Τρίτη 24 Απριλίου 2018

«Κάποιοι θέλουν να χωρίσουν την Ελλάδα στα δύο. Ντροπή τους» - Παναγιώτης Ψωμιάδης


 «Κάποιοι θέλουν να χωρίσουν την Ελλάδα στα δύο. Ντροπή τους» : αναφέρει ο Παναγιώτης Ψωμιαδης ......

Παναγιώτης Ψωμιάδης τοποθετείτε και σχολιάζει : την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ και την απόρριψη της έφεσης του ΠΑΟΚ, ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Ρεπορτάζ Για Την Ένωση Συντακτών Διαδικτύου : Παναγιώτα Βασιλοπούλου : Αξιωματούχος Δημοσιογράφος της ΕΣΔ ¨Το πρωτάθλημα που δίκαια κατέκτησε στα γήπεδα ο ΠΑΟΚ αποδεικνύοντας πως είναι η καλύτερη ομάδα φέτος στη Super League, το χάνει στα χαρτιά και στις δικαστικές αίθουσες.
Είμαι απόλυτα βέβαιος πως τώρα θα σταματήσουν τα πρωτοσέλιδα περί ποδοσφαιρικού Grexit, πως τώρα θα αποκατασταθεί, ως δια μαγείας, η εμπιστοσύνη της FIFA και της UEFA σε αυτούς τους κομπάρσους που παριστάνουν πως διοικούν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Το μήνυμα ελήφθη. Δεν θέλουν τον Ιβάν Σαββίδη και τον χτυπούν όπου μπορούν, έτσι ώστε να αγανακτήσει, να τα μαζέψει και να φύγει.
Το μόνο, όμως, που πετυχαίνουν είναι να επιβεβαιώσουν μια θλιβερή πραγματικότητα, πως κάποιοι θέλουν να χωρίσουν την Ελλάδα στα δύο, με πολίτες β’ κατηγορίας στο βόρειο τμήμα της…¨.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου