Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

ΙΔΟΥ ...OI ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ


 «ΑΛΗΤΕΣ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ»
NA TA.. TAΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ!...ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΛΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ!


Σημείωμα από τον Γέρο-ΣοφόZOYMΕΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠO  ΤΟ ΣΟΦΟ ΜΑΣ 

Εν τάξει τα περισσότερα πράγματα τα του κόσμου τα έχω ξεκαθαρίσει γι αυτό και διάγω εν γαλήνη. ΄Ένα μόνο δεν μπορούσα όλα αυτά τα χρόνια να εξηγήσω κι είναι:
Γιατι  το πόπολο,κυρίως οι ανάρχες και οι κουκουλοφόροι αποκαλούν τους  δημοσιογράφους «αλήτες και ρουφιάνους»; Παλαιά οι δημοσιογράφοι –προ της μεταπολίτευσης, έχαιραν μεγάλου σεβασμού και τιμής από την κοινωνία. Τι συνέβη ώστε ξαφνικά να μεταλλαχτεί το κλίμα σήμερα και η  ευγενής αυτή τάξη να λοιδωρείται  και να ταυτίζεται με αλήτες και ρουφιάνους; Η απάντηση ήρθε  σήμερα όταν  είδα μάλλον στο blog του ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ μια αποκαλυπτική λίστα με όλα τα μπουμπούκια του κομμουνισμού , που εισέβαλαν στον Τύπο μετά την πτώση κυρίως της χούντας , παραμορφώνοντας με τις χαζοιδέες τους  την πάλαι ποτε παραδοσιακή αξιοποιστία της δημοσιογραφίας. Και το κύρος του δημοσιογράφου.
Το έχω τονίσει κι άλλοτε: Δημοσιογράφος που σέρνεται και υπηρετεί συγκεκριμένες κομματικές ιδεοληψίες , αυτός όχι μόνον είναι επικίνδυνος ,αλλά διαπράττει ειδεχθές έγκλημα σε βάρος του λαού. Δεν του λέει ποτέ  την αλήθεια. Και με χίλια κολπάκια του περνάει έμεσα κι άμεσα κάποτε τις ιδεοληψίες του με αποτέλεσμα να τον δηλητιαριάζει σταθερά... Κι ιδίως όταν είναι εντεταλμένο και μίσθαρνο όργανο κομματικών μαγαζιών..Είναι πεμπτοφαλαγγίτες!
Η πιο κάτω λίστα είναι αποκαλυπτική. Θα μπορούσα να μιλήσω για έναν έκαστον χωριστά , αλλά ας σταθούμε στην ουσία.. Ενώ η Γιάλτα καθόρισε τα ποσοστά των κομμουνιστών στην Ελλάδα (όχι πάνω από 10%) , παρατηρεί κανείς στα Μ.Μ.Ε. να έχουν καταληφθεί, μεταχουντικά,  από ένα τσούρμο ΚΝΙΤΕΣ  με τον μανδύα του δημοσιογράφου. Η κατάληψη είναι μαζική και θα χρειαστεί μεγάλη έρευνα για να εντοπίσουμε στις πραγματικές του διαστάσεις το κακό που έκαναν στην ελληνική κοινωνία.. Από μια ματιά  κανείς σχεδόν από τη λίστα δεν μπήκε στον Τύπο από έρωτα και δημοσιογραφική αξιοσύνη.. Κυρίως οι περισσότεροι μπήκαν από το παράθυρο ή με άλλα γνωστά κολπάκια ...κομματικών στηρίξεων κ.λπ.
Καταννοώ ασφαλώς την ένταξη των περισσοτέρων στην ΚΝΕ. Θα τη χαρακτήριζα νεανική επιπολαιότητα και ίσως πολλοί εκ των παρακάτω να μην είναι τώρα συνειδητοί οπαδοί  του αξιομακάριστου κομμουνισμού, αλλά δεν παύει να κουβαλάνε μέσα τους τη ρομαντική και ουτοπιστική ιδεολογία τους , που την αμολάνε ωστόσο σε κάθε ευκαιρία για να μην ξεχνάνε και τον ρόλο του προσηλιτιστή ...
Το έγκλημά τους είναι βαρύ και θα χρειαστεί χρόνος για το απλώσω .
Θλίβομαι βαθειά για την κατάντια όλων εκείνων που δημοσιογραφούν επιτρέποντας στον εαυτό τους να μεταβάλλονται σε πλασιέ ιδεοληψιών και μάλιστα αιμοσταγών.
Θα το επαναλάβω. Ο αληθινός δημοσιογράφος ανήκει στον λαό του, αυτόν και μόνον υπηρετεί. Δεν είναι λακές κανενός κόμματος. Τα κόμματα για να επιζήσουν χρειάζονται ιδεογραφήματα και οπαδούς να τα δώσουν ζωή κι έννοια. Και μεγαλύτερη κομπίνα, απάτη απ΄αυτή δεν υπάρχει για τον ελεύθερα σκεπτόμενο άτομο. Και σήμερα ξανακούω στις στράτες τα ίδια συνθήματα που άκουγα στα 1951..ΨΩΜΙ ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ... ΄Οίδιος ο χαβάς από τους σημερινούς Κίντες, λες και δεν υπάρχουν άλλα.. Τόσο στέρεψε μαζί με την ιδεολογία τους και η φαντασία να εφεύρουν κάτι νέο... πιο συγκινησιακό κι αληθινό! Συνεχίζουν ακάθεκτοι να τσουλάνε με τον αραμπά...  
Χάθηκε μισός και πλέον αιώνας και ακόμη είμαστε στα ίδια... Δεν πρέπει να θλίβομαι...;  


ΟΙ ΚΟΜΣΟΜΟΛΟΙ
ΠΟΥ ΈΓΙΝΑΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ!
  
Γιώργος Μπόμπολας: Ο ΕΠΟΝίτης που έγινε βαρόνος. Δε χρειάζονται πολλές συστάσεις. Καναλάρχης, μεγαλοεκδότης, κατασκευαστικές εταιρείες, τα πάντα όλα. Έχει ακόμα μεγάλη αδυναμία στο ΚΚΕ.

Σταύρος Ψυχάρης:Κληρονόμος-Πρόεδρος του ΔΟΛ (Λαμπράκη), Πρόεδρος του Δ.Σ. του mega κ.τ.λ. Από κομμουνιστική οικογένεια, έκανε τα πρώτα του βήματα στο ΚΚΕ.

Μάνια Τεγοπούλου:Εκδότρια Ελευθεροτυπίας, MEGA κ.τ.λ. Κόρη του καπετάνιου του ΕΛΑΣ, Κίτσου Τεγόπουλου, θεωρείται ακροαριστερή.

Κώστας Γιαννίκος:Γνωστός κομμουνιστής, προερχόμενος από την πρώην ΕΣΣΔ.
Για ένα φεγγάρι είχε αγοράσει την διεθνούς φήμης κομματική εφημερίδα «Πράβντα».
Είναι βασικός μέτοχος (και διευθύνων σύμβουλος) του καναλιού Alter, ιδιοκτήτης των ραδιοφωνικών σταθμών John Greek, Oasis, Captain Jack, ιδιοκτήτης της εκδοτικής εταιρείας Modern Times, των τηλεοπτικών περιοδικών Tivo και Avanti, των δισκογραφικών εταιρειών Legend, MBI, Eros, Κίνησις, ΛΥΡΑ κ.λπ.

Αναστασιάδης Θέμος: ΑΝΤ 1, ΚΝΕ.

Στρατής Λιαρέλης:Διευθυντής ειδήσεων του ΑΝΤ 1. ΚΝΕ.

Νίκος Ευαγγελάτος (ή Εισαγγελάτος): ΚΝΕ.

Όλγα Τρέμη: MEGA, ΚΝΕ.

Παύλος Τσίμας:MEGA, πρώην δημοσιογράφος του Ριζοσπάστη, ΚΚΕ.

Μανώλης Αναγνωστάκης: MEGA Σαββατοκύριακο, ΚΝΕ.
   
Οι του Ιού της Ελευθεροτυπίας: ΚΚΕ εσωτερικού και εν συνεχεία Β' Πανελλαδική (ακροαριστερή διάσπαση της νεολαίας του ΚΚΕ εσωτ., το 1978, εξέδωσαν το περιοδικό «Σχολιαστής»).
Στην Β' Πανελλαδική συμμετείχαν επίσης και οι Χρύσανθος Λαζαρίδης, (της λεγόμενης «γενιάς του πολυτεχνείου»), σήμερα πολιτικός σύμβουλος του Αντώνη Σαμαρά.

Παναγιώτης Παναγιώτου, (ή Παν. Παν.): στέλεχος του Δημοσιογραφικού Οργανισμού του Μπόμπολα (Έθνος κ.α.)

Αλέξης Παπαχελάς:Καθημερινή, ΣΚΑΪ κ.λπ., ο οποίος μάλιστα ήταν Γραμματέας της Β' Πανελλαδικής στο. Κολέγιο Αθηνών.

Σταύρος Λυγερός:Καθημερινή, της «γενιάς του πολυτεχνείου», ήταν και στην «συντονιστική επιτροπή» του πολυτεχνείου, ΟΣΕ («Οργάνωση Σοσιαλιστική Επανάσταση»).

Τάσος Τέλλογλου:ΣΚΑΪ, ΚΝΕ.

Βασίλης Λυριτζής: (ο επονομαζόμενος «Τρότσκι», λόγω καταπληκτικής ομοιότητος): στην πρωινή «Πρώτη Γραμμή» του ΣΚΑΪ, ΚΚΕ εσωτ.

Δήμος Βερύκκιος:Alpha, ΚΝΕ.

Λάκης Λαζόπουλος:Alpha, Κνίτης, ....το πουλάκι μας.

Γιώργος Κύρτσος: Ο. «φιλελεύθερος» εκδότης και τηλεσχολιαστής, κι αυτός στην ΚΝΕ ήτανε.

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος (κοινώς. «Ταρζάν», «Ζούγκλας», ή «Κατακίτρινος»):
Αριστεριστής γενικώς, φίλος των Ξηρών και μόνιμος απολογητής της κόκκινης τρομοκρατίας, «αδέσποτος» σήμερα, άγνωστο αν ήταν κάπου οργανωμένος παλαιότερα.

Γιώργος Βαρεμένος:τηλεσχολιαστής, τελευταίως έχει χαθεί, ΚΚΕ, σπουδές Μόσχα.

Αλέξης Οικονόμου: Ο σημερινός. «αριστερός πατριώτης» του Καρατζαφέρη, προηγουμένως δημοσιογράφος του Ριζοσπάστη και στέλεχος του ΚΚΕ.

Παντελής Καψής: γιός του υπουργού του ΠΑΣΟΚ, αδερφός του Μανώλη, του
 φανατικού. εκσυγχρονιστή του MEGA, Διευθυντής στα ΝΕΑ, ΚΚΕ εσωτ.

Χρήστος Μαχαίρας:Διευθυντής στο Έθνος του Μπόμπολα, ΚΚΕ εσωτ.

Θανάσης Τσεκούρας:ΝΕΤ, ΚΚΕ εσωτ.

Νίκος Μεγγρέλης:έχει περάσει από πολλά κανάλια (MEGA, ΑΝΤ1), τώρα είναι Διευθυντής Διεθνών Τηλεοπτικών Εκπομπών της ΕΡΤ Α.Ε., ΚΚΕ εσωτ.

Μπάμπης Παπαπαναγιώτου:ΝΕΤ τώρα ΣΚΑΪ, ΚΚΕ εσωτ.

Σεμίνα Διγενή: Έχει χαθεί τελευταία, ΚΝΕ και αυτή.

Γιάννης Λάτσιος: Oκύριος, life style του ΑΝT1, ΚΚΕ εσωτ.

Σταμάτης Μαλέλης:Γενικός Δερβέναγας του. κουτσομπολίστικου καναλιού STAR και αναμφισβήτητος. άρχοντας του life style. Ακροαριστερός (τροτσκιστής) στα νιάτα του.

Γιάννης Βλαστάρης:Διευθυντής σύνταξης της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας, ΚΝΕ.
Δημήτρης Τσιόδρας:Πρώην διευθυντής του Flash (Κόκκαλης) και νυν υπεύθυνος πολιτικού της Ελευθεροτυπίας, ΚΝΕ.

Ηλίας Θεοφύλακτος:Διευθυντής στην εφημερίδα Ισοτιμία, ΚΝΕ.

Στέλιος Κούλογλου:«Ρεπορτάζ χωρίς σύνορα» στην ΝΕΤ (συμμετέχει και στο Δ.Σ. της κρατικής αυτής εταιρείας), TVXS κ.τ.λ. Στο. υπερεπαναστατικό ΕΚΚΕ ήταν ο κύριος (σύντροφος).

Μπήλιω Τσουκαλά:ΝΕΤ, στο ΕΚΚΕ κι αυτή.

Σπύρος Παπαδόπουλος: Ο ακριβοπληρωμένος της ΝΕΤ «στην υγεία μας βρε παιδιά» ή «στην υγεία σας κορόϊδα»), ΕΚΚΕ.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Ο big brother. Έχει χαθεί τελευταία, αλλά δεν αποκλείεται να επανεμφανιστεί. Επαναστάταρος του ΕΚΚΕ κι αυτός.

Δημήτρης Ψυχογιός: Βήμα, οργανωτής της αριστερίστικης «20ης του Οκτώβρη».


Επειδή και οι δημοσκόποι έχουν άμεση σχέση με τα ΜΜΕ, ας μπούμε για λίγο στον θαυμαστό κόσμο τους:

Ηλίας Νικολακόπουλος: Ο. πατέρας όλων των δημοσκόπων. Παλιό δραστήριο μέλος αριστερίστικων οργανώσεων σε Ελλάδα και Γαλλία (29η Μάη, Curiel Apparat). Παλιά έγγραφα της ΚΥΠ τον ενέπλεκαν και με την τρομοκρατία. Ωστόσο, δεν αποδείχθηκε τίποτα.

Γιάννης Μαυρής:Γενικός Διευθυντής της Public Issue, ΚΚΕ εσωτ.

Χριστόφορος Βερναρδάκης: Γενικός Διευθυντής της VPRC, ΚΚΕ εσωτ.

Στράτος Φανάρας:Γενικός της Metron Analysis, ΚΚΕ εσωτ.

Τάκης Ρουτζούνης:Γενικός της Κάπα Research, τ. Γραμματέας Οργάνωσης Σπουδάζουσας της ΚΝΕ.

Τάκης Θεοδωρικάκος:Γενικός της GPO, τ. Γενικός Γραμματέας της ΚΝΕ.

Να πως διαμορφώνονται οι συνειδήσεις στην Ελλάδα.

Αυτά τα ολίγα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου