Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΠΑΠΠΑΣ... ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΑΤΌΚΟΡΦΟ ΕΞΕΥΤΙΣΜΟ....

ΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ...ΓΕΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ... ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΛΒΑΔΕΣ ΑΥΤΟΥΣ!-Τυχοδιώκτες του κερατά! Ο ΤΥΠΟΣ ΡΕ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ-ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΣ ΜΟΥΡΗΣ ΣΑΣ....

Άπαντες ανθρωπακια! ΙΔΟΥ ΟΙ ΤΡΑΧΑΝΑΔΕΣ ...ΔΗΘΕΝ ΠΑΡΑΛΗΔΕΣ...ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ! για τα πανηγύρια!...ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ.!!!
ΙΔΟΥ ΟΙ ΠΑΝΑΣΧΕΤΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ  ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ!
kanalarxes2-600x307
Η απόφαση του ΣτΕ που έκρινε αντισυνταγματικό τον Νόμο Παππά και ουσιαστικά ακύρωσε τον διαγωνισμό για τις 4 τηλεοπτικές άδειες έχει προκαλέσει θύελλα στις τάξεις των καναλαρχών που βλέπουν να τινάζονται στον αέρα τα όποια επιχειρηματικά τους σχέδια.

Η δυσαρέσκεια είναι έντονη για τους κυβερνητικούς χειρισμούς που όπως αποδείχτηκε ήταν λανθασμένοι και οδήγησαν σε αδιέξοδο.
Σύμφωνα με πληροφορίες ανάμεσα στους καναλάρχες διαμορφώνονται τρεις ομάδες:
Στην πρώτη ανήκουν οι νέοι αγριεμένοι. Πρόκειται για τους επιχειρηματίες που δεν είχαν και απέκτησαν τηλεοπτική άδεια με τις διαδικασίες που κίνησε η Κυβέρνηση. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μιλάει για «αστεία πράγματα» και αναρωτιέται «ποιος σοβαρός επιχειρηματίας μπορεί να επενδύσει έτσι;» ενώ από Ιβάν Σαββίδης φέρεται να παγώνει κάθε σχεδιασμό για το στήσιμο νέου καναλιού.
Στη δεύτερη κατηγορία ανήκουν οι εντός και δυσαρεστημένοι:Πρόκειται για παλαιούς καναλάρχες που εξασφάλισαν τηλεοπτική άδεια με τον διαγωνισμό Παππά. Θεοδωρής Κυριακού και Γιάννης Αλαφούζος, σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα» θεωρούν ότι μπήκαν σε μια περιπέτεια άνευ αντικρίσματος.
Στην τρίτη κατηγορία είναι οι εκτός και προβληματισμένοι, οι καναλάρχες δηλαδή που δεν πήραν τηλεοπτική άδεια στον διαγωνισμό Παππά και τώρα Γιάννης Βαρδινογιάννης και Δημήτρης Κοντομηνάς σκέφτονται πολύ σοβαρά αν αξίζει τελικά να μπουν στο «νόμο – γέφυρα» που ετοιμάζει η Κυβέρνηση μέχρι να δοθούν οι τελικές άδειες χωρίς να γνωρίζει πότε και πώς θα δοθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου