Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

ΝΑΙ...ΚΑΛΑ ...ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ!


Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Καλώ την Ελληνική Βουλή να καταθέσει στεφάνι και να υψώσει την Ελληνική Σημαία στα Ίμια!

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Καλώ την Ελληνική Βουλή να καταθέσει στεφάνι και να υψώσει την Ελληνική Σημαία στα Ίμια!



Καλώ την Ελληνική Βουλή, μια αντιπροσωπεία από όλα τα κόμματα να πάει στα Ίμια να καταθέσει ένα στεφάνι και να υψώσει μια Ελληνική Σημαία.”
«Όσοι νομίζουν, με αφορμή τις φωνασκίες, ότι με τα λιντσαρίσματα από τους νταβατζήδες των καναλιών και από το κόμμα των πολιτικών κομμάτων θα πάψουν οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής να βρίσκονται δίπλα στον λαό και στα προβλήματά του, κάνουν λάθος!»

«Θα αναφερθώ στο αγροτικό ζήτημα. Άκουσα να λέτε πολλά. Δεν άκουσα, όμως, ούτε λέξη για τις βασικές αιτίες που έχουν καταντήσει τον ελληνικό αγροτικό κόσμο στη σημερινή κατάσταση. Δεν άκουσα ούτε λέξη από το ΠΑΣΟΚ για τους Υπουργούς του που πήγαν φυλακή για τα «καλαμπόκια». Δεν άκουσα ούτε λέξη για τις επιδοτήσεις που δίνονταν για καλλιέργειες ελαιόδεντρων, που η έκτασή τους ξεπερνούσε όχι την Ελλάδα, αλλά και την Αυστραλία ακόμα. Δεν άκουσα ούτε λέξη για τους «πράσινους» συνεταιρισμούς, που λεηλάτησαν τον ιδρώτα του Ελληνικού λαού και του Έλληνα αγρότη. Δεν άκουσα ούτε λέξη για τα βαμβάκια που ζυγίζονταν μαζί με τα τρακτέρ και δίνονταν επιδοτήσεις. Τίποτα για όλα αυτά! Ούτε λέξη από το ΠΑΣΟΚ αλλά και από τη Νέα Δημοκρατία!»
Οι αγρότες είναι η ψυχή του Έθνους
«Έρχομαι στο θέμα της προ ημερησίας διατάξεως συζητήσεως. Σύμφωνα, λοιπόν, με την πρόταση του ΠΑΣΟΚ: «Η ελληνική γεωργία και κτηνοτροφία διέρχονται περίοδο έντονης δοκιμασίας. Η απογοήτευση είναι ορατή παντού στην ύπαιθρο». Πράγματι, αλλά την αφορά και την ίδια και το κόμμα της. Λέει, επίσης, ότι οι αγρότες πιέζονται ασφυκτικά λόγω των φορολογικών επιβαρύνσεων, της μεγάλης αύξησης των ασφαλιστικών εισφορών, του κόστους του πετρελαίου και της ηλεκτρικής ενέργειας, της αύξησης σε 24% του συντελεστή ΦΠΑ.
Ξέχασε, όμως, η κ. Γεννηματά, ξέχασε ο κ. Μητσοτάκης να αναφέρουν ότι όλα αυτά αποφασίστηκαν και ήταν προαπαιτούμενα του μνημονίου του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο ψήφισαν όλοι μαζί στις 14 Αυγούστου 2015, όταν η Χρυσή Αυγή, που την θέλουν όλοι έξω απ’ αυτή τη Βουλή, αλλά τη θέλει μέσα στη Βουλή ο ελληνικός λαός, είπε «όχι» στο αντεθνικό μνημόνιο.
Βγήκαν πρόσφατα δύο εγκύκλιοι του Υπουργείου Οικονομικών για τα ασφάλιστρα των αγροτών, τα οποία πραγματικά οδηγούν σε απόγνωση τον αγροτικό κόσμο, που για εμάς είναι η ψυχή του Έθνους. Ο αγρότης είναι ο φύσει πατριώτης, είναι ο άνθρωπος που έχει την περιουσία του, τον τάφο των προγόνων του, την πατρίδα του δίπλα του ακριβώς, που ζει για τη γη του, πεθαίνει για τη γη του, αγωνίζεται για τη γη του.
Και γι’ αυτό θέλετε να εξοντώσετε τον αγροτικό κόσμο σαν πιστά υποκινούμενα όργανα της παγκοσμιοποίησης. Γιατί, για εσάς, ο ιδανικός πολίτης είναι ο κάτοικος των μεγαλουπόλεων, που σέρνεται χωρίς πατρίδα, χωρίς γη και γίνεται έρμαιο είτε των μαρξιστικών είτε των νεοφιλελεύθερων ιδεολογημάτων. Απέναντι, λοιπόν, σε όλους αυτούς είμαστε εμείς, οι εθνικιστές, οι μόνοι αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε τους Έλληνες αγρότες…»
Η Χρυσή Αυγή στο δίλημμα ευρώ ή Ελλάδα έχει απαντήσει: Ελλάδα!
«Φέρνετε σκόρδα από την… Κίνα (!), πατάτες από την Αίγυπτο, μήλα από τη Χιλή και στέλνετε στον αγύριστο στην κυριολεξία τον Έλληνα παραγωγό, τον οποίον είχατε καθήκον σαν Κυβέρνηση των Ελλήνων, σαν Κυβέρνηση που σας ψήφισε ο Ελληνικός λαός και υπερασπίζεται τα συμφέροντα του ελληνικού έθνους, να τον προστατεύσετε.
Καμία προστασία, όμως. Και δεν υπάρχει καμία προστασία, γιατί αυτό υπογράψατε και προβλέπεται και από τη συμφωνία εντάξεως της χώρας μας στην περίφημη ΕΟΚ τότε, σήμερα Ευρωπαϊκή Ένωση, την Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα… 
Πράξη αντεθνική επίσης, οι κυρώσεις και το εμπάργκο κατά της Ρωσίας, που πλήττει καίρια τους Έλληνες αγρότες. Αφήνετε ανυπεράσπιστους τους Έλληνες αγρότες κατόπιν εντολής ξένων κέντρων αποφάσεων. Η Χρυσή Αυγή, αντίθετα με όλα αυτά, αντιστέκεται και στέκεται δίπλα στους Έλληνες αγρότες. 
Η Χρυσή Αυγή, αντίθετα μ’ αυτά τα εθνοκτόνα σχέδια, τα οποία προχωρούν κατόπιν εντολής των μνημονίων, πιστεύει ότι μόνο αν σπαρθούν χωράφια και καπνίσουν φουγάρα βιομηχανιών θα έρθει η αναγέννηση της Ελληνικής οικονομίας.
Αντίθετα με τα μέτρα που επέβαλλαν οι μνημονιακές δυνάμεις του τόπου εναντίον των Ελλήνων αγροτών, πιστεύουμε ότι πρέπει να υπάρχει επιδότηση της αγροτικής παραγωγής με έμφαση στις ακριτικές περιοχές και κυρίως στη Θράκη και στις νήσους του Ανατολικού Αιγαίου. Επίσης, πιστεύουμε στη διαγραφή των χρεών των Ελλήνων αγροτών. Μόνο τότε θα δοθεί ώθηση στην ελληνική αγροτική οικονομία.
Θα πέσει, λέτε, η χώρα στα βράχια. Μέγας Θεός - μαμμωνάς, θα έλεγα, όχι Θεός- το ευρώ, προς χάριν του οποίου πρέπει να θυσιάσουμε τα πάντα. Η Χρυσή Αυγή στο δίλημμα ευρώ ή Ελλάδα έχει απαντήσει: Ελλάδα!
Όπως φαίνεται, όμως, ο κύβος ερρίφθη και πρώτοι οι αγρότες της Κεντρικής Μακεδονίας ετοιμάζουν δυναμικές κινητοποιήσεις … Δηλώνω μέσα σε αυτή τη Βουλή ότι η Χρυσή Αυγή θα είναι δίπλα στους Έλληνες αγρότες, που είναι η τελευταία γραμμή αμύνης ενάντια στην αντεθνική πολιτική των μνημονίων. Θα σταθεί στο πλευρό τους και όχι σαν κάποιους άλλους που πρόδωσαν τον αγώνα τους με τη φιέστα των τρακτέρ. Η Χρυσή Αυγή θα συμπαρασταθεί στους Έλληνες αγρότες με όλη της την ψυχή, γιατί οι αγρότες είναι η ψυχή του έθνους.”
Δεν αποδεχόμαστε τις γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο
«Δικαιωθήκαμε όταν είδαμε στη Διεθνή Διάσκεψη της Γενεύης τον Αναστασιάδη να κάθεται και να έχει μπροστά του ένα ταμπελάκι, στο οποίο δεν έγραφε «Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας». Του κάνατε αβάντα όλοι σας για τη διάλυση του κυρίαρχου κράτους της Κύπρου και τη μετατροπή της σε ομοσπονδία. Τα σχέδιά σας, όμως, να ξέρετε ότι δεν θα περάσουν. 
Και μου κάνει μεγάλη εντύπωση ότι σε όλα τα δελτία ειδήσεων των μεγάλων τηλεοπτικών σταθμών και των εφημερίδων έλεγαν ότι συμφώνησε όλος ο πολιτικός κόσμος. Ξεχνούσαν τρεις λέξεις: «πλην Χρυσής Αυγής» ή αλλιώς, «πλην Νικολάου Μιχαλολιάκου». Τόσο πολύ σας φοβίζουν αυτές οι τρεις λέξεις; Ακόμη και τον αποκλεισμό μας φοβάστε να αναφέρετε; 
Ο Αναστασιάδης απέτυχε. Αυτή τη στιγμή, δέχεται την κατακραυγή του συνόλου σχεδόν του Ελληνικού Κυπριακού λαού. Και στην αποτυχία του αυτή ήσασταν όλοι συμπαραστάτες, πλην ημών, πλην της Χρυσής Αυγής, που στάθηκε σταθερά πιστή στα εθνικά συμφέροντα και είπε «Όχι» στα σχέδια του Αναστασιάδη να μετατρέψει ένα κυρίαρχο κράτος σε μια συνομοσπονδία. 
Μας λένε εδώ τόσο η Κυβέρνηση όσο και η Αξιωματική Αντιπολίτευση ότι το Αιγαίο είναι ελληνικό και καταγγέλλουν τους Τούρκους που αμφισβητούν την κυριαρχία μας. Σε λίγες ημέρες συμπληρώνονται είκοσι ένα χρόνια από την τραγική, τη μεγάλη θυσία τριών γενναίων αξιωματικών του Πολεμικού μας Ναυτικού στις βραχονησίδες των Ιμίων. 
Καλώ την Ελληνική Βουλή -και είναι πρόταση της Χρυσής Αυγής- μια αντιπροσωπεία Βουλευτών από όλα τα κόμματα να πάει στα Ίμια να καταθέσει ένα στεφάνι και να υψώσει μια Ελληνική Σημαία. Μόνο τότε θα δεχτούμε ότι τα Ίμια είναι Ελληνικά.
Αλλιώς ακολουθείτε έναν ολισθηρό δρόμο εθνικής μειοδοσίας και την πολιτική των γκρίζων ζωνών. Η Χρυσή Αυγή δεν πιστεύει στις γκρίζες ζώνες. Πιστεύει σε μια Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες. Πιστεύει σε μια νέα Ελλάδα, εθνικιστική, που έρχεται μέσα από την τραγική σας αποτυχία και τη δυστυχία που σπείρατε στον λαό
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου