Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΝΤΙΟΥ...ΘΕΛΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!


TEΤΕΛΕΣΤΑΙ Ο ΤΖΕΦΡΥ! 

ΚΑΝΕΙ...ΤΡΙΠΛΑ! -                                         
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ...              


Ανήγγειλε.. πριν από λίγα λεπτά, Δημοψήφισμα. ΄Εκανε τρίπλα... για να αποφύγει τις εκλογές.... 
Εν ολίγοις, ζητάει την ψήφο του λαού να εγκρίνει ή όχι όλη αυτή την καταχνιά που συσσώρευσε με τις αποφάσεις του...ξεφτιλίζοντας αδιαπραγμάτευτα την Ελλάδα..  
Ζούμε αναμφισβήτητα ...διασκεδαστικές περιπτώσεις. Το δράμα του ελληνικού λαού..γίνεται πλέον  με το δημοψήφισμα...θεατρική παράσταση... 
Από μια άποψη εμείς το χαιρόμαστε.. πολλαπλά. Θα αποδειχθεί κατά πόσον ο λαός αυτός είναι περίφανος, νταής, μαχαλόμαγκας  ή τσιρλιάρης, όπως το έχουμε καταγράψει!, Από την άλλη, όμως ... θα δώσει ελαφρυντικά στη "δημοκρατικότητα" του Γ. Παπανδρέου  ώστε να τη σκαπουλάρει, χωρίς οδυνηρές προσωπικές συνέπειες.(να πάει δηλαδή στο Γουδί).. που θα πάει διότι.. οι ύβρεις του προς το έθνος των Ελλήνων έχουν εκφύγει κάθε  ορίου ανοχής. 
Για να δούμε πως αυτός ο οργισμένος, αγανακτισμένος λαός της χαβαλέ πλατείας...πως θα συμπεριφερθεί.. ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ.. Δεν είναι συναρπαστικό;Για να δούμε αν είμαστε-εμείς οι σύγχρονοι ΄Ελληνες κι απόγονοι ευκλεών-  ή σκέτα τσιρλιάρης-πλεον  λαός...!  
Θα δούμε και τα ποσοστά του Δημοψηφίσματος... Εγώ προσωπικά.. σεμνηνόμενος εαυτόν... στην νέα ασχυμοσύνη του ΠΑΣΟΚ δεν θα συντρέξω.. Σε καραγκιόζ- θήατερ... δεν μετέχω. Ως Ελλην.. δεν γεννήθηκα κομπάρσος,αλλά πρωταγωνιστής...Και φυσικά, ως λογιότατος δεν συνιστώ να ακολουθήσετε το παράδειγμά μου..Πάτε στο δημοψήφισμα  και βγάλτε τα μάτια σας! ..
Πάντως ζούμε ιστορικές στιγμές...έστω κι αν οι περισσότεροι των Ελλήνων θα υποφέρουμε από λόρδα, (μεταξύ των οποίων κι εγώ!)που ...έρχεται καταιγιστικά εξ αιτίας αυτού του "παιντιού", του εγκληματικού Τζέφρυ!  
Α.Β.Γ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου