Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Οι πολιτικάντηδες προσκυνούν τους δολοφόνους! Ο «σουλτάνος» απαντά με περισσότερες απαιτήσεις: Η Τουρκία θα μείνει για πάντα στην Κύπρο


Στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό, η ελλαδική αντιπροσώπευση συζητάει επί θέσεων προδοτικών, δείχνοντας έναν φανερό ενδοτισμό.


Οι πολιτικάντηδες προσκυνούν τους δολοφόνους! Ο «σουλτάνος» απαντά με περισσότερες απαιτήσεις: Η Τουρκία θα μείνει για πάντα στην Κύπρο
  • Όχι μόνο κάθονται στο ίδιο τραπέζι με δολοφόνους, όπως ο συνταγματάρχης εν αποστρατεία Χαλίλ Σατραζάμ, που βρίσκεται στο επιτελείο του Ακιντζί και ήταν ο άνθρωπος που έδωσε την διαταγή για την δολοφονία του Σολωμού Σολωμού.
  • Όχι μόνο κατατέθηκαν χάρτες, στους οποίους γίνεται αποδεκτό το καθεστώς κατοχής και άρα νομιμοποιούνται οι εισβολείς και κατακτητές.
  • Όχι μόνο ο Αναστασιάδης δέχτηκε να μην φέρει τον τίτλο του στις διαπραγματεύσεις, θεωρώντας «ομόβαθμό» του τον ηγέτη του ψευδοκράτους.
Επιπλέον αυτών έχουν διακυρήξει προς πάσα κατεύθυνση ότι θα πράξουν τα πάντα, προκειμένου να επιτευχθεί μία λύση σε αυτή την προδοτική κατεύθυνση.
Εμπρός στις γονυκλισίες από τα γιουσουφάκια, ο σουλτάνος Ερντογάν απάντησε με έναν τρόπο που πραγματικά θα έπρεπε να αποτελέσει μάθημα για τους επιτελείς του ΥΠΕΞ. Αντί να κολακευτεί και να επαναπαυθεί στα έως τώρα κέρδη του, που είναι ομολογουμένως δυσθεώρητα, ο Ερντογάν απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων επιτέθηκε στα γιουσουφάκια απαιτώντας ακόμα περισσότερα.
Συγκεκριμένα είπε: «Παρά την ειλικρίνεια των τουρκοκυπρίων, η Ελλάδα πάλι το βάζει στα πόδια από μία λύση για την Κύπρο. Δεν τίθεται θέμα να φύγουν τα τουρκικά στρατεύματα από την Κύπρο»
και κατόπιν απαίτησε:
- Τα Κόκκινα (Ερένκιοι) μαζί με τη Μόρφου να ενωθούν και να παραμείνουν στην τουρκοκυπριακή πλευρά.
- Τα Βαρώσια (κλειστά και ανοιχτά) πάλι να παραμείνουν στους Τουρκοκυπρίους
«Το σχέδιο Ανάν πλέον δεν έχει ισχύ. Στο θέμα της διοίκησης, μία περίοδος στους τουρκοκύπριους, δύο στους Ελληνοκύπριους. Αν θέλουμε ειρήνη δίκαιη και περιεκτική, αυτά πρέπει να γίνουν».


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-politikanthdes-proskunoun-tous-dolofonous-o-soultanos-apantaei-me-akoma#ixzz4Vf760by9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου