Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

Δι ευχών του Αγίου Πατρός ημών...


ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ


Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ ΡΕΠΟΡΤΕΡ…ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ  ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΣ ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ… 
ΚΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ  ΛΕΕΙ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ!
ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΙΘΑΝΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ "ΘΕΩΡΗΣΗ" 
_________________________
^^^
Πλήρης ο ανεγκεφαλισμός ...ο κρατικός με τα γεγονότα ΚΙΝΕΤΑΣ και Νέας Μάκρης...
Πλήρης η ανεπάρκεια των κυβερνώντων...
Αμφιβάλει κανείς;....ΑΣ ΤΟ ΑΠΟΤΟΛΜΗΣΕΙ!...αν έχει κέφι!

Aς μην αυταπατόμαστε....αν νομίζουμε ότι έχουμε ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! Καραγκιοζ μπερντέ ΘΙΑΣΟΣ είναι το Τσιπρέϊκο που μας κυβερνα ...λάθρα. Ο μπασταρδάκος της πολιτικής μας... προέκυψε με πονηριά λάγνα και πούστικα. Δεν τον ψήφισε   ο λαός γι αυτό και συνεργάστηκε με τον Καμμένο... τον και Δεξιόν ! ..Λογικά μη συμβατή σύζευξη ... Όμως ΣΥΜΒΑΤΌΤΑΤΗ μεταξύ νεανίων που το μυαλό τους πετάει πέρα από το κρανείο τους.

Κι ακριβώς μ'αυτό το ανορθόδοξο  σχήμα παρασυρόμαστε εδώ και 4 σχεδόν χρόνια χωρίς να καταλαβαίνουμε τις ακριβώς μας γίνεται! ΑΒΟΥΛΑ ΚΙ ΒΑΘΈΩΣ ΑΠΟΧΑΜΕΝΑ....

Εγώ προσωπικά κουβαλούσα  έως χθες το φορτίο ανοχής τηςΚυβέρνησης Τσίπρα. Και σαφώς δεν συμφωνούσα μαζί του σε τίποτε... Και το γνωρίζετε! Μα η νεανική αύρα που κουβάλαγε με συγκρατούσε  να μην προχωρήσεω σε κανένα απονενοημένο συμβάν σε βάρος  του...
Μα τα έκανε όλα ο Τσιπράκος λίμπα Δεν άφησε τίποτε όρθιο. Μάλιστα δε απορούσα πως τον ανέχονταν ο Δεξιός εταίρος του  Μίστερ Καμμένος παραμένει μυστήριον!

Τι άλλο να σας πω;Μόλις άκουσα την ομιλία του Πρωθυπουργού κ. Τσίπρα. Τι να πώ; Στερνή μου γνώση να σ΄είχα πρώτα...Μετά τα όσα θρασύτατα έχει λαλήσει ..τώρα πια καταλαγιάζει ...ΚΑΛΟ ΣΗΜΑΔΙ ....Ποιο σόφρωνα ομιλία του δεν μετάκουσα...΄Οχι δεν ζήτησε  ΣΥΓΝΩΜΗ!
Τέλος πάντων... Την άλλη φορά ο ψευτοπολιτικός θα ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ...
΄Ολα να τα περιμένεις απο κοινούς  ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ!

ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου