Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ. ΘΑ ΠΛΗΓΕΙ ΚΑΙ Η ΑΤΤΙΚΗ!

Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά με...

τοπικές βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, οι οποίες δεν αποκλείεται να συνοδεύονται πρόσκαιρα από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς άνεμους, προβλέπει η ΕΜΥ για σήμερα.

Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει πτώση.

ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΠΟΥ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ! ΤΩΡΑ…

ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΩΝ-ΛΑΜΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ- ΟΥΡΕΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ- ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΞΕΣΗΚΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΞΕΝΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΛΑΘΡΑΙΑ;;; ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ!

1
Με πολλά προβλήματα διεξάγεται αυτή την ώρα η κυκλοφορία στην Αθηνών – Λαμίας, στο ρεύμα προς Λαμία, καθώς λαθρομουσουλμάνοι από το Hot Spot Μαλακάσας έχουν κλείσει την εθνική στον ομώνυμο κόμβο, στο 44χλμ.
Πριν λίγο έκλεισε και το ρεύμα της Ε.Ο Αθηνών Λαμίας προς Αθήνα.
Οι λαθρομετανάστες διαμαρτύρονται γιατί πλημμύρισε ο καταυλισμός από την έντονη κακοκαιρία που έπληξε νωρίτερα την περιοχή.
Αυτή την ώρα έχουν δημιουργηθεί ουρές χιλιομέτρων, ενώ γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας από τον κόμβο Μαρκοπούλου έως τα Οινόφυτα. Άγνωστο παραμένει το πόσο θα διαρκέσει η διαμαρτυρία των λαθρομεταναστών.

«ΤΑ ΑΡΠΑΞΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΦΛΩΡΟ. ΠΙΣΩ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΦΑΓΑΜΕ». ΕΚΡΗΞΗ ΠΟΛΑΚΗ. ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΤΡΕΛΟΧΑΡΤΟ ΤΟΥ «ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΚΑ». ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΥΠΟΥΡΓΕ; ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΑΛΑΤΕ ΕΞΩ ΤΟΝ ΛΩΠΟΔΥΤΗ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ; ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ

herllas-power

Τζάμπα μαγκιές και αγριάδες από τον Πολάκη για να προλάβει τα χειρότερα που έρχονται για όλους αυτούς που χαρτζιλικώθηκαν-κατά τα λεγόμενα του ίδιου του υπουργού- για να αποφυλακίσουν έναν λωποδύτη που πληρώνει από δω και από εκεί για να περνάει ζωή και κότα, μασουλώντας τα λεφτά του Ελληνικού Λαού. Αυτά λέει ο κ. υπουργός, παίρνοντας και το βάρος των ισχυρισμών αλλά το κακό έχει γίνει. Ο Αριστείδης Φλώρος, πρωταγωνιστής του σκανδάλου της Ένεργκα, είναι εκτός φυλακής και μάλιστα με μη νόμιμο τρόπο, κατά τον κ.Πολάκη που ήταν διακοπές και ξύπνησε το ξημέρωμα της Δευτέρας για να μας πει την αλήθεια. Αυτή που φωνάζουμε, 4-5 χρόνια πριν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου