Κυριακή, 13 Αυγούστου 2017

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΠΕΦΤΕΙ ΘΥΜΑ Bulling ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ , ΑΠΟ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΩΝ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΄΄ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ

ΕΝΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΪΔΕΨΕΙΣ , ΤΗ ΜΑΖΑ ΤΩΝ ΑΝΡΘΩΠΩΝ ,ΟΧΙ.. 

Αριστερά: Παναγιώτα Βασιλοπούλου
Δεξιά: Γιώργος Πασχαλίδης


Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΠΕΦΤΕΙ ΘΥΜΑ Bulling ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ,
ΑΠΟ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΩΝ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΄΄ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ ......................


ΑΠΟΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ Ένωση Συντακτών Διαδικτύου :
Παναγιώτα Βασιλοπούλου : Αξιωματούχος Δημοσιογράφος στην Ένωση Συντακτών Διαδικτύου


Αγαπημένοι φίλοι και φίλες ,
αγαπημένοι αναγνώστες . Λίγο ,πολλοί , όλοι έχουμε πέσει θύματα Bulling στο διαδίκτυο , από κακώς κείμενα που χαλάνε το φιλικό περιβάλλον του facebook . Είτε με εκβιαστικό περιεχόμενο απειλών , είτε με χυδαία σεξουαλική παρενόχληση , είτε με ψεύτικους λογαριασμούς που δημιουργούν με δικές μας φωτογραφίες και περιεχόμενο.
Δυστυχώς γι΄ αυτούς και ευτυχώς για μας , είμαστε υποψιασμένοι , και φυσικά είναι δύσκολο να ελέγξουμε το χαοτικό διαδίκτυο και τις εμπαθείς, προβληματικές προσωπικότητες . Ας αναφερθώ εδώ πως ακόμα και πολλοί επώνυμοι Έχουν πέσει θύματα τέτοιων ψυχικά διαταραγμένων προσώπων , με σκοπό την εξαπάτηση λόγο του κύρους μας και της δημοφιλές προφίλ μας. Γράφω αυτό το Ρεπορτάζ διότι , με αφορμή το Γιώργο Πασχαλίδη , ψυχολόγο με πάμπολλες διακρίσεις , έρευνες και ανακαλύψεις , καταξιωμένος συγγραφέας , πολλών Επιστημονικών και Ερευνητικών βιβλίων , ανακαλύψεις σε νέα μοντέλα θεραπειών στην ψυχολογία και στον εσωτερισμό, με πολλές διαλέξεις και συμμετοχή του σε σεμινάρια , όπως και σε σεμινάρια που γίνονται προς Τιμήν του ,και πολλές φορές είναι επίτιμος καλεσμένος καλεσμένος ομιλητής , βοηθάει ανθρώπους και ποτέ δεν έβλαψε.
ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ την πληθώρα
των ΒΙΒΛΙΩΝ που ΕΧΕΙ καταξιωθεί
ως Ακαδημαϊκός ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ . 


Η αυξημένη ζήτηση του , γεννά κοινό , το κοινό κι άλλο κοινό και συνεπώς η επιτυχία γεννά εμπάθεια.
Ως συμβουλή σε όλους σας , θα πω, με αφορμή αυτό το Ρεπορτάζ μου , πως κακώς κείμενα υπήρχαν , υπάρχουν και θα συνεχίζουν. Ως Δημοσιογράφος σας λέω πως ‘’ Αν ο Γιώργος Πασχαλίδης ήταν όντως παραπλανητικός για να εξαπατά , θα τον ακολουθούσε τόσο κοινό; ‘’
Αυτό μόνον:
Τον γνώρισα από κοντά , όχι για το Ρεπορτάζ , αλλά δεν θέλω να αδικούνται άνθρωποι που , διαπρέπουν στον τομέα τους και πρωτοπορούν .


Μετά Τιμής ,
Παναγιώτα Βασιλοπούλου: Αξιωματούχος Δημοσιογράφος της Ένωσης ΣυντακτώνΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου