Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012


ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΑΤΕ!
Ένας χαλβάς ο τ.Βασιλεύς Κωνσταντίνος, που δεν σκαμπάζει από πολιτική κι άφησε ..ορφανούς τους βασιλόφρονες στην Ελλάδα!
Τόσο κοκός και μαλάκας πολιτικά είναι το πτώμα αυτό! Επί μισόν αιώνα δεν κατάλαβε τίποτε! Και επιμένει:
«Όχι, δεν πρόκειται να ιδρύσω κόμμα»..συνεχίζει να λέει…ο αλαφροϊσκιωτος!
Η ειδησούλα που διαβάσαμε:
Υπερκομματικός δηλώνει ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος
.Τις πληροφορίες περί ίδρυσης κόμματος, ξεκαθαρίζοντας ότι ο ρόλος του βασιλικού θεσμού είναι υπεράνω κομμάτων, διαψεύδει με δηλώσεις του στην εφημερίδα Παραπολιτικά ο πρώην βασιλιάς των Ελλήνων, Κωνσταντίνος.
«Όχι, δεν πρόκειται να ιδρύσω κόμμα» δηλώνει κατηγορηματικά, συμπληρώνοντας ότι ήταν και είναι υπερκομματικός.
Άλλωστε, όπως έχουν εκφράσει τόσο ο ίδιος ο Κωνσταντίνος όσο και οι γιοι του, «η βασιλεία ενώνει τον λαό, δεν τον χωρίζει».
Έχοντας ξεκαθαρίσει το θέμα αυτό, η προσοχή του στρέφεται στην πρόσφατη κυβερνητική εξαγγελία για εμπορική εκμετάλλευση του βασιλικού κτήματος, ενώ οι συνεργάτες του μεταφέρουν ένα κλίμα ενόχλησης για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το Τατόι.
Πηγή:http://www.newsbeast.gr

ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ. Συνεργάτης μας όταν συναντήθηκε μεταπολιτευτικά με τον Κωνσταντίνο του είπε κάθετα:Μεγαλειότατε ,μην ακούς το Ταγματάρχη-στρατηγό Αρναούτη… Ο άνθρωπος δεν καταλαβαίνει από πολιτική και μου έλεγε πριν μπώ στο γραφείο σας… ότι τα πράγματα είναι καλά για σας στην Ελλάδα. ..μια και όπως είπε, έχετε το 31% σε ποσοστό αποδοχής του ελληνικού λαού. Σας απαντώ. Τρίχες είναι η εκτίμηση αυτή. Πείτε πως έχετε μόνον το 1% κι επ αυτού να ξεκινήστε την όποια πολιτική σας δράση!
Δεν κατάλαβε ο Μεγαλειότατος…. που σημαίνει ότι ο κακός δαίμων της περίπτωσής του, δεν ήταν μόνον ο στρατηγός-συμβουλός του Αρναούτης. Αλλά ο ίδιος ο ευατός του … που δεν σκαμπάζει γρι από πολιτική… ΄Οταν όλοι οι… δεξιοί στην Ελλάδα , που αποτελούν και την πρώτη εκλογική δύναμη στον τόπο, –ως γνωστόν- πρωτίστως είναι φανατικοί ..βασιλόφρονες, όπως λέγαμε παλαιά τους οπαδούς της Βασιλευομένης δημοκρατίας… Ο επιλεγόμενος Κοκό, αποδείχθηκε στην πορεία μικρότερος των περιστάσεων.Μετά από μισόν αιώνα λέει τα ίδια σήμερα. Δεν κατάλαβε ότι ο ΄Ελληνας θέλει να ανήκει σε συγκεκριμένο μαντρί… ΄Ετσι, ανυπαρξίας δικού του μαντριού … οι βασιλόφρονες στην Ελλάδα διεσπάρησαν, καπελωθέντες δεόντως από άλλους ευκαιριακούς τυχοδιώκτες πολιτικούς…
Εν τάξει ..- αξιότιμοι..δεξιοί αναγνώστες-κλείστε μια για πάντα το κεφάλαιο του χαλβά αυτού του τ.βασιλιά… και ψηφίστε ..ΣΥΡΙΖΑ! Γι αυτό και τον ονομάζουν κοκό… και Γλύξμπουργκ, τονίζοντας την απύθμενη ανεπάρκεια του.Κί όμως με μια κίνηση του τέως… το πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα θα ανατρέπονταν… Αλλά μη ψάχνετε… είναι πολιτικά εκφυλισμένο όν.. όταν θα μπορούσε να είναι πρωταγωνιστής των πολιτικών εξελίξεων στην Ελλάδα!
“ Είμαι βασιλεύς όλων των Ελλήνων, κοπανάει-τάχα μου ..αντικειμενικά- συνεχώς. Ναι βασιλεύς του εαυτού σου είσαι κύριε … Τους βασιλόφρονες στην Ελλάδα τους παράτησες, ορφανούς, για τέτοιες μαλακίες που εκπέμπεις! Αει σιχτιρ Μεγαλειότατε!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου