Σάββατο 9 Μαρτίου 2019

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ: ΟΙ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ!

Όπως και να έχει, το... λάθος του ΣΚΑΙ έγινε θέμα της σατιρικής εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα».
Επικό τρολάρισμα από τους συντελεστές της εκπομπής στο κανάλι για το...
γεγονός ότι στον ΣΚΑΙ δημοσιογράφοι πρωινής εκπομπής αντικατέστησαν πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Δημοκρατία» που αναφερόταν στην καταδίκη του Νίκου Γεωργιάδη για υπόθεση παιδεραστίας, με πρωτοσέλιδο του 2016!.

Οι παρουσιαστές της εκπομπής δεν δίστασαν να καυτηριάσουν την κίνηση του σταθμού με τον οποίο συνεργάζονται, δείχνοντας αρχικά τους δημοσιογράφους του να διαβάζουν το σωστό πρωτοσέλιδο και στη συνέχεια, να αντικαθίσταται από άλλο, που κυκλοφορούσε ακριβώς τρία χρόνια πριν.

Μάλιστα οι συντελεστές της εκπομπής, διακωμώδησαν την υπόθεση, δείχνοντας ακόμα δύο «πρωτοσέλιδα» της «Δημοκρατίας», αρκετά… παλαιότερα.

NEWSBOMB.GR

1 σχόλιο:

  1. EΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΑΤΗΡΑ ΑΠΟ ΧΑΖΟΣΙΑΠΕΡΑ.
    athimiopulos@hotmail.de

    ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΜΑΙΟΥ ΛΑΜΒΑΝΩ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑ ΜΕΤΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 8 ΧΡΟΝΙΑ.ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΣΕΛΙdΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ...
    www.athanasios.thimiopoulos.com

    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΑΤΗΡΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΧΑΖΟΣΙΑΠΕΡΑ ΤΩΝ ΧΟΧΟΛΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΡΕΛΟ ΖΩΓΡΑΦΩ ΔΙΧΩΣ ΟΝΟΜΑ Η ΕΝΑΝ ΑΣΗΜΟ ΠΟΙΗΤΗ Η ΕΝΑΝ ΜΥΘΙΣΤΟΡΙΟΓΡΑΦΟ ΣΕ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ.

    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.

    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΣΚΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΡΝΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙ...ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΤΑ ΖΟΥΖΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΤΟΥ.
    ..........................................................................
    ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΡΑΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΛΑΚΩΝ ΚΑΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΗΠΙΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΕΝ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΣΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ.
    ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ...ΕΚΤΕΛΣΤΙΚΗ...ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ...ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ...ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ..
    ...........................................................................
    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ.

    ΕΓΩ ΑΝΑΓΚΑΣΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΛΑΚΚΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΛΑΣΣΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΜΕΝΑ.ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΠΟΤΑΜΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΑΝΤΡΙΑ...ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΠΝΙΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΟΝ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ..
    ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΦΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΕ ΤΟΚ ΚΑΚΟ ΚΑΛΟ...ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ...ΜΠΡΕ...ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΑΓΕΛΑΔΙΑ...

    ΕΧΩ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ Ε.Ε. ΑΠΟ ΤΟ 2Ο15 ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΜΗΝΥΣΗ.
    ΑΡΧΑΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΩ...ΑΧ ΓΑΜΩ ΠΑΝΑΘΕΜΑΤΩ...ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ.
    ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΜΠΛΟΚΑΡΕΤΕ ΜΟΛΙΣ ΓΡΑΨΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή