Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

ΩΠΑ...ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ...ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ...ΑΝ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΧΟΝΤΡΟΥΛΗΣ....

Ο...ΑΣΟΣ ΣΤΟ ΜΑΝΙΚΙ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ!

Πρόκειται για το γερό χαρτί του Ηλία Αποστολόπουλου στις εκλογές στον Παπάγου-Χολαργού. Ίσως γι' αυτό το βγάζει τελευταία στιγμή. 
Ιδού...

Είναι ο Γιώργος Πολύδωρας.
Ο Γιώργος Πολύδωρας, δικηγόρος και γέννημα-θρέμμα Χολαργού.


Ο Γιώργος, γιος του π. Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, Βύρωνα Πολύδωρα, ασκεί μάχιμη δικηγορία, με κύρια ενασχόληση το ποινικό δίκαιο. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στο ουσιαστικό ποινικό δίκαιο από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και υποψήφιος διδάκτωρ ποινικού δικαίου του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.
Η οικογένεια του Γιώργου ζει και δραστηριοποιείται στην πόλη μας από το 1950, με τεράστια συμβολή σε καίρια ζητήματα του δήμου μας, τόσο σε βασικά θέματα υποδομών, όσο και ως προς την προστασία του βουνού μας. Ας μην ξεχνάμε ότι ο θείος του, Αντώνης Πολύδωρας είναι αυτός που πρωτοστάτησε ενάντια στην οικοπεδοποίηση του Υμηττού, αλλά και αυτός που έβαλε πολλά θεμέλια, ώστε η πόλη μας να είναι σήμερα μια από τις καλύτερες και ομορφότερες πόλεις της Ελλάδας.


Ο Δήμαρχος δήλωσε:

Με αφετηρία την κοινωνική προσφορά, τις αξίες και το ήθος από την οικογένειά του, είμαι βέβαιος ότι ο Γιώργος θα συμβάλλει τα μέγιστα προς όφελος της πόλης μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου