Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Η ΡΟΠΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΛΆΣΜΑ... ΣΥΝΕΧΊΖΕΙ ΝΑ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ...ΓΙΑΤΙ ΜΩΡΗ;

Η ΜΑΓΚΙΟΡΑ ...ΑΛΗΤΙΣΣΑ ...ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΗΤΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ...ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ...ΒΡΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΑΥΤΑ!

Δύο καλάσνικοφ και 100.000 ευρώ είχε στο σπίτι της η Ρούπα

Οπλοστάσιο στο σπίτι της Ηλιούπολης: Βρήκαν ακόμη δύο πιστόλια και τέσσερις χειροβομβίδες - Στα ντουλάπια της κουζίνας είχε κρυμμένα τα καλάσνικοφ - Μεγάλη έρευνα τώρα σε νέα γιάφκα στα Μεσόγεια - Κατασχέθηκε και αυτοκίνητο που είχαν αγοράσει(!) η Ρούπα και η 25χρονη συνεργός της το 2016

«Μίνι» οπλοστάσιο ανακάλυψαν οι αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής στο διαμέρισμα που διέμενε η Πόλα Ρούπαστην Ηλιούπολη, ενώ στο διαμέρισμα της 25χρονης στο Μπραχάμι, όπου επίσης διέμενε ως καταζητούμενη η Πόλα Ρούπα βρέθηκαν δύο καλάσνικοφ, κρυμμένα στα ντουλάπια της κουζίνας και 100.000 ευρώ κάτω από το στρώμα του κρεβατιού του 6χρονου γιου της!

Εντοπίστηκαν ακόμα δύο πιστόλια και τέσσερις χειροβομβίδες. Τα όπλα που βρέθηκαν στο σπίτι της Πόλας Ρούπα μεταφέρθηκαν στα εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας όπου θα γίνει βαλλιστική εξέταση, ώστε να διαπιστωθεί εάν τα όπλα είναι «καθαρά» ή αν έχουν χρησιμοποιηθεί σε κάποιες επιθέσεις και ποιες. Κοντά στο σπίτι που έμενε η 25χρονη καθηγήτρια-συνεργάτιδα της Πόλας Ρούπα βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα αυτοκίνητο που είχε αγοραστεί το 2016 από τις δύο συλληφθείσες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία εξετάζει επιθέσεις που έχουν γίνει με όπλα, όπως εκείνες από την Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών, μια οργάνωση που θεωρείται από τους αστυνομικούς «συνέχεια» του Επαναστατικού Αγώνα και η οποία έχει χτυπήσει τα γραφεία της ΝΔ στη λεωφόρο Συγγρού, την κατοικία του Γερμανού πρεσβευτή και το κτίριο της πρεσβείας του Ισραήλ, για να διαπιστώσει αν τα καλάσνικοφ που είχε κρυμμένα η Ρούπα στα... ντουλάπια της κουζίνας αλλά και τα δύο πιστόλια έχουν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν σε παράνομες πράξεις.

Παράλληλα ερευνάται αν το χρηματικό ποσό των 100.000 ευρώ που σύμφωνα με την Αστυνομία η 48χρονη Ρούπα είχε κρύψει κάτω από το στρώμα του κρεβατιού του μικρού γιου της προέρχεται από ληστείες που είχε διαπράξει η σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη. 


Ερευνα για νέα γιάφκα στα Μεσόγεια

Η Αντιτρομοκρατική, εν τω μεταξύ, το μεσημέρι της Κυριακής ερευνά χώρο στα Μεσόγεια της Αττικής, όπως λένε οι πληροφορίες, όπου ίσως στο παρελθόν είχε ζήσει η Πόλα Ρούπα με το παιδί της. Πιθανότατα μάλιστα οι αρχές οδηγήθηκαν εκεί αξιοποιώντας στοιχεία που προέκυψαν μετά την δημοσιοποίηση των πλαστών ταυτοτήτων που χρησιμοποιούσε η Πόλα Ρούπα και η 25χρονη που συνελήφθη μαζί της.

Ανάμεσα στα 10 πλαστά δελτία ταυτότητας από το σπίτι της Ηλιούπολης όπου συνελήφθη η Ρούπα, βρέθηκαν και πλαστά δελτία ταυτότητας ανδρών, μια τουλάχιστον εκ των οποίων είναι του Νίκου Μαζιώτη, αλλά και δύο ταυτότητες που οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ίσως τους οδηγήσουν στα 4-5 νέα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα.

Συγκεκριμένα για τις φωτογραφίες των ταυτοτήτων με τα στοιχεία ΤΡΙΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Ευστάθιος του Γεωργίου και της Βασιλικής και ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ιωάννης του Βασιλείου και της Χριστίνας οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι περιλαμβάνουν στοιχεία ταυτοτήτων που έχουν κλαπεί μόνο που στις φωτογραφίες δεν απεικονίζονται οι πραγματικοί ιδιοκτήτες τους.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:
Στο πλαίσιο των ερευνών που ενεργεί η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, μετά τη σύλληψη της Παναγιώτας Ρούπα και της Κωνσταντίνας Αθανασοπούλου, ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

-Στο σπίτι στη περιοχή της Ηλιούπολης, όπου διέμενε η συλληφθείσα Παναγιώτα Ρούπα, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
δύο πολεμικά τυφέκια,
δύο πυροβόλα όπλα - πιστόλια,  
τέσσερις χειροβομβίδες (τρεις αμυντικού και μια επιθετικού τύπου) και
φυσίγγια πυροβόλων όπλων διαφόρων διαμετρημάτων. 

-Πλησίον της οικίας στη περιοχή του Αγίου Δημητρίου, όπου διέμενε η συλληφθείσα Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου, βρέθηκε και κατασχέθηκε όχημα το οποίο φέρεται ότι είχε αγοραστεί το Δεκέμβριο του 2016 από τις δύο συλληφθείσες.

-Και στις δύο παραπάνω οικίες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χρηματικά ποσά.

Όλα τα παραπάνω κατασχεθέντα έχουν μεταφερθεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας για εργαστηριακές εξετάσεις.

Οι έρευνες στις παραπάνω οικίες συνεχίζονται.

Επίσης σήμερα βρίσκεται σε εξέλιξη νέα έρευνα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας σε χώρο σε περιοχή της Αττικής. 
Α) Φωτογραφία καταφανώς πλαστού Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας που βρέθηκε σε οικία στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, όπου συνελήφθη η Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου. Έχει αριθμό ΑΚ 757923 και φέρεται να εκδόθηκε την 03-09-2013 από το Τμήμα Ασφαλείας Κυψέλης, υπό στοιχεία κατόχου ΔΗΜΑ Διονυσία του ΚΡΙΣΤΑΚΗ και της ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ, γεν. 02-08-1987 στην Αθήνα Αττικής.


ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ> http://www.protothema.gr/greece/article/643456/i-astunomia-vrike-mini-oplostasio-sto-spiti-tis-roup/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου