Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Η ΦΙΛΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΓΑΛΛΩΝ:ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΕΠΙΣΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ....ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΦΙΛΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΤΗΣ ΝΑΝΤΗΣ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ!

Οι Γάλλοι της Νάντης, δεν άντεξαν τον διασυρμό της Ελλάδας και αποφάσισαν να μας συμπαρασταθούν φωνάζοντας " ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ" Στο διαδίκτυο και στις εφημερίδες  γίνεται χαμός. ΄Ηδη μέσα σε λίγες μέρες δήλωσαν κάπου 65.000 Γάλλοι, πως αισθάνονται έλληνες και ζητούν να τους χοηγηθεί και η ελληνική υπηκοότητα.
Σας δίνουμε πιο κάτω όλο το κείμενο της διακήρυξής τους μαζί με τη φόρμα αίτησης για χορήγηση της ελληνικής ιθεγένειας... Η ιστοσελίδα που έστησαν είναι:www.jesuisgrec.blogspot.com  
Ευχόμαστε το ελληνικό διπλωματικό κηφινάριό μας (κατά Πάγκαλο, ) να καταλάβει τη σημασία του εγχειρήματος των Γάλλων, κι αν μη τι άλλο να μην τους... βασανίσει με τα ανεγκέφαλα γραφειοκρατικά του!
Oι ντόπιοι κι άχρηστοι του γκουβέρνου μας μπορεί να καταλάβουν τι σημαίνει αυτή τη εξέγερση των αγαναγκτισμένων πολιτών της Γαλλίας και πως έχουν μια βόμβα στα χέρια τους που μπορεί να αξιοποιήσουν... ; Τρίχες κατσαρές...θα καταλάβουν...αν ξέρετε πως δουλεύουν τα μπάσταρδα που ταϊζουμε... 
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ: www.pressbank.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου