Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

Η λίστα με τους 126 ισχυρότερους στρατούς του κόσμου – Σε ποια θέση βρίσκεται η Ελλάδα


στρατιωτικών οχημάτων, ο αριθμός των εφέδρων και οι δαπάνες για τον στρατιωτικό τομέα.
Αυτό σημαίνει πως κάποιες χώρες μικρότερες σε αριθμό κατοίκων ή έκταση, αλλά τεχνολογικά πιο εξελιγμένες μπορούν να βρεθούν σε πιο υψηλή θέση από άλλες πολύ μεγαλύτερες. Η θέση της κάθε χώρας συνοδεύεται με στοιχεία για το στρατό της και τα δεδομένα που είναι γνωστά.
Η GlobalFirePower.com, καταγράφοντας τα στοιχεία μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2016.Η ΕΛΛΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ 60 Η ΘΕΣΗ!
Η κατάταξη των χωρών γίνεται μέσα από τα δεδομένα που παρέχουν 50 παράγοντες μεταξύ των οποίων είναι ο αριθμός του ενεργού στρατιωτικού προσωπικού, ο αριθμός των 

ΤΟ ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΠΡΕΣΒΗ – Τι έκρυβε από την 95χρονη μητέρα του

amoiridis3252
H σατανική Βραζιλιάνα σύζυγος,
ο 29χρονος αστυνομικός και ο συνεργός – εξάδελφός του αποτελούν τους πρωταγωνιστές ενός άγριου θρίλερ με θύμα τον Έλληνα πρέσβη Κυριάκο Αμοιρίδη που δολοφονήθηκε βάναυσα.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Freddo ο μοναδικός άνθρωπος που εν ζωή λάτρευε και υπεραγαπούσε τον Κυριάκο Αμοιρίδη ήταν η 95χρονη μητέρα του, που ζει στη Βόρεια Ελλάδα 

ΒΡΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ.....

Φοιτήτρια στην Αθήνα είδε τον άστεγο πατέρα της και τον προσπέρασε χωρίς να του μιλήσει γιατι ντράπηκε!!!! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ!!!

sd
Σε μία τυχαία βόλτα στη στολισμένη για τα
Χριστούγεννα Αθήνα δύσκολα θα ξεφύγουν από το βλέμμα κάποιου τα μικρά υπαίθρια «σπιτάκια» που έχουν στήσει στο κέντρο της πόλης δεκάδες άστεγοι.

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΕΤΕ..ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ:

ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ... ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΟ!
before_afterΜεγάλος αριθμός εφημερίδων περιγράφει σημαντικές απώλειες βάρους σε παχύσαρκους ασθενείς. Όλα αυτά χάρη σε μεθόδους που αναπτύχθηκαν από τους διαιτητολόγους της Μιννεσότας. Ακόμα και οι πιo ανθεκτικοί στις δίαιτες και τη γυμναστική γυναίκες και άνδρες, εφαρμόζοντας τη μέθοδο τους αδυνατίζουν από 10 εώς και 14 κιλά σε ένα μήνα.
Ωστώσο το καλύτερο αποτέλεσμα ανήκει σε μια Ελληνίδα. Η 28χρονη Μαρία, δεν έδωσε καμία ευκαιρία στους Αμερικανούς - έχασε 24 κιλά σε λιγότερο από δύο μήνες, χωρίς τη χρήση διατροφής ή άσκησης! Παρά τέτοια δραστική αλλαγή βάρους δεν υπέστη καμία βλάβη στην υγεία της, διατηρεί σταθερό σωματικό βάρος πάνω από πέντε μήνες και είναι πιο χαρούμενη όσο ποτέ.

ΘΡΑΚΙΩΤΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑ.Ο.Ν.Ε. ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΙΕΡΩΝΥΜΟ

       Η παράδοση της Θράκης είχε την 
τιμητική της την παραμονή των 
Χριστουγέννων στην Ιερά 
Αρχιεπισκοπή Αθηνών

Τελικά νομίζουμε ότι τα κάλαντα της 
Θράκης... είναι τα πιο όμορφα και 
γενικώς ελπιδοφόρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου