Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

ΕΝ ΤΑΞΕΙ ...ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ.... ΠΑΕΙ ΠΑΛΑΒΩΣΑΜΕ....

Δεν Πάμε Καλά – Δείχνουν Στην Τηλεόραση Πως Πρέπει Να Γίνονται Οι Εpωτικές Στάσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

hqdefault-480x330
Έχει ξεφύγει η κατάσταση στην τηλεόραση.
Στην Αργεντινή δείχνουν ζωντανά πως πρέπει να γίνονται οι εpωτικές στάσεις. Αν μη τι άλλο οι θεατές το βρίσκουν ενδιαφέρον αλλά…
ΠΩΣ ΦΑΓΑΝΕ ΤΟΝ ΜΠΟΓΔΑΝΟ... ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ- Ο ΙΔΙΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΔΝ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ!! ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΚΑΝΕΙ...ΔΙΟΤΙ Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΓΝΩΜΗΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΠΙΛΗΨΗΜΗ... Μια ακόμη κοτσάνα από τις πολλές που εκπέμπει ο νεανίας εξυπνάκιας φωστήρας και παντελώς άπειρος ...και οι χαζομαρες του καναλιου που εμπιστεύθηκε τον ταλαίπωρο και ανορθόδοξο τυπάκο!
Δειτε Τι Λεει ο ΣΚΑΙ....

Ανακοίνωση ΣΚΑΪ για τις δηλώσεις Μπογδάνου

Ο ΣΚΑΪ ΕΓΓΥΆΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΎΘΕΡΗ ΈΚΦΡΑΣΗ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΓΆΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΈΣΑ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΟΜΊΛΟΥ ΥΠΌ ΤΟΝ ΌΡΟ ΝΑ ΤΗΡΟΎΝΤΑΙ ΑΠΑΡΈΓΚΛΙΤΑ ΟΙ ΚΑΝΌΝΕΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΊΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΦΟΡΕΊΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΌΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΟΊΚΕΙΩΝ ΕΠΙΘΈΣΕΩΝ.

Η κόρη του «βασιλιά των τσιγγάνων» διορίστηκε σύμβουλος του Κουρουμπλή!..ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΜΕ!

Μπορεί να διορίζουν συγγενείς, φίλους, φίλες και άλλους «σύντροφους» στο Δημόσιο, αλλά ο Π. Κουρουμπλής το …τερμάτισε! Ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, μάλλον του τελείωσαν τα «δικά μας παιδιά» με παππούδες στο ΕΑΜ και άλλες …αριστερές περγαμηνές και διόρισε ως σύμβουλο επί θεμάτων Ρομά την κόρη του «βασιλιά των Τσιγγάνων» Νίκου Χαλιλόπουλου, Χριστίνα.
Η Χριστίνα Χαλιλοπούλου είχε χρηματίσει και υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ. Η όμορφη δικηγόρος, με σπουδές στη Βρετανία, εκτός από πολυετή εμπειρία σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης είναι κόρη του «βασιλιά των Τσιγγάνων» και γνωστού τραγουδιστή Νίκου Χαλιλόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου