Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

η γκανγκστερικη διλοφονια στα ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ...

EΤΣΙ εφαγαν... ΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ... ΤΟΝ ΜΠΟΝΤΥ ΜΠΙΙΛΝΤΕΡ ΓΡΙΒΑ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ!
grivas-dolofonia-exofillo
Ενας άντρας, πατέρας μαθητή του δημοτικού, έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς, στην οδό Σαλώνων στα Γλυκά Νερά, ενώ από τα πυρά τραυματίστηκε ελαφρά και μία γυναίκα, που, όμως, δεν είχε σχέση με την υπόθεση.
g3
Ο 46χρονος άντρας, Βασίλης Γρίβας  ήταν γνωστός στην νύχτα και αθλητής του μπόντι μπίλντινγκ. Δέχτηκε δολοφονική επίθεση με καλάσνικοφ από τέσσερις άντρες με κράνη , την ώρα που άφηνε το παιδί του στο 2ο δημοτικό σχολείο στα Γλυκά Νερά.
g4
Σύμφωνα με πληροφορίες του «Makeleio.gr», o Γρίβας ήταν ένα από τα αγαπητά παιδιά των ιδιοκτητών νυχτερινών μαγαζιών

Τι λέει για τον Βασίλη Γρίβα ιδιοκτήτης νυχτερινού μαγαζιού που τον ήξερε χρόνια
«Σοκαρίστηκα με το άκουσμα της είδησης. Δεν ήθελα να πιστέψω ότι ήταν ο Βασίλης.  Δεν έχει ξαναγίνει τέτοια μαφιόζικη και γκανγκστερική δολοφονία. Μπλεγμένος με κυκλώματα της νύχτας παλιά, αλλά γνήσιο, ντόμπρο και καλό παιδί. Μισούσε θανάσιμα τους ρουφιάνους και αυτούς που δεν τηρούσαν και δεν τιμούσαν τον λόγο τους.  Tιμή και καθαρές κουβέντες.Τα τελευταία χρόνια είχε αποτραβηχτεί απ΄όλους και απ΄όλα. Δεν τον ένοιαζε τίποτα άλλο παρά μόνο η οικογένεια του.  Ήταν χρόνια με μια κοπέλα που την αγαπούσε πολύ και έκαναν και ένα παιδάκι που το λάτρευε.



g5
18222074_1623729391000893_221896918957699631_n
Είχε καθαρίσει και με τα δικαστήρια που είχε και το μόνο που εκκρεμούσε ήταν η δικογραφία για τα κυκλώματα της νύχτας το 2010. Το 2011 είχε παραδοθεί μόνος του στην 4η ανακρίτρια Πειραιά πηγαίνοντας με ταξί. Είχε κόντρες με αντίπαλες ομάδες από τότε που έφαγαν τον Θέμη Καλαποθαράκο που ήταν φίλος του.» τόνισε χαρακτηριστικά ιδιοκτήτης γνωστού νυχτερινού μαγαζιού στο Χαλάνδρι, στο «Makeleio.gr».
grivas1
Αστυνομικές πηγές «βλέπουν» ξεκαθάρισμα λογαριασμών πίσω από τη στυγερή εκτέλεση.  Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι η εντολή και το συμβόλαιο θανάτου έρχεται μέσα από τον Κορυδαλλό.
Μετά τη δολοφονία του φίλου του Θέμη Καλαποθαράκου τον Ιούλιο του 2000, φέρεται ότι έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στη νύχτα, στην περιοχή του Πειραιά.
Το 2003 ο Γρίβας δέχεται επίθεση θανάτου με πυροβολισμούς και από θαύμα καταφέρνει να επιβιώσει.
grivas2
Οι άνθρωποι που σφράγισαν σε βάρος του συμβόλαιο θανάτου, λένε οι αστυνομικοί, ήθελαν “η δουλειά να γίνει σωστά”.
Γνώριζαν ότι ο Γρίβας δεν κυκλοφορούσε συχνά μόνος του έξω όμως είχε τη συνήθεια κάθε πρωί να πηγαίνει τον γιο του στο 2ο δημοτικό σχολείο στα Γλυκά Νερά. Έτσι, του την έστησαν για να τον “φάνε”. Και το κατάφεραν. Οι οκτώ κάλυκες από τα δύο εννιάρια που βρέθηκαν στο σημείο, έχουν σταλεί για βαλλιστική όμως οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι θα βγουν “καθαροί”, που σημαίνει ότι τα πιστόλια που “άδειασαν” πάνω στο σώμα του Γρίβα για να τον “σβήσουν από τον χάρτη” δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε άλλη επίθεση.
Μέχρι στιγμής περισσότερα από δέκα άτομα έχουν καταθέσει στο Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής όμως δεν έχουν καταφέρει να δώσουν στοιχεία για τη σκοτεινή αυτή υπόθεση.
hit1
Υπενθυμίζουμε
Ο ΘΕΜΗΣ ΚΑΛΑΠΟΘΑΡΑΚΟΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΤΕΡΟΥΣ ΝΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ, ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΗ ΣΚΛΗΡΗ ΜΑΧΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ
Πυροβόλησε 18 φορές πριν πέσει νεκρός με 60 σφαίρες
Η τελευταία σελίδα για τον Θέμη Καλαποθαράκο γράφτηκε τον Ιούλιο του 2000, με 60 σφαίρες. Και γι’ αυτόν το συμβόλαιο θανάτου είχε σφραγισθεί και η αντίστροφη μέτρηση είχε αρχίσει.
Οι εκτελεστές εντόπισαν την πολυτελή βίλα αξίας δεκάδων εκατομμυρίων που είχε στον Σχινιά και του έστησαν τη δολοφονική ενέδρα. Στο εξοχικό, όπου περνούσε τις διακοπές του, είχε μεταφέρει και μέρος του οπλοστασίου του. Σε ένα τροχόσπιτο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα υποπολυβόλο ΜΡ-5, ένα αυτόματο Ούζι ισραηλινής κατασκευής, δύο χειροβομβίδες, 40 ηλεκτρονικούς πυροκροτητές, τρεις κοινούς πυροκροτητές και δεκάδες φυσίγγια.
Ο Καλαποθαράκος έπαιρνε τα μέτρα προφύλαξης από το μυστικό του κρησφύγετο οπλοφορώντας και αλλάζοντας συνεχώς αυτοκίνητα.
Το μοιραίο γι’ αυτόν βράδυ χρησιμοποίησε το τζίπ της μητέρας του. Λίγο πριν από τις 8.30 προχθές το βράδυ, ο Καλαποθαράκος έφυγε από το εξοχικό του με κατεύθυνση την Αθήνα. Σε απόσταση 300 μέτρων, στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, έπεσε στην ενέδρα των εκτελεστών.
Στη θέα του τζιπ οι πιστολέρο άρχισαν να πυροβολούν με αυτόματο και πιστόλι. Αποφασισμένος και ψύχραιμος μέχρι την τελευταία στιγμή, ο Καλαποθαράκος έδωσε σκληρή μάχη με τους εκτελεστές. Με το εννιάρι πιστόλι του Smith & Wesson πυροβόλησε τουλάχιστον 18 φορές στην προσπάθειά του να διαφύγει. Βρέθηκε όμως σε διασταυρούμενα πυρά. Οι εκτελεστές συνέχισαν τους πυροβολισμούς και γάζωσαν με σφαίρες το τζιπ. Το αυτοκίνητο σύρθηκε σε απόσταση 50 μέτρων μέχρι που έσκασαν και τα τρία λάστιχά του και ακινητοποιήθηκε. Ο οδηγός του ανοιξε την πόρτα με το πιστόλι στο χέρι. Ήταν ήδη βαριά πληγωμένος από τις σφαίρες των δραστών και οι δυνάμεις του τον είχαν εγκαταλείψει. Σωριάστηκε στο έδαφος, όπου τον πλησίασαν οι δράστες και του έριξαν τις τελευταίες ριπές.
.Δείτε εδώ και εδώ  και εδώ όλο το χρονικό για τον Βασίλη Γρίβα
g6
Συγκλονιστική μαρτυρία για την άγρια δολοφονία
Μια τρομοκρατημένη μητέρα περιέγραψε στον ΑΝΤ1 όσα έγιναν στο δημοτικό: «Μόλις είχα αφήσει το παιδί μου στο σχολείο, πηγαίνει στην 3η Δημοτικού. Επιστρέφοντας, στο σπίτι μου, ενημερώθηκα ότι πέφτουν πυροβολισμοί στο σχολείο. Έτρεξα στο σχολείο και είδα έναν άντρα πεσμένο στο αυτοκίνητό του. Σύμφωνα με όσα έμαθα έπεσαν πέντε σφαίρες. Για να σας δώσω εικόνα, από την μια έμπαινε το παιδί του στο σχολείο και από την άλλη, τον εκτελούσαν, έπεφταν οι πυροβολισμοί. Ολα έγιναν μπροστά στα μάτια των παιδιών. Γνωρίζω ότι έχει τραυματιστεί μια μητέρα στο χέρι».


Ένταση επικράτησε, εντωμεταξύ, όταν στο σημείο της δολοφονίας έφτασε ο ανιψιός του θύματος, ο οποίος λόγω της συναισθηματικής του έντασης ξέσπασε όταν οι αστυνομικοί δεν του επέτρεψαν να πλησιάσει το αυτοκίνητο με το νεκρό Βασίλη Γρίβα.
Δείτε την στιγμή της έντασης ανάμεσα στον ανεψιό του θύματος και τους αστυνομικούς, στο σημείο της στυγερής δολοφονίας
Άγιο είχε η γυναίκα που τραυματίστηκε
Ένα ελαφρύ επιδερμικό τραύμα και μια αντιστρόφως ανάλογη ψυχολογική κατάσταση είναι τα αποτυπώματα που άφησε στη μητέρα από τα Γλυκά Νερά η θανάσιμη επίθεση μπράβων έξω απο το δημοτικό σχολείο της περιοχής το πρωί της Τετάρτης.
Η γυναίκα τραυματίστηκε από σφαίρα που εξοστρακίστηκε την ώρα της δολοφονικής επίθεσης, αλλά κατά κοινή ομολογία τόσο των διασωστών του ΕΚΑΒ όσο και των γιατρών στο Σισμανόγλειο όπου διακομίστηκε, στάθηκε πολύ τυχερή. Η σφαίρα την «χτύπησε» στον θώρακα κοντά στην καρδιά χωρίς όμως να πλήξει κανένα όργανο και χώρις να προκαλέσει κάποιο ουσιαστικό τραύμα. Οι χειρουργοί που την εξέτασαν έκριναν οτι η γυναίκα πρέπει να νοσηλευτεί για ένα 24ωρο για προληπτικούς λόγους στο Σισμανόγλειο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου