Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

ΣΩΣΤΕΣ ΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ..ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΙΣΜΌΣ -ή επαγγελματική ανικανότητα; -..ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΜΠΟΥΛΟΥΚΙ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ; ΕΝΤΑΞΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΒΑΛΕΣ... ΑΝ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ, ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ..ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΣΠΑΡΤΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΆΝΑΝΕ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΆ ΤΟΥΣ..!!!


Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες των δημοσιογραφικών Ενώσεων για τις προσαγωγές στην Ειδομένη

Μετά την ΕΣΗΕΑ και την ΕΣΗΕΜ-Θ, δηλαδή τις συνδικαλιστικές Ενώσεις των δημοσιογράφων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, θέση για τις χθεσινές προσαγωγές φωτορεπόρτερ και δημοσιογράφων από τις αστυνομικές δυνάμεις στην Ειδομένη πήραν η Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου και η ΠΟΕΣΥ.
Η Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση
στην οποία καταδικάζει την αυθαίρετη κράτηση των δημοσιογράφων, ενώ σημειώνει ότι προτίθεται να ενημερώσει τις διεθνείς δημοσιογραφικές ενώσεις για το περιστατικό, καθώς με αυτές τις μεθόδους αναστέλλεται η ελευθερία του Τύπου.
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών κάνει λόγο για καθαρό κρούσμα λογοκρισίας με παρεμπόδιση δημοσιογράφων και φωτορεπόρτερ κατά την άσκηση της επαγγελματικής τους αποστολής.
Σημειώνει επίσης ότι η αδιαφορία των αστυνομικών στην επίδειξη από τους δημοσιογράφους χθες στην Ειδομένη, των δημοσιογραφικών ταυτοτήτων τους, αποτελεί βαριά προσβολή όλων των δημοσιογράφων της χώρας και δείχνει ότι δεν άλλαξε τίποτα στις πρακτικές αστυνομικής αυθαιρεσίας. Το Δ.Σ. της ΠΟΕΣΥ καταγγέλλει και αυτό το λογοκριτικό κρούσμα, δηλώνοντας ότι οι δημοσιογράφοι δεν πτοούνται και δεν φιμώνονται από τέτοιες αντιδημοκρατικές ενέργειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου