Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑΣTA ΔΥΝΑΤΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΑΣ…        
Two Syrian Orthodox priests wait for the
ΣΚΟΤΩΣΑΝ...ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΠΑ
Όπως προκύπτει από ανακοίνωση που εξέδωσε το Πατριαρχείο Αντιοχείας, ένας ορθόδοξος ιερέας, ο 43χρονος Σωτήρης Χαντάντ, ο οποίος αγνοείτο εδώ και μια εβδομάδα, βρέθηκε νεκρός έξω από τη Δαμασκό.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Πατριαρχείου, η ενέργεια αυτή δεν θα πρέπει να αποδοθεί σε Σύρους, οι οποίοι σέβονται τους ιερείς, ανεξαρτήτως της θρησκείας που λειτουργούν, αφήνονται ωστόσο υπόνοιες για τη δράση ακραίων μουσουλμάνων από γειτονικές χώρες, που λόγω του πολύμηνου εμφυλίου έχουν περάσει στη Συρία, και δρουν ανενόχλητοι.
Ο άτυχος ιερέας είχε αναλάβει να μεταφέρει χρήματα για την απελευθέρωση γιατρού-μέλους της Ορθόδοξης Κοινότητας, ο οποίος είχε απαχθεί, και συνοδευόταν στην αποστολή του από ακόμη ένα άτομο, που επίσης αγνοείται.
Γιατί δεν μετοχοποιούν τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας;
Γράφει ο Ιάκωβος Ποθητός
Μας έχουν τρελάνει στο παραμύθι, πως αν δεν πάρουμε την δόση θα πεινάσουμε (εννοείται εμείς οι πολίτες γιατί αυτοί, οι πολιτικοί, τρώνε με σαράντα μασέλες), πως η μόνη λύση για τη χώρα είναι η δόση των 31,5 δις ευρώ, πως κι αυτοί πονούν που είναι αναγκασμένοι να ψηφίσουν αυτά τα μέτρα που καταστρέφουν τους Έλληνες κι άλλες πολλές τέτοιες σαχλαμάρες. Από την άλλη μεριά, κανένα αντιμνημονιακό κόμμα δεν έχει καταθέσει έστω και μία πρόταση.....
Περισσότερα...
Η πιο χαζή ερώτηση δημοσιογράφου.. EVER!!!

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ
Το συγκεκριμένο βίντεο το ανεβάζουμε με αφορμή το σχόλιο αναγνώστη μας.Ομολογούμε πως δεν το είχαμε δει και πως το ανεβάζουμε χωρίς καμία σκοπιμότητα. Απλά η ερώτηση της κατα τα άλλα πολύ γλυκιάς Εύας Αντωνοπούλου, ήταν ερώτηση FAIL της χρονιάς!! Δείτε!
Περισσότερα...
ΛΟΥΚΑ ΚΑΤΣΕΛΗ:
"ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ"

"Στερνή μου γνώση να σ΄ είχα πρώτα" για την κα Κατσέλη, η οποία ευθύνεται σε μεγάλο ποσοστό για την...
Περισσότερα
ΤΟ ΥΠΕΞ
ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΕΣΒΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΟΥ. ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΛΛΑ...

Άμεση ήταν η αντίδραση του ΥΠΕΞ στο θέμα που ανέδειξε το makeleio.grπριν από δύο μέρες και για το οποίο δεν θα...Περισσότερα
Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΤΖΑΜΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!

Σύμφωνα με το Τούρκικο πρακτορείο Doğan περίπου 100 μέλη της οργάνωσης
"ALPEREN Ocakları", ομάδα νέων του...
Περισσότερα
Οι Αλβανοί συμπεριφέρονται σαν στρατός κατοχής στην Σαντορίνη...!
Εξοργισμένοι οι κάτοικοι του νησιού ετοιμάζονται να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους! Οι κάτοικοι της πανέμορφης Σαντορίνης έχουν την εν..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου