Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

ΠΕΡΙ ΘΕΜΑΤΩΝ ...ΤΥΠΟΥ ...ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ!


Ενδοδημοσιογραφικά που πρέπει να ξέρετε........αν..βέβαια ..θελετε!

EΡΩΤΗΣΕΙΣ Περί Τράγκα- Χατζηνικολάου
ΚΑΙ ΟΙ ...ΚΑΘΕΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ!

Aναγνώστης μας, μας έθεσε το εξής ερώτημα:
«Επειδή εσείς που είστε μέρος, του Δικτύου της  Τράπεζας Τύπου, μπορείτε να μας πείτε..τι πράμα είναι αυτός ο Τράγκας (που λέει πως έχει διακονία 47 ετών στη δημοσιογραφία)  και ο οποίος  άγρια ..συνθηματολογεί και κυρίως ..θεατρινίζει από το REAL FM RADIO.. του Χατζηνικολάου;»

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:Κατά καιρούς παρακολουθούμε τον Τράγκα, όπως και ΟΛΑ τα περί δημοσιογραφίας. Λέμε τούτα: Ο Γιώργος Τράγκας  είναι όπως όλοι μας με τα συν και τα πλην. Διετέλεσε καλός, άξιος ρεπόρτερ . Στη συγκεκριμένη σημερινή  συγκυρία , ο εν λόγω δημοσιογράφος  δίνει πράγματι μια μοναδική μάχη –προς τιμή του- ξεμπροστιάζοντας τον τσαρλατάνο πρωθυπουργό μας!... τον οποίο και αποκαλεί κάθετα... :
-Αλήτη... Αρχι-Τσολάκογκλου, προδότη κι όργανο – Συντεταγμένο- υπηρέτη ξένων εντολέων...συμφερόντων, ΣΦΟΓΚΟΚΩΛΑΡΙΟ.
Μήπως διαφωνείτε;..Please… Να το πείτε!

Υπερβάλει; Όχι φίλε μας... Ο Τράγκας , όπως και κάθε έντιμος δημοσιογράφος –ρεπόρτερ (οι ρεπόρτερς είναι εξαιρετικά , απίστευτα έντιμοι-μέχρι βλακείας-, το υπογραμίζουμε..αν δεν το ξέρετε!).
***Σας ενοχλεί που προβάλλει τα γεγονότα με θεατρικό στυλ; Ναι δεν διαφωνούμε...θεατρινίζει.. Ο Τράγκας! Συνθηματολογεί! Ναι, ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ...  
Αλλά δεν καθιέρωσε αυτός... το θεατρικό στυλ.. της παρουσίασης των ειδήσεων... Εδώ ακόμη και η κακάσχημη  Όλγα Τρέμη... (ζητάμε συγνώμη για την υποβάθμιση της ομορφάδας της Μανδάμ Όλγας... , αν και εμείς θεωρούμε-ΚΑΘΕΤΑ- κάθε γυναίκα ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ! –ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΡΥΤΗ!) ..

Και σας ενοχλεί ο Τράγκας;.. Ναι θεατρινίζει! Αν και μάλιστα είναι ευστοχότατος.. Ειλικρινά τον ΖΗΛΕΥΟΥΜΕ!..κρυφά... έτσι; Καπελώνει και τον πιο σπουδαίο θεατρίνο! Ηθοποιό!
Με δυο λόγια :   
Αλλοίμονο αν ένας μπαρουτοκαπνισμένος ρεπόρτερ,  όπως ο εν λόγω κ. Τράγκας- δεν ήταν εύστοχος.!

Ο Τράγκας αυτή τη στιγμή  είναι μπροστάρης στη μάχιμη δημοσιογραφία.. Λάθη θα κάνει... αλλά μάχεται.. κι αυτό είναι που μετράει σε μας, σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, της πατρίδας!
Γιατί το παραβλέπετε; Είναι σχεδόν ο μόνος.. , έ, εντάξει... είναι και ..οι καλοί αλανιάρηδες του  BLOGGING!
..Εν τάξει, όχι δεν πλέκουμε το εγκώμιo του Τράγκα.. Ξέρουμε άριστα πως ως , ο ίδιος,  εργοδότης , στις όποιες ΕΚΔΟΤΙΚΕΣ  απόπειρες έκανε –ΔΕΝ ΕΥΤΥΧΗΣΕ ΙΔΙΑΊΤΕΡΑ  και πολλοί του καταμαρτυρούν ..ουκ ολιγα!
Αλλά ο ινσουλινκός – πάσχει από νεανικό ζάχαρο- αυτός  ο ρεπόρτερ, όχι μόνον δεν γονατίζει... μα συνεχίζει να βαράει στο σταυρό! Εμείς απλά του  στέλνουμε –και σε σας  κύριε αναγνώστη- Σας ΣΤΈΛΝΟΥΜΕ ,λέμε,  τα σεβάσματά μας και την αγάπη μας...

ΠΕΡΙ...ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ..ΤΡΑΓΚΑ, κ. Νικ.ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ!
ΝΑΙ αλλά και τον Χατζηνικολάου, ..το αφεντικό, δηλαδή του ΤΡΑΓΚΑ, πως τον βαθμολογείς...;
--Σιγά...σιγά ένα-ένα ... τα θεματα... 
Θα μιλήσουμε και περί Χατζηνικολάου... τον Εβραίο! (Γεννήθηκε στον ΄Εβρο... τη Ορεστιάδα.....προσοχή)..Και πάλι. ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο Νικος Χατζηνικολάου... σχεδόν ΟΥΔΕΠΟΤΕ υπήρξε ρεπόρτερ... αλλά ΜΟΝΟΝ λαμπρός  NEWS CASTER!..! Άλλο το ένα κι άλλο το άλλο!
Oμως –ιδεογραφικά- συμπλέοουν με τον Τράγκα! Δεξιόστροφοι αμφότεροι.. Και γιατί όχι; Μαλάκες είναι να είναι...αριστερόφρονες;
...Και πάντως εμείς , ως ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΥΠΟΥ, ουδέποτε  θα κάναμε το ολίσθημα.. –για δημοσιογράφο- Να  προπαγανδίζουμε ...διαφημιζουμε... προϊόντα!! Ο Νίκος Χατζηνικολάου... ατυχώς .. το διαπράττει...
Ε, τι να κάνει... για να συντηρήσει... το μαγαζί του; Και τούμπες θα κάνει!
Θα τα ξαναπούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου