Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017


ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ...ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ!

O ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΕΛΝΕΙ 400 ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΣΑΘΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΕΝΤΥ ΡΑΜΑ!!!... FSB_and_Putin
Σύμφωνα με πολλούς μάρτυρες και πληροφορίες, άνω των 400 Ρώσων επίλεκτων πρακτόρων της GRU εισήλθαν στην Αλβανία, προκειμένου να προβούν σε επιχειρήσεις αποσταθεροποίησης της χώρας.
Πρόκειται για κανονικό ρωσικό υβριδικό πόλεμο και εφόσον εξελιχθούν τα γεγονότα για επικείμενο αστικό πόλεμο ειδικά στην ΠΓΔΜ , στην οποία τα μέλη του VMRO συσπειρώνονται και ετοιμάζονται να αντιδράσουν δυναμικά.
ΠΑΕΙ ΑΤΥΧΩΣ...καταστρεφεται Η ΑΤΤΙΚΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ...ΤΑ ΛΕΜΕ ΞΑΝΑ!
Επιτρέψτε μου, να ξεφύγω από την αθλητική επικαιρότητα των ημερών και να απευθυνθώ στους κατοίκους της Αττικής που ετοιμάζεστε να απολαύσετε το μπάνιο σας σε κάποια αμμουδιά. Δεν έχει σημασία αν είστε στη Βουλιαγμένη, τη Βάρκιζα, την Ανάβυσσο, το Πόρτο Ράφτη, την Αρτέμιδα, τη Νέα Μάκρη, τον Σχινιά, τον Κάλαμο, τον Ωρωπό…
Όπου κι αν είστε σας αφορά όλους! Αν θέλετε, φυσικά, να συνεχίσετε να απολαμβάνετε αμέριμνοι τις βουτιές σας και τα επόμενα χρόνια.

ETΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ....

Ενα ΑΡΘΡΟ-ΦΩΤΙΑ που Πρέπει να Διαβαστεί… Το ΛΑΘΟΣ και Γιατί στο τέλος θα κερδίσει η Ελλάδα…

Το λάθος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη για τα Σκόπια και γιατί στο τέλος θα κερδίσει η Ελλάδα;....

Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ
Ο μακαρίτης ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είχε προβλέψει τη δεκαετία του ’90 ότι σε δέκα χρόνια δεν θυμάται κανένας το πρόβλημα που δημιούργησαν οι Σκοπιανοί με την ανεδαφική και απαράδεκτη επιμονή τους ότι είναι «Μακεδόνες». Στην πραγματικότητα δεν είναι, καθαροί Σλάβοι είναι, και θα συνεχίσουν να είναι όσα αγάλματα και αν κτίσουν του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου