεκόμενα κόμματά σας;
Αυτό θα πει...''Δημοκρατία'' αλα ελληνικά: Στις τελευταίες εκλογές (Ιούνιος 2012) τα φιλο-μνημονιακά κόμματα που εκπροσωπούνται στην Βουλή, συγκέντρωσαν ποσοστό 48.2% των ψήφων. Τα αντι-μνημονιακά, 51.8%. 'Αρα η ''τρόϊκα'' που κυβερνά είναι η...μειοψηφία, που επιβάλει μέτρα.
Οι πολιτικοί απατεώνες των μιζαδόρικων κομμάτων εξουσίας, που διάλυσαν την χώρα, ΔΕΝ μπορούν, δεν γίνεται -οι ίδιοι- να την ''σώσουν''.
Αντ. Σαμαράς, ψευδόμενος πάλι: «Η χώρα διέρχεται τον τελευταίο κάβο» (θα εννοεί γιά τον χρόνο 2012, γιατί 2013-14 έρχονται κι άλλα μέτρα) (kalami.net)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου