Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

ΚΑΝΤΕ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ τ.ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ-ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!

ΤΑ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΕΣΗΕΑ-ΠΟΕΣΥ..: Κάλεσαν να συμμετάσχει στην απεργία και η ΕΝΩΣΗ ΕΚΔΟΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, σύλλογος φόλα-φάντασμα με 24 μέλη !
___________________


ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ: ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΣΗΕΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΙ ΣΚΕΛΕΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΙΚΟ ΔΕΛΤΑ!!!

Δημοσιογράφοι που δεν ακολούθησαν τις αποφάσεις της ΕΣΗΕΑ φαίνεται τελικά ότι ήταν οι νεκροί που βρέθηκαν κατά τη διάρκεια των έργων για την Εθνική Βιβλιοθήκη και τη Λυρική Σκηνή από το Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
_____________________________________________

΄Ετσι γιά μπούγιο..κάλεσαν κι ένα σωματείο φάντασμα και κυριολεκτικά φόλα, αφού τα 24- όλο κι όλο- μέλη του (!) είναι χωμένα μέχρι τα μπούνια στο Μεντιακό σύστημα!Τι δουλειά ΄'εχουν αυτοί με τους μερικαματιάρηδες δημοσιογράφους; 
Ξέχασαν όμως να καλέσουν την Ένωση Συντακτών Διαδικτύου με 2000 και πλέον μέλη...

ΕΚΤΡΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥ ΤΣΙΠΡΑ

ΠΟΕΣΥ: Το ασφαλιστικό νομοσχέδιο εξαθλιώνει τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους της χώρας μας και πλήττει θανάσιμα την Ενημέρωση

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ!..ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ!

Σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών τονίζει ότι «σύσσωμος ο αγωνιζόμενος κόσμος της Ενημέρωσης συνεχίζει με τον ίδιο παλμό τις κινητοποιήσεις του, εναντίον του κυβερνητικού νομοσχεδίου – έκτρωμα για το ασφαλιστικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου