Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017


ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ.... ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΕΙΣΤΕ ΤΟ!...ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΞΗΛΩΝΕΙ ΤΟ ...ΑΛΓΟΣ!

ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ......ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΑΣ ΠΡΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ...ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ... ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ! 


Στ. Κοντονής: Ελέγχεται η απόφαση του ΣτΕ για μη επέκταση των ελέγχων πάνω από μια πενταετίαΣτην πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για το θέμα της παραγραφής των φορολογικών υποθέσεων, αναφέρθηκε ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, στο πλαίσιο επίσκεψής του στις φυλακές Μαλανδρίνου, προκειμένου να εγκαινιάσει το χώρο του παιδικού επισκεπτηρίου και το ανακαινισμένο γήπεδο ποδοσφαίρου:
«Πρόσφατα το Συμβούλιο της Επικρατείας αποφάσισε, με μια απόφαση που ελέγχεται, οι έλεγχοι να μην επεκτείνονται πάνω από μία πενταετία. Αυτοί οι έλεγχοι αφορούν όσους βγάζουν χρήματα στο εξωτερικό μέσω offshore. Τα χρήματα ακολουθούν δαιδαλώδεις διαδρομές και χρειάζεται πολύς χρόνος για να αποκαλυφθεί η διαδρομή τους. Επιπλέον, μέχρι το 2015, λίστες μεγαλοκαταθετών που είχε παραλάβει το ελληνικό κράτος, οι προηγούμενες κυβερνήσεις τις έχαναν και όταν αργότερα τις έβρισκαν οι έλεγχοι γίνονταν με ρυθμούς χελώνας» είπε ο κ. Κοντής.    ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΥΠΟΥ
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ...ΝΙΚΗΤΑ...ΕΝΤΙΜΕ
ΠΡΟΧΩΡΑ... ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ!
Κακλαμάνης: «Όχι» σε διεύρυνση της ΝΔ με στελέχη κυβερνήσεων Σημίτη
Την αντίθεσή του σε ενδεχόμενη προσπάθεια διεύρυνσης της ΝΔ με στελέχη των κυβερνήσεων του Κώστα Σημίτη εκφράζει ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του κόμματος, Νικήτας Κακλαμάνης, με συνέντευξή του στην εφημερίδα «Νέα Σελίδα».
Κληθείς να σχολιάσει τα ανοίγματα που γίνονται από την πλευρά του Κυριάκου Μητσοτάκη προς το ΠΑΣΟΚ και προς τα -αποκαλούμενα από ορισμένους- «ορφανά του Κώστα Σημίτη», ο κ. Κακλαμάνης εκφράζει την απορία: «Έχετε ακούσει κανένα από αυτά, που κάποιοι αποκαλούν “ορφανά του κ. Σημίτη”, να εκφράζει την επιθυμία να στοιχηθεί με τη ΝΔ;»
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΥΠΟΥ

ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΘΕΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΤΡΑΒΑΜΕ...

Το χαμηλό επίπεδο του πατριωτικού χώρου.
NA  ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΤΗΣΕΙ,,,ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ...
Του Ηλία Ευαγγελόπουλου, μελους της Ε.Σ.Δ
Έχω κατ’ επανάληψη γράψει ότι ο μόνος τρόπος για να ξεφύγει η Ελλάδα από την φυλακή υψίστης ασφαλείας που την έχουν βάλει οι δανειστές (ισχυροί) είναι να αποκτήσει ελληνική πατριωτική κυβέρνηση. Μελετώντας κάποιος την νεότερη ελληνική ιστορία, γνωρίζει τον καθοριστικό ρόλο που έπαιξε και παίζει ο αμερικανικός παράγοντας στη χώρα μας. Σ' αυτό συνετέλεσε τόσο η παντοκρατορία των Η.Π.Α. όσο και η οικονομική βοήθεια που έδωσαν στη χώρα μας μέσα από το οικονομικό σχέδιο Μάρσαλ. Ο βρετανικός παράγοντας έπαιξε κυρίως ρόλο στο έγκλημα της Κύπρου με την βοήθεια και την συνεργασία των Η.Π.Α..ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΥΠΟΥ

ΧΩΡΙΣ το ΦΙΛΤΡΟ Της ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΉΣ ΝΟΗΜΟΣΎΝΗΣ θα ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ και με ΒΑΝΑΥΣΟ ΤΡΟΠΟ , ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ .....~ΣΥΝ ΔΥΟ ΑΚΟΜΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΛΥΣΗ , ΑΛΛΑ ΕΣΤΩ ΜΕΡΙΜΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ..( αν δεν επέλθει θάνατος ) . Και παραδειγματική τιμωρία από το Νόμο..
(Μια επιστημονική μου προσέγγιση)  

Με αφορμή , το Ρεπορτάζ ,  στην Πάτρα , που συνελήφθησαν , οι δυο γονείς , ετών 19 η "μητέρα" και 27 ο πατέρας , φερόμενοι ως δράστες, που, κακοποιούσαν βάναυσα το εφτά μηνών βρέφος τους , όπου και κατά τον ανακριτή κρίθηκαν προφυλακιστέοι , θα κάνω μια πιο επιστημονική προσέγγιση , ως συνηθίζω. 

Αν και γνωρίζω ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του Ρεπορτάζ , θεωρώ πως δεν θα έχουμε κανένα όφελος να αναφερθούν, αλλά πιο σπουδαίο ρόλο έχει η ανάλυση των πραγματικών παραγόντων και τα αίτια του προβλήματος αυτού στην σημερινή κοινωνία .


ΡΕΠΟΡΤΑΖ Για την Ένωση Συντακτών Διαδικτύου : Παναγιώτα Βασιλοπούλου : Δημοσιογράφος ΕΣΔ 




Εδώ το αίτιο δεν υπάρχει ως αποτέλεσμα σε αιτιατό ως μια νορμάλ κατάσταση αλλά σε μια αρρωστημένη κατάσταση , δεν θα το λάβουμε υπόψιν αλλιώς ,  παρά μόνο ως ένα αίτιο που δεν αγγίζει το αιτιατό αλλά  το παρανοϊκό βαθμό  .

Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

ΕΠΕΡΧΟΝΤΑΙ.....

ΦΟΥΡΤΟΥΝΕΣ ΚΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ  ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΣΚΑϊ

Αποχώρηση ΒΟΜΒΑ από το ΣΚΑεΙ – προάγγελος εξελίξεων στο τηλεοπτικό σκηνικό

Posted by infiltr8or 

Υπό άλλες συνθήκες η είδηση της αποχώρησης του ηγετικού στελέχους από το κανάλι του Φαλήρου θα περνούσε απαρατήρητη. Στο παρόν εκρηκτικό τηλεοπτικό σκηνικό μόνο αφελείς θα πίστευαν οτι γίνεται για «προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους» όπως… ανακοίνωσε το κανάλι.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΣΚΑΪ Κώστας Κιμπουρόπουλος αποχωρεί από την διοίκηση της εταιρείας για «προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους», σε μια απόφαση που ελήφθη κοινή συνεναίσει με τον πρόεδρο του ΣΚΑΪ Γιάννη Αλαφούζο και το ΔΣ της εταιρείας.

Τους πραγματικούς λόγους της αποχώρησης λίγοι τους γνωρίζουν, ειδικά τη στιγμή που ο Αλαφούζος φέρεται να συζητά συνεργασία με τον πάλαι ποτέ άσπονδο εχθρό του Μαρινάκη, αλλά και με την οικογένεια Βαρδινογιάννη.

Μηπως η αποχώρηση είναι προάγγελος σημαντικών εξελίξεων στο ιδιοκτησιακό καθεστώς των τηλεοπτικών σταθμών;


infiltr8or

ΝΤΟΡΑ- ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ...ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ! ΜΙΣΟΥΝΤΑΙ ΘΑΝΑΣΙΜΑ!

ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ  Τ΄ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ;  ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ ΔΑ ΕΥΚΟΛΑ ΠΩΣ Ο ΦΡΟΥ-ΦΡΟΥ ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΡΠΑΞΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ; 

...Εμφύλιος Μητσοτάκη – Ντόρας με φόντο το καψόνι Μπακογιάννη!

Posted by olympiada 

Εξοργισμένος είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόσο με τον Κώστα Μπακογιάννη αλλά κυρίως με την αδερφή του. Ο Μητσοτάκης θεωρεί προσωπικό σαμποτάζ την παρουσία του Κώστα Μπακογιάννη στην χθεσινή ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, το θερμό χειροκρότημα που απηύθυνε στον πρωθυπουργό αλλά και τις δηλώσεις του.  Όλα αυτά παρότι ο μέγας ηγέτης Κυριάκος είχε δώσει εντολή σε όλους τους αυτοδιοικητικούς να μην παραστούν στην ομιλία του πρωθυπουργού!

Η πλευρά της Ντόρας φυσικά απαντά ότι η εντολή Μητσοτάκη εκτός από δείγμα παραφροσύνης ήταν και προσωπική πρόκληση, καθώς ο ίδιος δεν απηύθυνε παρόμοια εντολή σε καμιά άλλη περιφέρεια όπου επισκέφτηκε ο πρωθυπουργός! Δηλαδή η Ντόρα θεωρεί ότι ο αδελφός της προσπάθησε να παρασύρει τον γιό της σε ένα πρωτοφανές ατόπημα για λειτουργό της αυτοδιοίκησης.

Η οργή του Κυριάκου όμως δεν πρόκειται να σταματήσει εκεί. Εάν δείτε ξαφνικά να αποσύρει την στήριξη του από τον Μαρινάκη, μην απορήσετε.


Κοιτάξτε τώρα ... θα έχουμε εξελιξεις ανάμεσα στα δύο αδέλφια... Ο νεανίας Μητροτάκης διέπραξε πουστιά σε βάρος της αδελφής του Ντόρας...Εκείνη δε ως κυρίας συμπεριεφέρθηκε ...άψογα...΄Ομως τέτοιους είδους πουστιές δεν χωνεύονται με τίποτα. Η Ντόρα...απέχει παρασάγκας από πλευράς πολιτικών ικανοτήτων από το αδερφάκι της...που φυσικά ,, συνεχιζει να παιδιαρίζει... αφρόνως... Άλλωστε με αυτό το προφίλ που εμφανίζει σήμερα,,, είναι αδι8ανόητο να τα βγάλει εις πέρας!...

ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΤΟΝ ΕΠΙΚΡΙΝΟΎΝ

Ο Tom Hanks συνεχίζει να διαφημίζει τη χώρα μας στο εξωτερικό

Posted by kalinda στο Ιουλίου 29, 2017

IMG_6598

Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

ΡΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΑΣ ΣΟΡΟΣ ...ΣΤΗΛΙΑΡΙ ΠΟΥ ΘΈΛΕΙ...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΒΟΜΒΑ!! ΕΠΙΑΣΑΝ ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ ΤΟΝ ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΠΛΟΙΑΡΙΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ !

Μεγάλη αποκάλυψη από την εκπομπή του Άλεξ Τζόουνς που αναφέρει...

ότι ο Τζορτζ Σόρος και πιο συγκεκριμένα μέλη του περιβόητου ιδρύματος χρηματοδοτούν πλοιάρια που μεταφέρουν μετανάστες-τρομοκράτες στην Ευρώπη! Δείτε το βίντεο

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΧΥΤΡΕΣ ! ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ ........... ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

ΠΙΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ , ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ .

ΑΠΟΛΕΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ Ένωση Συντακτών Διαικτύου : Παναγιιώτα Βασιλοπούλου : Δημοσιογρφάφος ΕΣΔ 




Γιατί εγώ θα τη γλιτώσω επειδή είμαι η Δημοσιογράφος στην Οικογένεια Μου ;







ΒΑΣΩ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΥ 

Αν Δείτε τις Φωτογραφίες , θα δείτε πως από θαύμα ζει η μητέρα μου Βάσω Κωτσοπούλου !!!! 


Αν και έσκασε η χύτρα και διαλύθηκαν όλα μέχρι τα τζάμια έσπασαν από το οστικό κύμα της δύνης και :
 τινάχτηκε ο απορροφητήρας από το σκάσιμο της χύτρας , καταστράφηκε και έλιωσε όλη η χύτρα κι όλη η ηλεκτρική κουζίνα , η μητέρα μου ευτυχώς τραυματίστηκε
μόνο από τον απορροφητήρα , ελαφρά και αμυδρά εγκαύματα στον ώμο .
Κατά τα άλλα χαίρει άκρας Υγείας . 


Έχουμε ακούσει ένα περιστατικό με χύτρα , τις προάλλες τη γλίτωσα κι εγώ , αλλά η μητέρα μου την παραγλίτωσε ......................







Οι Φωτογραφίες , αν δεν σας πείσουν , τι να γράψω άλλο ; Θα είναι περιττό ... 










************Αν δεν σας πείσουν Οι Φωτογραφίες ,  τι να γράψω άλλο ; Θα είναι περιττό ...*****************Το τονίζω πάλι !!!! 



Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

ΚΟΨΤΕ ΟΠΟΙΑ ΘΕΩΡΙΑ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ.....ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΟΝΟΝ:

Σταφύλια με σημαντική διατροφική αξία, αντικαρκινικές, αντιγηραντικές ιδιότητες. Μύθος ότι το σταφύλι παχαίνει


της Αγγελικής Μήλιου, βιολόγος, medlabnews.gr
Άμεσα συνδεδεμένο με την καλοκαιρινή διατροφή, το σταφύλι αποτελεί ένα από 
τα αγαπημένα φρούτα των Ελλήνων, τόσο λόγω της δροσιστικής και ιδιαίτερης 
γεύσης του, όσο και λόγω της υψηλής θρεπτικής του αξίας.
Το σταφύλι είναι ο καρπός του αμπελιού. Το αμπέλι αλλιώς ονομάζεται και 
κλήμα (Vitis Vinifera), είναι αναρριχητικό φυτό και προϊόντα του ο μούστος, 
το κρασί, το ξίδι και οι σταφίδες, ενώ μπορεί να γίνει και γλυκό του κουταλιού. 
Είναι γνωστό ως καρπός από την αρχαιότητα και αναφέρεται για πρώτη φορά στη 
Βίβλο. 

ΑΠΟ ΤΟ....http://www.charti-kai-kalamari.com/

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΛΛΑΣ Η χωρα του παραλογου !

Είμαστε η χώρα με τον πρώτο εμπορικό στόλο στον κόσμο, αλλά δεν έχουμε ναυπηγείο.

 Είμαστε μια χώρα που κολυμπά σε μια τεράστια θάλασσα πετρελαίου, φυσικού αερίου και διαφόρων ορυκτών, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας μια γεώτρηση ούτε μια εξόρυξη, ούτε καν έρευνα.

Είμαστε μια χώρα με αυξημένη κατά κεφαλή επιστημονική κατάρτιση, αλλά δεν μπορούμε να φτιάξουμε ούτε ένα τσίπ ή λειτουργικό κ.λ.π.

Ο ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΣ ΦΟΙΒΟΣ - ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΑΠΟ ΨΥΧΗΣ

Η ΒΑΦΤΙΣΗ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΆΣ ΑΛΙΚΗΣ ΚΑΤΣΑΒΟΥ 

Τους εύχομαι Κάθε Ευτυχία για Τον μικρό Φοίβο .
Τι μας απάντησε για τον Νεοφώτιστο Φοίβο , η μητέρα του, κυρία Αλίκη Κατσαβού .  




Και το όνομα αυτού ; Φοίβος ..








ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ Ένωση Συντακτών Διαδικτύου :
Παναγιώτα Βασιλοπούλου : Δημοσιογράφος της ΕΣΔ





Το μυστήριο της Βάφτισης για τον Φοίβο τον νεοφώτιστο , τον υιό της αγαπημένης Αλίκης Κατσαβού και του Κώστα Βουτσά έγινε το Σάββατο 22/ 07/2017 και δεν έλειπαν καλεσμένοι , όλοι τους έδωσαν το παρόν. Στα πρόσωπα τους , της Αλίκης και του Κώστα , ήταν χαρούμενα και γεμάτα συγκίνηση , από την χαρά τους για το μυστήριο. Μερικοί από τους καλεσμένους , όπως ο Μάρκος Σεφερλής , η Ελένη Τζαβαλιά , ο Γιώργος Κωνσταντίνου , ο Σπύρος Μπιμπίλας , η Μάρθα Καραγιάννη , η Ζωζώ Σαπουντζάκη, και πολλοί ακόμα .


( Βίντεο Αφιέρωμα μου ........ Να σας ζήσει .....) 

ΕΡΩΤΗΣΗ 1: Παναγιώτα Βασιλοπούλου:
Σας ευχαριστώ ολόψυχα για την αποδοχή σας για δηλώσεις σας στην Ένωση Συντακτών Διαδικτύου, όσον αφορά το μυστήριο της Βάφτισης του Φοίβου , όπου είδαμε ένα όμορφο γλυκό και τρυφερό κλίμα να επικρατεί στη βάφτιση , και αυτό γιατί είστε η ίδια τόσο σπάνιο πλάσμα και γλυκό και το μεταδίδεται στους γύρω σας .
Νομίζω ήταν όλα πιο όμορφα από όσο περιμένατε;

ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ....

Google
υπουργειο οικονομικών προκήρυξη προσληψεων
Καθημερινή ενημέρωση  25 Ιουλίου 2017
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΑΣΕΠ: Αιτήσεις για 46 μόνιμες προσλήψεις στο Υπουργείο Οικονομικών(9Κ/2017)
Απο σημερα Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017 ξεκιναει η διαδικασία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στην προκήρυξη 9Κ/2107 που αφορά ...
________________________________________

Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΌ ΤΗΝ PRESS-BANK Τoυ 2011...ΣΠΑΕΙ ΚΟΚΚΑΛΑ!

Αλλοτριομένα ανθρωπάκια που σκυλεύουν κατά του λαού..ΚΟΜΟΥΙΣΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ,,,που ελέγχουν ΤΑ Μ.Μ.Ε

Μα ούτε ένας δεξιός; Πως δα επέπλευσαν στα κανάλια;
 Η ΕΛΛΑΣ ΣΕ ΠΡΟΣΤΥΧΟ ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΙΚΟ ΚΛΟΙΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΣΚΥΛΕΥΟΥΝ - ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΥΡΓΑ –ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΕ!


Ο βρώμικος ρόλος των δημοσιογράφων 

Ο βρώμικος ρόλος των δημοσιογράφων εναντίον της Χρυσής Αυγής

Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

ΓΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥΛΆΜΕ ΤΟΝ ΘΗΣΑΥΡΌ ΜΑΣ , ΤΟΝ ΑΝΕΚΤΊΜΗΤΟ!...

ΑΓΟΡΑΣΤΕ  ΤΟΝ ΑΜΥΘΗΤΟ ΘΗΣΑΥΡΟ ΜΑΣ!

Ενσωματωμένη εικόνα 1   


ENΑΣ AΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΓΙΑ  ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΠΤΙΚΗΣ.
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ιστορικό ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ALBUM ΟΠΤΙΚΗΣ-ΟΡΑΣΗΣ
(Αρχική τιμή: 50.000 ευρώ) – Ναι όποιος πλειοδοτήσει-…Παζάρια δεν θα γίνουν δεκτά με την ιστορία της ελληνικής οπτικής από το 1974-έως σήμερα -) που είναι καταγεγραμμένη στα τελευταία 50 χρόνια ΑΠΟΚΛΕΙΤΙΚΑ! ΄Οποιος καταλαβαίνει…
Τηλ. 2112126900 και 6988298523


***ΤΟ ΕΡΓΟ για όσους αισθάνονται οραματικοί... έχει δυνατότητες αναπαραγωγής ,,,Απλά σκεφθείτε το,,,όσοι απο σας οπτικάνθρωποι συνεχίζεσται να σκέπτεσθαι... Όχι δεν είναι αστείο,,, προς τη δική σας αστειότητα ως προς το πνευματικό σκέλος της δουλειάς που κάνετε και συνεχώς θέλετε...βοήθεια! ΕΜ....ΑΝ ΜΕΛΕΤΗΣΕΤΕ τα αρχεία ΑΛΜΟΥΜ ΟΠΤΙΚΗΣ-ΟΡΑΣΗΣ... που είναι ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΑΤΑ και τώρα...θα καταλάβαιτε...τον πλουτό που σας προσφέρουμε... Ω, ναι θα μπορούσαμε να δωρήσουμε το σημαντικό έργο μας σε κάποιον από τους ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ σας.. ΟΧΙ δεν αξίζει τον κόπο...Αν θέλετε να μάθετε γιατί... ρωτήστε μας...Με δυό λόγια : Οι άνθρωποι δεν σκαμπάζουν ΟΥΔΕΝ... είναι μαριονέτες φαιδροτήτων!


Παρίστανε Τον Αστυνομικό για να Κλέβει Άφοβα αλλά Ήταν λαμόγιο

Σε ΣΥΛΛΗΨΗ ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ 33χρονος στην ΠΑΤΡΑ ΟΠΟΥ ΥΠΟΔΥΟΤΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ Ένωση Συντακτών Διαδικτύου : Παναγιώτα Βασιλοπούλου: Αξιωματούχος Δημοσιογράφος της ΕΣΔ 



Με το πρόσχημα ελέγχου, μαζί με συνεργό του, αφαίρεσαν από ημεδαπή κοσμήματα, το κινητό της τηλέφωνο και φάρμακα.

Συνελήφθη,
στις 20/07/2017 , τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 33χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου και ενός συνεργού του σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπής και αντιποίησης κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, οι δυο δράστες προσέγγισαν 64χρονη ημεδαπή, υποδυόμενοι τους αστυνομικούς και με το πρόσχημα του ελέγχου, ερεύνησαν τα πράγματά της και της αφαίρεσαν έξι βραχιόλια, φάρμακα και το κινητό της τηλέφωνο. 

Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

Ιούλιος 1974 - Ιούλιος 2017: 43 χρόνια Μεταπολίτευση
- Ένα χρεωκοπημένο καθεστώς! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου
 

«Η γαρ άγαν ελευθερία έοικεν ουκ εις άλλο τι ή εις άγαν δουλείαν μεταβάλλειν και ιδιώτη και πόλει … Ουκ εξ άλλης πολιτείας τυραννίς καθίσταται ή εκ δημοκρατίας, εξ οίμαι της ακροτάτης ελευθερίας δουλεία πλείστη τε και αγριωτάτη».

«Γιατί η χωρίς μέτρο ελευθερία δεν οδηγεί καθώς φαίνεται σε καμμιά άλλη μεταβολή παρά στην χωρίς μέτρο δουλεία και για τον πολίτη και για την πόλη… Η τυραννία δεν δημιουργείται από κάποιο άλλο πολίτευμα, παρά από την δημοκρατία, όπου από την ακραία ελευθερία πιστεύω έχει την προέλευσή της και η μεγίστη και ακόμα αγριότατη δουλεία». ΠΛΑΤΩΝ

ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΗΔΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΡΗΣ... ΜΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΗΝΗ; ΠΑΡΟΥΣΙΑ; ΜΑ ΤΟΣΟ ΠΑΛΑΒΟΣ ΕΙΝΑΙ;


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ-ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ!...κι άλλα ανέκδοτα...


Ένα αποκαλυπτικό απόσπασμα  από το βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη έρχεται στο φως της δημοσιότητας. 

Αυτή τη φορά αφορά στη σχέση της κυβέρνησης με τον διοικητή της ΤτΕ Γιάννη Στουρνάρα.
Ο πρώην υπουργός Οικονομικών περιγράφει μια σύσκεψη, πριν από τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 με τη συμμετοχή επίσης του Αλέξη Τσίπρα, του Γιάννη Δραγασάκη, του Ευκλείδη Τσακαλώτου και του Νίκου Παππά.

Α...ΡΕ Ο ΨΕΥΤΟΝΤΑΗΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΟΥ!


Μυρίζει "μπαρούτι"! Οι Τούρκοι "ξαναχτύπησαν" - Το Barbaros παρενόχλησε ψαράδες

Μυρίζει `μπαρούτι`! Οι Τούρκοι `ξαναχτύπησαν` - Το Barbaros παρενόχλησε ψαράδες

Προκαλούν και πάλι οι Τούρκοι, οι οποίοι έχουν "βάλει στο μάτι" τα κοιτάσματα φυσικού αερίου του οικοπέδου 11 στην Κυπριακή ΑΟΖ. Αυτή τη φορά, το τουρκικό ερευνητικό πλοίο Barbaros, που κόβει βόλτες στην κυπριακή ΑΟΖ για αν παρακολουθεί την γεώτρηση, παρενόχλησε ψαράδες στα ανοιχτά της Πάφου.  


ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ Συνέντευξη 

Υπουργού Εξωτερικών, 

Ν. Κοτζιά, στον ειδησεογραφικό 

ιστοχώρο Euractiv και στο 

δημοσιογράφο Σαράντη 

Μιχαλόπουλο (17/7/2017)

Εκτύπωση
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Έχουν περάσει δέκα μέρες από την Διάσκεψη Κρανς Μοντάνα για το Κυπριακό. Γιατί απέτυχε; Τι έπρεπε να είχε γίνει καλύτερα;

N. KΟΤΖΙΑΣ: Εγώ δεν θα έλεγα την φράση απέτυχε, αλλά ότι δεν είχε τα αποτελέσματα που όλοι περιμέναμε. Από την δική μας οπτική έγιναν κάποια σημαντικά βήματα. Το πιο σημαντικό είναι ότι τέθηκε επιτέλους στην ατζέντα της διαπραγμάτευσης το θέμα της ασφάλειας και της εγγύησης.

Google
υπουργειο οικονομικών προκήρυξη προσληψεων

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ  ΣΤΟ ΜΠΛΕ ΤΙΤΛΟ ΑΜΕΣΩΣ ...ΚΑΤΩ ...για να έχετε  την πληρη ενημερωση!

Έρχεται η προκήρυξη του ΑΣΕΠ για 360 μόνιμες προσλήψεις στον ΟΑΕΔ
Συγκεκριμένα με απόφαση της υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Αχτσιόγλου έχει εγκριθεί η κατανομή για 360 ...
Google PlusFacebookTwitterΕπισήμανση ως μη σχετικό
Δείτε περισσότερα αποτελέσματα