Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

ΝΑ ΠΑΠΑΣ ΝΑ..ΜΑΛΑΜΑ!..ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΟΜΠΑ!

Πραγματικά ένα σπουδαίο κείμενο από καθηγητή Πανεπιστημίου...
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ..προσεκτικά! Σ΄έυχαριστούμε κ. Γ.Αγγελίδη!

ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑ, ΤΟΝ ΙΗΣΟΥΪΤΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ; 


(Προϊστάμενος Ναού Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού)


Στον διάολο αποκλείεται... διότι είναι ήδη ο ίδιος διαολεμένος  και θεομπαίχτης ...ασεβής προς το σχήμα του και χυδαίος προς τον Θεόν που τάχα μου διακονεί!
(Τι έκανε λέει; Απαγόρευσε σε μπλογκερ να δημοσιεύει τη φάτσα σου; Άει στο διάολο!.. Ιδού εμείς σου κοτσάρουμε την κωλόφατσά σου και κουνήσου... ας νομίζεις... ευτελέστατε! Και σταματά να ασχημονείς με τον ΘΕΟ σου!, κοροϊδεύοντας το πόπολο!)..Θα πας σούμπιτο στο σκαμνί για ...ΘΕΟΠΑΙΓΝΙΑ! Για βάναυση προσβολή του Θεού μου!
Γ.Α


Κύριε Διευθυντά, Μάκη Βραχιολίδη,

Aυτόν το ρασσοφόρο τον ανακάλυψα στην ιστοσελίδα HELLASNEWS-AGENCY, όπου όμως, φευ,  η οργή των σχολιασμών της εν λόγω ιστοσελίδας έχουν ως αφορμή-πηγή  την... δική σας  ειδησεογραφία ..στο  σοβαρό INDOBSERVER...σας.
Επειδή σας παρακολουθώ μετά πλείστου -ειλικρινώς - ενδιαφέροντος , διότι πέραν της σοβαρότατης ιστοσελίδας σας -το επισημαίνει άλλωστε και ο άγνωστός μου πλην σοβαρός-ως φαίνεται,- κ.Στάϊκος, δωροθέτης του αγάλματος Μ.Αλεξάνδρου που θα τοποθετηθεί στη πόλη του Περικλέους- -άξιος ο μισθός του ασφαλώς και χίλια μπράβο για την πρωτοβουλία του-..υπέπεσαν στην αντίληψή μου και τα εξής λίαν παράδοξα κι ανευλαβή:
Προχθές καθήσατε για μια ακόμη φορά στο εδώλιο του κατηγορουμένου (φαύλοι πάντα θα υπάρχουν φιλαράκο μου.. )που θα κυνηγάνε τους ελευθερολαλούντες  δημοσιογράφους και μη διαπλεκόμενους , και επειδή, όπως φαίνεται από τα δημοσιεύματά σας πατάτε γερά, αντρίκια στα πόδια σας, κάνατε το απονεννόημένο: Να εμφανιστείτε ενώπιον δικαστηρίου άνευ συνηγόρου και δώσατε την μάχη της προάσπισης των αγαθών ιδεών σας. Και το δικαστήριο σας αθώωσε πανηγυρικά .. Το χάρηκα ειλικρινά.. Πιο πολύ, θα έλεγα χάρηκα τη γενναιοφροσυνη  του δημαρχου Χολαργού κ. ΞΥΔΗ , κάθε άλλο παρά φίλα διακείμενος προς εσέ-αφού σε έχει σύρει κι αυτός εις δικαστήρια, για βαρκούλες και κάτι τέτοια, αν θυμάμαι καλά.. Όμως ως στρατιωτικός -οι στρατιωτικοί ξέρεις είναι μονοκόματοι-, αλλά όταν χτυπάει η σάλπιγγα, δεν πισωπατάνε. Κάνουν το καθήκον όπως τους προστάζει η ανένδοτη συνείδησή τους. Και παρέστη ως μάρτυρας υπεράσπισης σου  στη κρίσιμη αυτή δίκη.Μπράβο και σ΄αυτόν και στους δικαστές! Τους βάζω κι αυτούς στο μπράβο μου, διότι μέσα στη γενικότερη ευτέλεια που βιώνουμε,  ..θαρρούμε πως βγάζουν ασυνείδητα κι άσκεπτες αποφάσεις... Δεν είναι όμως έτσι...

Ας περάσω-αν μου επιτρέπετε- στον εικονιζόμενο ιερέα, που αποτελεί μέγιστη πρόκληση και προσβολή όχι του ιερατικού σχήματός του, -σιγά τα λάχανα- αλλά του ανθρώπινου, που τόσον εκθαμβωτικά ανέδειξε ο Θεός στον οποίον υποτίθεται ότι πιστεύει και ψευδεπίγραφα διακονεί... ο πλαστικός αυτός λευίτης!
Νομίζω ότι κι αυτός ο τιποτένιος, ο θεομπαίχτης κι ανύπαρκτος σε σέρνει στα δικαστήρια....-Έτσι έχω διαβάσει και πως δα και στο δικαστήριο αυτό θα εμφανιστείς χωρίς δικηγόρο;...
Καλά να πράξεις... Με τέτοιους λεβέντες σαν κι εσένα ... σε λίγο καιρό οι δικηγόροι δεν θα έχουν δουλειά... ΄Αλλωστε μεσολαβητές είναι...Αλήθεια έχεις διαβάσεις τον σπουδαίο  Λυσία; Τον μέγιστο  Αρχαίο γραφιά -δικηγόρο όλων των εποχών;...Συνέτασσε θαυμάσιες απολογίες για κατηγορούμενους...Σκέτη μαγεία!
Γι αυτό κι επικροτώ την αποφάσή σου να αντιμετωπίζεις τις δίκες σου, ΜΟΝΟΣ... Εσύ ξέρεις την πάσα αλήθεια... Ο δικηγόρος .απλά είναι ετερόφωτος που θα προσπαθήσει να σε εκφράσει... ΒΑΣΙΚΑ ΤΡΙΧΕΣ! Και γιατί να σε εκφράσει αυτός, όταν εσύ μπορείς να εκφράσεις εαυτόν , ευστοχότερα, καλύτερα; ..Κι εξάλλου , ανεξάρτητα από τους Νόμους ..οι δικαστές κρίνουν κυρίως ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ... άρα.. θα ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ.. ΣΤΟ ΠΙΤΣ-ΦΙΤΊΛΙ... την αλήθεια και δη .αν τολμήσεις να ψευσθείς...

 Για να κατανοήσει ο αδέκαστος δικαστής την αλήθεια, τάχα μου, χρειάζεται μεσολάβηση; Καταλαβαίνει από την πρώτη στιγμή ..που γέρνει η πλάστιγγα της αλήθειας ΠΡΟΧΩΡΑ ΑΦΟΒΑ!
Δεν χρειαζόμαστε νταβατζήδες δικολάπτες.. και τη νομική σοφία τους (αλήθεια ποιά; Εδώ είναι το καλαμπούρι...). Φτάνει παραγέμισε η πιάτσα από φούμαρα!

... Είναι να τρελλαίνεται κανείς!

Μάλιστα δε εξέδωσε ο τάλλας , ο παπάς της Φανερωμένης και φαναριώτικη ...διαταγή, απαγορεύοντας σου... να ξανασχοληθείς με το υποκείμενό του...  δημοσιογραφικά!  Τόσον απέραντα μαλάκας! Μένω με το στόμα ανοιχτό! Από την αφροσύνη του! Μπα, την πλάκα της ξεφτίλας του τη σκάρωσε ο επίσης μαλάκας δικηγόρος του-συντάκτης του κειμένου! Για λίγο παραδάκι-μεροκάματο γκρίζο-  , γίνονται οι ίδιοι ,οι δικηγόροι, Βασιλικότεροι του Βασιλέως... στηριζόμενοι στην άγνοια του πολίτη και στην τρομοκράτησή του... 
Διασπορά φόβου κάνουν τα μαγαζάκια της πάσης μικρο- και μεγαλο- εξουσίας.(το ιερατίο ειδικά  και οι δικηγόροι διαπρέπουν στο είδος). Γνωστόν στην επιστήμη το νόσημα!  


Μήπως τρομοκρατήθηκες κι εσύ αξιότιμε κ. Βραχιολίδη από τις μαλακίες του παπά της Φανερωμένης; Διότι περιέργως σε ένα τόσο σοβαρό θέμα που έθεσε ο αρχιδάμαντας  αυτός, βλέπω μια παρατεταμένη σιωπή σου, ενώ θα ώφειλες να αρπάξεις ..Φραγγέλλιο κατά του υβριστού αυτού χαλβά .. Βενεδίκτου,  ιερών, οσίων και καθαγιασμένων αρετών της ζωής αυτής... 

Δημοσίευσες δημοκρατικότατα  το φαύλο κι εκβιαστικό κείμενό του!! ..Αν και μπορούσες να το στείλεις στον κάλαθο των αχρήστων, όπως ταιριάζει στους άχρηστους, καιροσκόπους  & θρασείς!Αλλά  εσύ πειθόμενος τοις ρήμασι αυτού του αθλιέστατου ρασσοφόρου, που δεν ξέρει καν τις ρήσεις του Θεού του,  υπετάγεις... και δεν τον έχεις κάνει ακόμη του αλατιού;... Καταχώρησες τη πρόστυχη  ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ.  Απλά συνεχίζω να  απορώ..... συμπαθέστατε μου φίλε, άγνωστε.

Δυστυχώς δεν έχω μπροστά  μου την εμετική ..διαταγή του παπά περί ... απαγόρευσής σου!!! Αλλά μια τέτοια απαγόρευση, εκτός από τον ανεγκέφαλο δικηγόρο που τη συνέταξε, εμπεριέχει στοιχεία μιας απαράδεκτης κι εγκληματικής νοοτροπίας , εγκληματικότατης μάλιστα που θίγει πλέον και τα δικά μου πια ιερά κι όσια των πανανθρώπινων αξιών! Αν έχετε την καλοσύνη στείλτε μου-πληζ- ολάκερη αυτή την βλακώδη διαταγή του παπά αυτού, που ούτε καν το όνομά του ξέρω.. Βενέδικτος προφανώς καλείται... τουτέστιν βαθέως ελληναράς ...ως ο καθείς μπορεί να εννοήσει! Σκέτος Ιησούϊτης δηλαδή!
Ώστε, ως προσβεβλημένος βαθύτατα, πλέον προσωπικά να μεταφέρω, τον εν λόγω φάλτσα λειτουργό του Υψίστου, εις τόπους όχι και τόσον ...χλοερούς ορθοδόξως και  νομικά ! ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ Ο ΑΘΛΙΟΣ -με τη διαταγή του.. προς εσέ, τον δημοσιογράφο, - ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ περι ..ελευθεροτυπίας.ελευθερολαλιάς , δημοκρατίας και την καταλυτική πίστη των Ορθοδόξων... κ.λ.π.
Με προσβάλλει τόσον προσωπικά, όσο και το σχήμα του και την εν γένει διακονία του.. πουλώντας άγνωστον και κακάσχημον  Θεό σε τιμή ευκαιρίας...εκφοβίζοντας ο μπάσταρδος  κωλό-παπας... χαχόλους!

Θα επανέλθω και παρακαλώ να με θεωρείτε ως βέβαιον μάρτυρα υπεράσπισης στην δίκη σας ...που ήγειρε αυτός το υποκείμενο, που ενώ υποκρίνετε ότι πιστεύει εις Θεόν...καταφεύγει εις κοσμικά δικαστήρια δια να ..δικαιώσει την ακατάσχετη αφροσύνη του. Ο Θεός του ..δεν επαρκεί. Τόσον κενός και θλιβερός εστί!


Φιλικά

Δρ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ
Καθηγητής Πανεπιστημίου


Σημείωση ΗΝΑ : Το κείμενο αυτό, από τίτλο έως υπογραφή εστάλη προς την ιστοσελίδα indobserver. Πρωτοδημοσιεύεται όμως εδώ, διότι απλά η HELLASNEWS AGENCY,έχει διακεκριμένες ευαισθησίες σε θέματα ελευθεροτυπίας και θα συντρέξει στον συγγραφέα-κειμενογράφο μας στην πάταξη του αλητήριου ιερωμένου της Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού.. Διότι δεν είναι η περίπτωσή του ένα απλό καπρίτσιο... αλλά εμπεδωμένη νοσηρή ψυχική διαστροφή, που μολύνει ασφαλώς και το Χριστεπώνυμο πλήρωμα... αυτά τα πρόβατα, το ποίμνιο δηλαδή όπου καταφεύγουν σε ναούς... από αγαθή πίστη, αλλά που έχουν τσομπαναραίους-ποιμένες- σαν τον μαστρο- παπα..Βενέδικτο.

ΤΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ... ΠΑΣΤΟΡΩΝ ΤΗΣ!

Και κάτι ακόμη που μάθαμε, μόλις,  και θα το αναδείξουμε: Ο εν λόγω Μητροπολιτικός ναός  Χολαργού (οστις παράγει σταθερά επισκόπους...αλήθεια τι συμβαίνει με τέτοια παραγώγή.. ;-Άλλο ένα καλαμπούρι παπαδίστικο) φαίνεται πως το έχει χούγι ...θρησκευτικό να διώκει , να στέλνει στα δικαστήρια δημοσιογράφους...Ο Θεός τους... δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα. με τους δημοσιογράφους , αν και οι Άγιοι Απόστολοι ήσαν από τους πρώτους -ΟΥΣΙΑ-δημοσιογράφους-μετέφεραν μηνύματα, ειδήσεις--- .. κι επιστρατεύουν οι τσόγλανοι ιερωμένοι... τα κοσμικά δικαστήρια! ΒΡΕ ΟΥΣΤ!
Αν και το δικαστήριο εξέβαλλε σχεδόν βιαίως τους παπάδες από το δικαστήριο-και αθώος βέβαια ο δημοσιογράφος- αλλά μυαλό δεν έβαλε το ιεαρατείο της  φαναριώτικής δεσποτικής νοοοτροπίας του Χολαγού...   Το τι θα πράξει η ιστοσελίδa Ανεξαρτητος-Διπλωματικος Παρατηρητης, μας είναι αδιάφορο... Το μπαλάκι με αυτόν το χαζόπαπα είναι δικό μας...πλέον.. Και θα τον κάνουμε ..ρόμπα!
Το εγγυόμαστε για όσους ανοήτους διέπονται από τέτοιο πνεύμα..αθλίως κοσμικό, χωρίς να είναι σε θέση τα μορμολίκια, να εφαρμόσουν τις ακατάλυτες διδαχές του Θεού τους... που τάχα μου διακονούν! Η κοροϊδία θα σταματήσει! Θα τους κάνουμε φύλλο και φτερό!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου