Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

OI ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


ΧΤΥΠΑΜΕ ΚΑΜΠΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ , ΧΩΡΙΣ ΛΑΙΚΙΣΜΟΥΣ...
ΕΡΕΥΝΑ:

ΓΙΑΤΙ ΣΙΩΠΟΥΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΑΝΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΕΣ;
ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΑ ΜΕ ΤΟ ΔΡΑΜΑ τρίβωντας τα χεράκια τους με χαρά;

ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΙΧ... ΜΑΣ ..ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΞΕΦΟΥΣΚΩΤΑ ...ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.. ΚΙ ΕΜΕΙΣ ..γράφουμε τάδε με ...φουσκωτά!                 

Σας δίνουμε πιο κάτω ονόματα Προέδρων του ΣΕΒ που διεδραμάτισαν σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη  της χώρας σχεδόν καταλυτικό.. Και πίσω από τους προέδρους αυτούς υπάρχει μια ατέλειωτη λίστα σπουδαίων βιομηχάνων που ώθησαν με φαντασία και τις αρετές που τους προίκισε η φύση, τη χώρα αυτή. ΄Ομως σήμερα περιέργως σιωπούν...δεν έχουν " παρών " στη σημερινή περιπέτεια της χώρας.
Aπό 15/θημερου και πλέον αναρτήσαμε αυτό το καρεδάκι...
(που αναπαράχθηκε από πολλά άλλα blogs)
Επειδή η HELLASNEWS-AGENCY, δεν παίζει  και ειδικά
 με τους επιφανείς, όποιου χώρου.. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ
ΞΕΡΕΙ ΠΑΤΩΚΟΡΦΑ//ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΊ πως
επικοινώνησε με ένα έκαστον χωριστά... αλλά ΚΑΝΕΙΣ
έως στιγμής δεν μας έκανε την τιμή να μας απαντήσει..
Τα συμπεράσματα δικά σας!
Το αν όλοι αυτοί και οι επίγονοί  τους  έγιναν σπουδαίοι δεν έγιναν χωρίς διαπλοκή, διασυνδέσεις και καπατσοσύνη. Φέρουν σημαντική ευθύνη στη λεγόμενη λαμογιά....για τις διαπλοκές τους με την δρώσα πολιτική-που επίσης κωφεύει..με παχυλό θράσος... επιδιώκουσα να επανεκλεγεςί...προσεχώς!!!
  Τα έχει αυτά τα τερτίπια το "εμπόριο"

Στη λίστα των προέδρων δεν μνημονεύεται ο ο σημερινός ,περιλάλητος Γαλακτοφόρος ΔΕΛΤΑ ..μίστερ Δασκαλόπουλος ...σπουδάσας γαρ και στο... Σικάγο ...SYSTEM...Για την περίπτωσή του θα υπάρξει άλλο κεφάλαιο.

Ρωτάμε απλά... Πού είστε όλοι εσείς κρυμμένοι; Δεν συγκινείστε από το Ελlάντα σας που περνάει δύσκολες στιγμές; Γιατί κωφεύετε; Δεν συγκινείστε; ΄Η μήπως ως εμπορευάμενοι... περιμένετε στην στροφή... για το πτώμα της Ελλάδας, ως άλλα τσακάλια να την αποστραγγίσετε, προσβλέποντας σε περισσότερη κερδοφορία;
Πρέπει δε να υπογραμμίσουμε με κάθε θαυμασμό προς την καπατσoσύνη σας τούτο: Το παραδάκι πως το βγάλατε , λόγω δικής σας ευφυϊας ή λόγω καθολικής μαλάκυνσης του ελληνικού λαού και των πολιτικών ξεβράκωτων πολιτικών μας και κολλητών σας ; Όχι ..πρέπει να το μολογήσετε... Αλλιώτικα ..αυτοκτονήστε.. Η ΘΑ ΣΑΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΜΕ...



Η οικονομική ελίτ της χώρας γράφει ιστορία
Αξιόλογοι και δημιουργικοί οι φωτογραφούμενοι πρόεδροι τέως...ΣΕΒ.. Κι αφήκαν επιγόνους, που άλλοι συνεχίζουν το έργο τους κι άλλοι σπαταλάνε το κληρονομικό παραδάκι... κυκλοφορούντες με φεράρι... εις δόξαν του μαλάκα αυτού λαού... που τους εξέθρεψε με το παραδάκι του...πολύτροπα!

ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ...ΕΝΑΝ-ΕΝΑΝ θα τους ξεσκονίσουμε ... ΟΛΟΥΣ από το 1940 κι εδώ...!΄Ετσι για να σπουδάσουμε την ευφυϊα, τις αρετές τους.. ή τα διαπλεκόμενά τους με πολιτικούς... τύπου Μητσοτάκη... δημιουργού του όρου "διαπλεκόμενοι"..Υπόψιν δε, ότι ο μαθουσάλας αυτός διετέλεσε συνεταίρος με εκείνον τον σαλτιμπάγκο ..τάχα μου εκδότη της ΑΥΡΙΑΝΗΣ ... Γιώργο Κουρή,στην έκδοση φωτοχειμικών-αντιγραφικών  κ.λ.π. συστημάτων εντύπων ... όντας ο μπάσταρδος Μητσοτάκης,  υπουργός Συντονισμού! Ναι ο τσίφτης... επίορκος πολιτικός. ΄Εκανε μπίζνες ..όντας υπουργός. Τέτοιο κουμάσι ήτανε .. από γεννησιμιού του!

ΜΗΝ ΤΑ ΨΑΧΝΕΤΕ... Η μεγάλη έρευνα ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ Η.Ν.Α θα πάει σε μέγα βάθος ... ώστε να καταλάβαιτε και ...πως ο τυπάκος π.χ  Σωκράτης Κόκκαλης...  από πρακτορίσκος της Ανατολικής Γερμανίας .. έγινε οικονομικός προύχοντας .. ..αν και κομμουνιστικής καταγωγής-εκ πατρός- και ντάλα σήμερα ΚΑΠΙΤΑΛΑ;... Θα τα δούμε όλα...Εδώ!
Αυτό το υποκείμενο, που διατέλεσε και πρόεδρος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ -σκόπιμα ..κι όχι από φιλο-ολυμπιακά αισθήματα-πείτε μας , ενώ ταϊζεται από εποχής χούντας ακόμη (πουλούσε,  τηλέφωνα στον ΟΤΕ τότε..της Ανατολικής Γερμανίας) γιατί , ενώ έχει ρουφήξει τα άντερα των Ελλήνων, αυτός ο φαιδρός Ολυμπιακάκιας, δεν αισθάνεται την ανάγκη , όχι να δώσει μια δραχμή στη χειμαζόμενη Ελλάδα σήμερα, αλλά έτσι... για τους χαζούς ..οπαδούς της Ολυμπιακάρας...να ρίξει ένα ρεγαλο!
Σκατά θα ρίξει!.Είναι σκατάδες οι περισσότεροι από τους παραλλήδες ΄Ελληνες...Φαίνεται σήμερα με την ΚΡΙΣΗ! κιχ δεν βγαζουν! Είναι ανύπαρκτοι! Φαίνεται από την έρευνά μας!
Αλήθεια ...έχετε πάει στην Κηφισιά... στην Εκάλη; Ρωτάμε αυτά τα ονοματάκια που βλέπουμε πίσω από τις βίλλες-κάστρα... έχουν ελεγχθεί από το ΣΔΟΥ;  ΑΠΑΝΤΗΣΗ : ΣΚΑΤΑ!

Η Μαριάνα Βαρδινογιάννη, με την "Ελπίδα" της .. η πρέσβυρα της αγάπης; Μπα; Η κυρούλα αυτή , αεροκοπανούμενη μέσα στην αδειοσύνη των ντουβαριών του σπιτιού της ...θέλησε κάποια στιγμή να ξεφύγει... Κι άπλωσε την καρδιά της σε παιδιά που έχουν ανάγκη. Θέλησε να να σταθεί στον πόνο των άλλων.. Σήκωσε παντιέρα.. Κινητοποίησε τα πάντα... Είχε παραδάκι και τη στήριξη του σκληρού Βαρδή.Βαρδινογιάννη ..άντρα της... ΄Αξιον το έργο της και τα σεβάσματά μας της ανήκουν κάθετα.
'Ομως στην πορεία... δεν καταλάβαμε πως- και γιατί-το σημαντικό έργο της... είχε- κι έχει- και την επιχορήγηση της ελληνικής πολιτείας! Δηλαδή το παραδάκι του λαού αυτού που σήμερα πένεται;

Εμείς σαν ιστοσελίδα αλλά και σαν εφημερίδες που έχουμε στον έλεγχό  μας με τεράστια κοινωνική απήχηση... ζητήσαμε ποτέ οβολό από το ελληνικό κράτος, δηλαδή από τον Έλληνα πολίτη .. για τη ..."μαλακία" που μας κατέβηκε στην...κούτρα; Πληρώνουμε τα λύτρα της απόφασής μας. Η αξιότιμη κ. Βαρδινογιάννη, και το θεάρεστο έργο της, πως δα ΚΑΤΑΔΕΧΤΗΚΕ, να επιχορηγείται η ΕΛΠΙΔΑ της;
Είχε χρείαν του... παρά του ελληνικού λαού ;
Παράδοξον.. διότι εμείς χρονίως αρνούμαστε πάσαν επιχορήγηση κρατική... Αυτή η μανδάμ..και... Παραλού, γιατί το επεδίωξε; Ενώ είχε παρά και φλόγα.. γιατί επεζήτησε συνενόχους-επιχορηγητές-  στο ευγενές όραμά της;...Γιατί θα πρέπει να πληρώνει κι ο ελληνικός λαός τα όσα της κατέβηκαν εν κεφαλή... χωρίς μάλιστα να έχει καμιά μνημοσύνη... ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΛΑΝΕΙ-αποκλειστικα- ΑΓΡΊΩΣ η κυρία αυτή;  ΡΩΤΑΜΕ ... Γιατί ενώ είχε ένα ευγενές όραμα , που μπορούσε να σηκώσει.. τελικά κατέληξε η  Μανδάμ Βαρδινογιάννη... και τάχα μου.."πρέσβυρα"... να θέλει και τον δικό μου παρά, τον παρά του ελληνικού δημοσίου;
Λόγω παιδείας της και... φιλανθρωπικής βαρδινογιαννέϊκιας ...παιδείας , μάλλον δεν θα αποκριθεί... η ξανθοβαμμένη ,μανδαμ!
--Μωρή, αεροκοπανισμένη, .. Καλά ξεκίνησες το "στόρυ" σου...τι δουλειά είχες να σε τσοντάρει ο ελληνικός λαός ; Για να σε δοξάζει... ενώ σε πληρώνει...για να δοξάζεσαι ΕΣΥ;
Μανδάμ... Άει πνίξου! (Προσωρινά... διότι αύριο επέρχονται τα σπουδαιότερα ..για την ΕΛΠΙΔΑ ΣΟΥ!

Θα πούμε και κάτι που αγνοείτε! Οι παραλλήδες της απανταχού ΓΗΣ... έχουν -περιέργως- το βίτσιο να είναι και φιλάνθρωποι...  Δεν υπάρχει μεγαλοεταιρία ..που να μην κάνει φιλανθρωπία. Είναι πάγια τακτική αυτών των εταιριών .. που αναδεικνύονται με τον παρά του κοσμάκι, του πόπολου.. χωρίς να ..αισθάντιται ..την ανάγκη... και υποδύεται θετρινίστικα και τον...Φιλάνθρωπο! Κατά καιρούς.. δίνει κάποια ψίχουλά σε διάφορα ιδρύματα..ή και δικά της που δημιουργεί, ώστε το κοινωνικό τάχα μου πρόσωπο της να είναι είναι ...πιο ευπρόσωπο κατ επιταγήν των Δημοσίων Σχέσεών της... !΄Ετσι για να πέφτει στάχτη στα μάτια!

ΜΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ:Τώρα με την κρίση  από που ξεφύτρωσαν οι εκατοντάδες επιχειρήσεις που πουλάνε -αγοράζουν χρυσαφικά; πού ήσαν κρυμμένοι;... Μυρίστηκαν θάνατο και τον αγοράζουν σε τιμή ..ευκαιρίας- προσφοράς; Πού βρήκαν τόσο παραδάκι για να αγοράζουν χρυσάφι;..κοσμήματα; Προσέξτε τη λεπτομέρεια! Έχει γεμίσει η Αθήνα από φυλλαδία.. "Σας αγοράζουμε ..τα χρυσαφικά σας.. Άμεση ΠΛΗΡΩΜΗ!".. 
Και οι " χρυσαφένιοι, ευκαιριακοί αυτοί, πιστεύουν πως .."οι δουλειές τους θα πάνε καλύτερα στο μέλλον.." 'οπερ σημαίνει πως θα αποχρυσοποιηθούν τα οικογενειακά κειμήλια..(χρυσά κοσμήματα, δακτυλίδια, βραχιόλια κ.λ.π).. κι αυτό - αυτός ο αποχωρισμός από οικογενειακά κειμήλια χρυσαφένια... ειναι η τελικη πράξη του θανάτου ,μας, ως έθνους!


  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου