Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΛΑΛΟΥΝΤΕΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ ...ΘΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ;

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΚΦΥΛΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ bloggers?
΄Εθαψαν την ειδηση  για τους δημοσιογράφους-φόλες του Κομμουνισμού! 
Χθες αναρτήσαμε την είδηση περί γνωστών δημοσιογράφων κομμουνιστικής-αριστερής προέλευσης, οι οποίοι κατά μια διαβολική σύμτωση ... καβαλούν τα Μ.Μ.Ε.. Κοινοί καταληψίες και προφανώς όχι άνευ σχεδίου, μια και η δημοσιογραφική τους αξιοσύνη, αμφισβητείται ζωηρά.
Η είδηση δεν έτυχε-περιέργως υποδοχής -πλην δυο-τριών εξαιρέσεων. Αντίθετα επισημάναμε μια οξύμορη ..επιφυλακτικότητα... και φοβία... διότι λέει η χαζομάρα.. η αποκάλυψη της κομμουνιστικής νεανικής καταγωγής τους... άπτεται των προσωπικών δεδομένων !!
Ώστε έτσι έ, Έτσι σας είπαν να λέτε; Δηλαδή οι λύκοι με προβιά προβάτου, θα περάσουν στα μουλωχτά, μπας και μας τσιμπήσει η φαιδρότητα του νόμου Δαφέρμου;... Να μην ξέρουμε ...ποιούς μπάζουμε μέσα στο σπίτι μας, και οι οποίοι έντεχνα μας πλασσάρουν  τις έγχρωμες πατάτες τους; Ο νόμος του Δαφέρμου σας μάρανε ή το συνεχές έγκλημα σε βάρος της διαμόρφωσης -δια του προσηλιτισμού- της συνείδησης του λαού;
Θίγονται ...οι παρουσιαζόμενοι ΚΝΙΤΕΣ ; Ας διαψεύσουν το παρελθόν τους αν και το καλύτερο για θωράκιση της αξιοπιστίας τους θα ήταν να το αποτάξουν!
Μην περιμένε... είναι βαλτοί και παίζουν συγκεκριμένο ρόλο... γι αυτό και τα παχιά λόγια τους περί δημοκρατίας , και σταθεού εξωραϊσμου κάθε αριστερής μαλακίας... Αν και όλοι ξέρουμε και όπως αποδείχτηκε ιστορικά πως ο κομμουνισμός είναι ο χειρότερος ΦΑΣΙΣΜΟΣ,που ενεφανίσθη ποτέ επί γης!
Εκείνο που μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση είναι η βουβαμάρa που αιφνιδίως κατέλαβε και τους bloggers, ως προ τη συγκεκριμένη εξαιρετικα σοβαρή είδηση. Τι ακριβώς συμβαίνει; Άρχισε και στο blogging  ο εκφυλισμός.;.. Ξεχάστηκε τόσο σύντομα ο ζηλωτικός ενθουσιασμός τους  περί ελευθερολαλιάς και πως όλα τα λέμε ..Ζήτω εμείς, κάτω οι δημοσιογράφοι;
Είναι γνωστόν ότι στο BLOGGING  λειτουργούν όλες οι απόψεις κι αποχρώσεις κομματικών δοξασιών. Υπάρχουν αριστερά, δεξιά, ακροδεξιά , πρασινα, σοσιαλιστικά μπλογκς κι αυτό αφήνουν να γίνει αντιληπτο από τους αναγνώστες τους... Τα ειδησεογραφικά όμως μπλογκς που έχουν μάλιστα υψώσει σημαία τίμιας ενημέρωσης οφείλουν να ανδεικνύουν τα πάντα... όπως άλλωστε διακηρύσσουν. Οφείλουν να τιμούν τις διακηρύξεις τους και να μην αποκρύπτουν τίποτε.
Εδώ όμως έχουμε μια βουβαμάρα... στην είδηση για τους δημοσιογράφους -φόλα του κομμουνισμού!Παρακολουθούμε το σύμπτωμα... και διότι η ενημέρωση στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ δεν μπορεί και δεν πρέπει να γίνει χαλκομανία όπως ο μέχρι σήμερα παραδοσιακός τύπος.Διότι τότε ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ!
Ωστόσο οι ανθολογούμενοι έγχρωμοι, είναι γνωστοί για τις ιδεολογικές τους καταβολές, αλλά πρώτη φορά εμφανίζονται πακεταρισμένοι, συνολικά, γεγονός που αποδεικνύει το εύρος του εγκλήματος . Τα περισσότερα μέσα Μ.Ε. είναι υπό τον έλεγχο των εγχρώμων αυτών πρακτόρων. Για να δοκιμάσετε τι ακριβώς σημαίνει αυτό, δεν έχετε παρά να γράψετε μια είδηση, ένα κειμενάκι... σε δύο εκδοχές... Η μία να έχει φιλοκομμουνιστική χροιά κι άλλη δεξίοστροφη. Η δεύτερη θα καταχωνιαστεί από τους λεγάμενους,  ενώ η πρώτη -κι αν δοθεί σήμα από τον Περισσό- ού.. θα γίνει διάσημη... Δεν βλέπετε εξάλλου, πως όλο το τσούρμο του καλλιτεχνικού μας ...κόσμου, είναι αριστερόφρονες και μάλιστα το διακηρύσσουν με κομπασμό, Τα φυτά!... Καλά τι έπεσε εκεί στους μπερντέδες των θεάτρων περονόσπορος... αριστερός, ώστε να μην ανθεί κι άλλη ιδεολογία; Δεν βλέπετε πως τον Κ.Πρέκα τον έχει φάει η μαρμάγκα.. ; Δεξιός φωνάζει ότι είναι... Αλλά... δημοκρατικότατα είναι στη μπάντα , μια και στερείται κομμουνιστικών αριστερών πιστοποιητικών...  Ας μην επεκταθούμε τώρα . Το θέμα που θίγουμε είναι πολύπλευρο ..Θα το λιανίσουμε μια άλλη φορά... Θα το δούμε... Η απορία είναι μία: Πως διάολο η σύγχρονη Ελλάδα έχει μπουκώσει -στην ελληνική βιτρίνα, από τόσους αριστεριστές .. αυτή η στάνταρ μειοψηφία του 10% του πληθυσμού  και να καπελώνει με το σαματά που κάνει το υπόλοιπο 90;! Η απάντηση (μερική) βρίσκεται στη λίστα των δημοσιογράφων που καπέλωνουν τα Μ.Μ.Ε.
Θα πρέπει επίσης να πούμε πως μέσα στη λίστα υπάρχουν ονόματα που δεν έχουν σχέση με τον κομμουνισμό, ανεξάρτητα αν στη νεότητα τους "παρασύρθηκαν" ή έτυχε η οικογένειά τους να είναι τοποθετημένη στο Μοσχοβίτικο σύστημα . Π.χ. Ο Σταύρος Ψυχάρης είναι βέρος κεντρώος (του Γ.Παπανδρέου-)..
 Μήπως τελικά και τα μπλογκς άρχισαν να εκφυλλίζονται;  Θα είναι κρίμα να κάψουν τη σημαία τους τόσο σύντομα!

Η.Ν.Α      

1 σχόλιο:

  1. Η θέση μου ειναι οτι τιποτα δεν πρέπει να μας σταματα απο το να δημοσιεύουμε τις αποψεις μας και τις πληροφορίες μας....
    Τα ιστολογια δεν ειναι ειδησεογραφικα πρακτορεία ουτε ανήκουν στην συντριπτική τους πλειοψηφία σε επαγγελματίες δημοσιογράφους που μισθοδοτούνται να εχουν συγκεκριμενη "γραμμή".

    Εν τουτοις νομιζω οτι σε θεματα τα οποία άπτονται προσωπικών δεδομένων πρέπει να ειμαστε διπλάσια προσεκτικοι....
    Η συκοφαντία και η υβρις κατα των συνανθρώπων μας ειναι ανεπίτρεπτη....
    Ειδικα οι ειδήσεις και οι πληροφορίες που δεν εχουν σαφή προέλευση πρέπει να μας κανουν διπλα επιφυλακτικους...

    Υποστηριζουμε το δικαίωμα μας να εχουμε ανωνυμα ή επωνυμα το προσωπικο μας ηλεκτρονικο ημερολόγιο στο οποίο αναρτούμε (στην κυριολεξία) οτι μας κανει κεφι... αλλά τουλαχιστον να μην φερνουμε σε δυσκολη θέση αδικαιολογητα καποιους συναθρωπους μας....

    Παντως πιστευω οτι σε σοβαρες και επιβεβαιωμενες πληροφορίες πρέπει να ειμαστε ετοιμοι να τις διαδίδουμε με ταχυτητα και εγκυροτητα....

    Επι του συκεκριμενου θέματος ομολογω οτι αν και το αναρτησα δηλωσα την επιφύλαξη μου καθως δεν γνωριζω (εκτος ελαχίστων περιπτωσεων) το παρελθόν των επωνύμων προσωπων που αναφερονται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή