Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

τα περιφανα ροδιτικα νειάτα έτσι καθάρισαν την ΓΛΥΚΙΑ ΕΛΕΝΗ>

ΤΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΘΕΕ ΜΟΥ; ΣΟΚΑΡΕΙ Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 19ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ: "Η ΕΛΕΝΗ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΝΟΣΚΟΜΕΙΟ"! ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΕΡΙΞΑΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΒΡΑΧΙΑ! Ο ΝΟΜΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!

Η απολογία του 19χρονου Αλβανού προκαλεί σοκ, καθώς ανέφερε ότι η Ελένη Τοπαλούδη, αφού την είχαν χτυπήσει, τους παρακαλούσε να την πάνε στο νοσοκομείο!

Ο 19χρονος υποστηρίζει ότι ο 21χρονος Ροδίτης εκνευρίστηκε καθώς η...

Ελένη Τοπαλούδη δεν υπέκυψε στις σεξουαλικές ορέξεις του και τη χτύπησε με ένα σίδερο στο κεφάλι. Όπως ισχυρίζεται ο 19χρονος Αλβανός, η νεαρή τούς παρακαλούσε να την πάνε στο νοσοκομείο και το ίδιο προέτρεπε και εκείνος, αλλά ο 21χρονος τον πίεσε να την πετάξουν στα βράχια ζωντανή. 

Τα αποσπάσματα της ομολογίας του 19χρονου Αλβανού, όπως προβλήθηκαν στον ΣΚΑΪ, στην εκπομπή «Μαζί σου», πραγματικά συγκλονίζουν: 
«Με το θύμα είχαμε γνωριστεί το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα, συναντηθήκαμε την προηγουμένη του συμβάντος και συνευρεθήκαμε. Εκείνη τη μέρα είχαμε κανονίσει πάλι να συναντηθούμε.

Η Ελένη μού είχε ζητήσει να φέρω κι έναν φίλο μου. Πράγματι, ειδοποίησα έναν φίλο μου και όλοι μαζί πήγαμε στο σπίτι του στη Λίνδο. Εκεί συνευρέθηκα και πάλι με το θύμα. Στη συνέχεια ο φίλος μου της ζήτησε να κάνει κάτι που η Ελένη δεν ήθελε. Αρνήθηκε και ο φίλος μου θύμωσε και τη χτύπησε με ένα σίδερο στο κεφάλι.

Η Ελένη μάς παρακαλούσε να την πάμε στο νοσοκομείο. Το ίδιο προέτρεπα κι εγώ τον φίλο μου, αλλά εκείνος με πίεσε να την ξεφορτωθούμε. Μου είπε: "Πάμε να το τελειώσουμε. Πάμε να την πετάξουμε στα βράχια, όπου βρούμε". Τελικά, φύγαμε οι τρεις μας με το βαν από το σπίτι και πήγαμε και την πετάξαμε, ενώ ήταν ακόμα ζωντανή, στη θάλασσα, στους Πεύκους…», φέρεται να είπε.

Κατηγορούν ο ένας τον άλλον για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας 

Οι αλληλοκατηγορίες των δύο κατηγορούμενων για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη φαίνεται πως θα συνεχιστούν και ενώπιον του εισαγγελέα. Μπορεί και ο Αλαβνός και ο Ελληνας να παραδέχονται το τι έχει συμβεί στη κοπέλα και ότι ήταν μπροστά, ωστόσο κατηγορεί ο ένας τον άλλον για το ποιος τη βίασε, τη χτύπησε και τελικά την πέταξε στα βράχια. 

Από τη στιγμή που «έσπασαν» οι δύο νεαροί, σε μία προσπάθεια να ελαφρύνουν ο καθένας για τον εαυτό του το κατηγορητήριο ξεκίνησαν να ρίχνουν τις ευθύνες ο ένας στον άλλον. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο 19χρονος Αλβανός φέρεται να είπε για τον Ελληνα φίλο του «Όταν παίρνει τα χάπια για το γυμναστήριο, τρελαίνεται, παθαίνει κρίσεις». Παράλληλα στην κατάθεση του στους Αξιωματικούς του Λιμενικού Σώματος. 

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 23χρονος Έλληνας το τελευταίο διάστημα ασχολούνται πολύ ενεργά με τον αθλητισμό και πήγαινε καθημερινά στο γυμναστήριο. 

Τα αρνείται όλα ο Έλληνας

Ο συνήγορος υπεράσπισης του Έλληνα κατηγορούμενου στην υπόθεση ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη. Μάλιστα, τόνισε ότι ο πελάτης του αρνείται την εμπλοκή του στη δολοφονία, όμως παραδέχτηκε ότι ήταν μέσα στο εξοχικό σπίτι του όταν και η Ελένη ήταν εκεί μαζί με τον Αλβανό φίλο του. Επιπλέον ανέφερε ότι ο πρώην φίλος του ήταν εκείνος που έγδυσε τη νεαρή φοιτήτρια και πέταξε τα ρούχα της. 

Ο πελάτης του υποστηρίζει πως δεν γνώριζε καθόλου το θύμα και πως ο 19χρονος Αλβανός είχε ανταλλαγή μηνυμάτων με το θύμα. 
pronews.gr, (τίτλος: δικός μας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου